Babcia Emma, Melisa, Mania i Maja - fotki str. 89

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro sty 18, 2012 15:05 Re: Babcia Emma, Melisa, Mania i Maja - Mania przyjmuje życzenia

Maniuśka! całuski w nosek przyjmij - jakbym była bliżej bym się nie powstrzymała przed pomiętoszeniem :)
:1luvu: :1luvu: :1luvu:

paw

Od: Pt mar 27, 2009 16:37

Post » Śro sty 18, 2012 15:44 Re: Babcia Emma, Melisa, Mania i Maja - Mania przyjmuje życzenia

rapsodia82 pisze:Dla Mani wielu lat takiej błogiej radości :1luvu:

Przepraszam za wtręt cichego podczytywacza (czyli mnie ;)), ale czy szanowny TŻ biega, czy ma z czymś o nazwie WOSiR coś wspólnego? ;) (apropos koszulki :) )

Biega, nawet maratony i na orientację :)
Obrazek

Conchita

Od: Pt wrz 03, 2010 7:44

Post » Śro sty 18, 2012 15:45 Re: Babcia Emma, Melisa, Mania i Maja - Mania przyjmuje życzenia

Już myślałam, że może razem pracujemy ;)

rapsodia82

Od: Nie sty 03, 2010 14:55

Post » Śro sty 18, 2012 16:10 Re: Babcia Emma, Melisa, Mania i Maja - Mania przyjmuje życzenia

:torte: sto lat :D
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Od: Śro gru 22, 2010 8:43

Post » Czw sty 19, 2012 15:52 Re: Babcia Emma, Melisa, Mania i Maja - Mania przyjmuje życzenia

Mania śliczna, zaglądamy ta szybciutko i serdecznie pozdrawiamy. :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek

jasia0245

Od: Czw mar 24, 2011 16:39

Post » Sob sty 21, 2012 13:14 Re: Babcia Emma, Melisa, Mania i Maja - Mania przyjmuje życzenia

Conchita pisze:Z tego wszystkiego nie było mnie na forum w odpowiednim czasie, żeby napisać, że 10 stycznia Mania, Maniunia, Maniutek, Marian, Marianella, Maniella, Maniestra, Szurnięta Szynszylka, Królicek i Pluszaczek w jednej futrzanej, tłuściutkiej i słodkiej osobie świętowała rok uszczęśliwiania nas sobą :1luvu:

Dziękujemy, Ewar :)

To ja dziękuję :1luvu: :1luvu: :1luvu: Tak się cieszę, że Maniusia zdrowa i szczęśliwa :lol: :lol: :lol:
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Sob sty 21, 2012 15:54 Re: Babcia Emma, Melisa, Mania i Maja - Mania przyjmuje życzenia

Kotki z Pajęczna i ze Szczecina pozdrawiają :)
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

olafen

Od: Pon kwi 07, 2008 14:23

Post » Sob sty 21, 2012 18:14 Re: Babcia Emma, Melisa, Mania i Maja - Mania przyjmuje życzenia

Łączymy też gorące pozdrowienia pd kotków i ich pani ze Stargardu. :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

jasia0245

Post » Nie sty 22, 2012 1:43 Re: Babcia Emma, Melisa, Mania i Maja - Mania przyjmuje życzenia

A wczoraj w nocy mielismy wielkie wydarzenie. Mania wylizala glowke zaspanej Mai :1luvu: ale wlasnie sie leja od godziny. One sie swietne bawia, tupia i lomocza jak dwa slonie :ryk: uklad sil obecnie - Emma tradycyjnie ma wszystko gdzies.
Mania i Maja potrafia sie tluc i ganiac godzinami.
Ale razem spia Mela i Mania,w ulubionej pozycji yin i yang.
Mela sie troche boi Mai.
Maja sie nie boi niczego.
Mania sie z kazda z nich koleguje.
Emma spi, chyba, ze patrzy mi w oczy i mowi miau. Miau. Miau. Z dluga spacja pomiedzy.

Emma to UFo i osobna historia. Slowa jej nie opisza.
Mania to kumpel wszystkich ktow, nasz najdrozszy grubasek, slodziak i tulak.
Mela to elf, wrazliwiec i ukochana coreczka tz-ta.
Maja to atletka. Ja mowie na nia Justyna Kowalczyk. Miesnie, sila i energia. Moze sie bawic nonstop. Jak barankuje, to moze wybic zeby :ryk: ale w nocy tuli sie do mnie jak niemowlak.

Kocham moje wszystkie koty jak dzieci :oops:
Obrazek

Conchita

Post » Nie sty 22, 2012 9:12 Re: Babcia Emma, Melisa, Mania i Maja - Mania przyjmuje życzenia

Słusznie, wcześniej jak nie miałam kotków to myślałam sobie jak można kochać koty. Natomiast teraz bardzo obie kocham, każda z nich też jest inna. Pusia śpi ostatnio w brodziku świetnie wygląda tam, Sisi stara się być blisko mnie, chociaż jeszcze się trochę mnie boi . Teraz też położyła się na drukarkę i sobie w najlepsze śpi. Pozdrawiamy cała czwórkę i ich domowników. :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek

jasia0245

Post » Nie sty 22, 2012 10:03 Re: Babcia Emma, Melisa, Mania i Maja - Mania przyjmuje życzenia

Cztery koty i cztery różne charaktery.
Dobrze, że cała czwórka nieźle wspólnie funkcjonuje :ok:

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Nie sty 22, 2012 10:56 Re: Babcia Emma, Melisa, Mania i Maja - Mania przyjmuje życzenia

ach te koty.... :1luvu: jak tu ich nie kochać :kotek:

dinzoo

Od: Śro lip 07, 2010 15:12

Post » Nie sty 22, 2012 14:45 Re: Babcia Emma, Melisa, Mania i Maja - Mania przyjmuje życzenia

witamy niedzielnie sliczna gromadkę wraz z duzymi po chwiloej nieobecnosci :)

Fajne charakterki mają kocinki... sporo urozmaicenia :D Ale tak macie rację... nie da się ich nie kochac :1luvu: :1luvu: :1luvu:
trzymamy kciuki aby Maja się troszkę uspokoila... i przychodzila na samo mizianko bez obgryzania :roll: Moja Lilka kiedys tez tak miala, ale przez bardzo krotki czas i najczesciej dla rodzaju męskiego :roll: Jak tylko zaatakowala... to od razu byla postawiona na podlodze i nawet jak wskoczyla drugi raz...to rowniez zdejmowalo się ją z kolan... jak byla grzeczna mogla lezec do woli... niz oprocz tego nie robilismy zeby ją udobruchac i jakos samo przeszlo... nawet nie mam pojecia kiedy 8O
I faktycznie wygladało to jakby chciala pieszczot a jednoczesnie byla zdenerwowana dużą bliskoscia z czlowiekiem :(
miejmy nadzieje ze Majci tez szybciutko to wszystko przejdzie.
ObrazekObrazekObrazek Obrazek

ninakiler

Od: Pt paź 14, 2011 14:49

Post » Czw sty 26, 2012 10:52 Re: Babcia Emma, Melisa, Mania i Maja - Mania przyjmuje życzenia

Ale się wczoraj strachu najadłam...
Wchodzę do domu, witają mnie trzy koty. Mańki brak. Przez 15 sek zachowałam zimną krew, bo może gdzieś śpi. Ale nie. Jak świr zaczęłam latać po domu, zaglądać do wszystkich szaf, szafek, pod łóżka, wołam, krzyczę - nic. Nie ma. Okna pozamykane.
Dzwonię do TŻ-ta i już ryczę. Dzwonię do Młodego - jak wychodził, to była. Kompletnie straciłam zimną krew.
Miotałam się tak jak wariat jakieś 15 minut, zamiast od razu wyjrzeć na klatkę...
Po 15 minutach dzwonek do drzwi. Sąsiad pokazuje mi coś w okolicy swoich kostek. Zza jego nóg wygląda bure stworzonko i zadowolone pyta - mriii???
"Zagadała do mnie, bo bym jej nie zauważył. Siedziała pod rowerem" - mówi sąsiad.
Musiała mi się prześlizgnąć pod nogami, jak otwierałam drzwi. Kompletnie tego nie zauważyłam i straciłam chyba zdolność logicznego myślenia - no zamiast od razu jej szukać na zewnątrz, to ryczę i latam po chałupie :? :evil:
Obrazek

Conchita

Post » Czw sty 26, 2012 10:58 Re: Babcia Emma, Melisa, Mania i Maja - Mania przyjmuje życzenia

Znamy to, znamy :wink:
Poziom stresu wylewowy i herzklekot ekstremalny :x

Gdzie sie podziewałaś? :wink:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

[poprzednia][następna]