Robione na szybko, jeszcze muszę wgrać zdjęcia i powygładzać to i owo.
W dziale "rozliczenie akcji" wykazane pierwsze wpłaty, które weszły na konto. Dziękujemy!
Moderator: Estraven
..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału"

jopop pisze:Odwiedziłam właśnie 4 panów.
Czarny gnojek (nr 5) miział się non stop utrudniając mi jakiekolwiek działania przy pozostałych. Znalazł sobie świetną zabawę w łapaniu mnie za włosy, w efekcie wróciłam z dość długą szramą na ryjuObcięłam mu pazurki. Słodki jest.
Już się nie mogę doczekać jego przyjazdu Nie widzę tegoAleba pisze::arrow: http://www.jokot.pl/aktualnosci.html
W dziale "rozliczenie akcji" wykazane pierwsze wpłaty, które weszły na konto. Dziękujemy!
*anika* pisze:michalinadzordz pisze:Chętnie bym wzięła tą małą pingwinkę do DT, ale jestem z Wrocławia, a DT mogę zaproponować najwcześniej 6 lutego bo wcześniej wyjeżdżam. Naprawdę nikt z Warszawy i okolic nie może wziąć kotków do DT? Chociaż tych najmłodszych, z największymi szansami
Którą? Nr 12? Jeśli tak, może poczekać do 6 lutego na Ciebie (dziś do mnie przyjeżdża).
Ale zostanie u mnie dłużej (tzn. dłużej niż planowałam, bo planowałam do 29 stycznia) tylko jeśli będzie dla niej taki stuprocentowo pewny dom tymczasowy którą ją przejmie możliwie szybko.
edit:
tutaj pisałam o mojej ofercie tymczasowego DT dla 3 kotów:
viewtopic.php?p=8457414#p8457414

1969ak pisze:Nie widzę tegoAleba pisze::arrow: http://www.jokot.pl/aktualnosci.html
W dziale "rozliczenie akcji" wykazane pierwsze wpłaty, które weszły na konto. Dziękujemy!Na dzień dzisiejszy jak wysokie są faktury z lecznicy?
Szalony Kot pisze:Dlatego prawa administratorskie masz Ty i Zofia, możecie tam kogoś dodać, zmieniać tytuły, dodawać foty.
1969ak pisze: Nie widzę tegoNa dzień dzisiejszy jak wysokie są faktury z lecznicy?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 110 gości