wyszedl grzybek i ropa-leczymy sie:)

O wszystkich stworzeniach poza kotami

Moderator: Moderatorzy

Post » Pt sty 13, 2012 20:53 Re: Błagam o pomoc dla mojego psa! nie mam na leczenie!

gerardbutler pisze:stosowal ktos? ja go iwomeciem smarowalam i potem splukiwalam po kilku minutach

Tak, nie raz się spotkałam z tym specyfikiem tutaj na forum, dziewczyny stosowały u kotów. Jest stosowany na różne zmiany skórne, a także rany.
Stosuje się bezpośrednio na ranę, nie trzeba zmywać, trzeba tylko zabezpieczyć przed lizaniem, bo jest do użytku zewnętrznego. Olejek z kwiatów dziurawca też fajna sprawa, ale o tej porze roku raczej niedostępny.
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Sob sty 14, 2012 16:18 Re: Błagam o pomoc dla mojego psa! nie mam na leczenie!

Ania wysłałam priorytetem szampon do częstego stosowania - 28 zł
dzisiaj kupiłam 30 ml Malasebu - wystarczy na 3 kapiele - 60 zł...jest b. drogi ale też b.dobry
mam tez recepte na Orungal, to lek na tego grzyba
koniecznie trzeba kupic cos , moze ktos ma zbędene leki na watrobe bo ketakonazol b. ja osłabił
wszystko skonsultowałam z wetem

leki i Malaseb wysle w przyszłym tygodniu

całość wyniesie ponad 100 zł...jezeli ktos będzie mógł pomóc to będę b. wdzięczna, podam konto prosto do lecznicy
moze ktos ma zbedne fanty na bazarek?

Bardzo proszę o pomoc Blekusiowi
na necie z doskoku : kontakt: 607 488 598
Obrazek

BUDRYSEK

Od: Czw maja 22, 2008 19:37

Post » Sob sty 14, 2012 16:46 Re: Błagam o pomoc dla mojego psa! nie mam na leczenie!

Czy pisałyście do Mruczeńki w sprawie aukcji cegiełkowej?

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Nie sty 15, 2012 14:55 Re: Błagam o pomoc dla mojego psa! nie mam na leczenie!

Bleki prosi o pomoc :(
na necie z doskoku : kontakt: 607 488 598
Obrazek

BUDRYSEK

Od: Czw maja 22, 2008 19:37

Post » Pon sty 16, 2012 11:28 Re: Błagam o pomoc dla mojego psa! nie mam na leczenie!

Erin pisze:Czy pisałyście do Mruczeńki w sprawie aukcji cegiełkowej?

tak pisalam ale nie mam zdjec blekiego :evil:
gerardbutler

Post » Pon sty 16, 2012 11:50 Re: Błagam o pomoc dla mojego psa! nie mam na leczenie!

To trzeba spróbować zrobić - większe szanse, że aukcja pójdzie dobrze.

Erin

Post » Pon sty 16, 2012 12:05 Re: Błagam o pomoc dla mojego psa! nie mam na leczenie!

Erin pisze:To trzeba spróbować zrobić - większe szanse, że aukcja pójdzie dobrze.

nie mam aparatu :(
gerardbutler

Post » Pon sty 16, 2012 12:06 Re: Błagam o pomoc dla mojego psa! nie mam na leczenie!

To może komórką.

Erin

Post » Pon sty 16, 2012 12:07 Re: Błagam o pomoc dla mojego psa! nie mam na leczenie!

o komorka moge :)
gerardbutler

Post » Pon sty 16, 2012 14:48 Re: Błagam o pomoc dla mojego psa! nie mam na leczenie!

Na dogomania wszyscy tweirdza ze powinnam oddac psa
że tam bedzie mu lepiej
tylko nie raz i nie dwa bywalo ze na dogomani ktos bral psa a potem sie go pozbywal bo sobie nie radzil
bleki jest stary sika i sra po domu ja sie juz przyzwyczailam a ktos obcy??
gerardbutler

Post » Pon sty 16, 2012 14:54 Re: Błagam o pomoc dla mojego psa! nie mam na leczenie!

a to dziwne, jednym ppomagaja finansowo przy dużej liczbie psiaków, a innym mówią żeby oddał, jak ma jednego psa :evil:
musisz zrobić zdjęcie do cegiełek, a wtedy pewnie jakas pomoc wpłynie :ok:
ObrazekObrazek

martka

Od: Śro gru 28, 2005 23:11

Post » Pon sty 16, 2012 14:58 Re: Błagam o pomoc dla mojego psa! nie mam na leczenie!

http://www.dogomania.pl/threads/195589-Blecki-błaga-o-pomoc-finansowa-na-leczenie!-wadowice?p=18408735
na dogo watek blecka
i awantura że np uratowalam plamke :roll:
jestem zerem to fakt
gdybym miala prace nigdy ni eprosilabym nikogo o pomoc :|
gerardbutler

Post » Pon sty 16, 2012 17:06 Re: Błagam o pomoc dla mojego psa! nie mam na leczenie!

A kiedy psiak miał ostatni raz badany poziom hormonów?
Moim zdaniem to przede wszystkim trzeba zrobić - skoro poprzednio po prawidłowym ustawieniu leczenia była duża poprawa. Ale to nie jest coś co robi się raz na zawsze - takie badania trzeba kontrolnie powtarzać.

Blue

Od: Pt lut 08, 2002 19:26

Post » Pon sty 16, 2012 17:15 Re: Błagam o pomoc dla mojego psa! nie mam na leczenie!

no rok temu ale do dzis dostaje eltroxin 50 mg
gerardbutler

Post » Pon sty 16, 2012 17:26 Re: Błagam o pomoc dla mojego psa! nie mam na leczenie!

martka pisze:a to dziwne, jednym ppomagaja finansowo przy dużej liczbie psiaków, a innym mówią żeby oddał, jak ma jednego psa :evil:
musisz zrobić zdjęcie do cegiełek, a wtedy pewnie jakas pomoc wpłynie :ok:

ja nie mam jednego psa.
ja mam 4 psy i 6 kotow plus 3 koty na tymczasie

blue a to badanie tarczycy to powinnam zrobic po podaniu leku(w jakim odstepie czasu?)
czy bez podania eltroxinu?
cholera no i koszty :strach: :strach: :strach:
gerardbutler

[poprzednia][następna]