Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
anula790820 pisze:Program byl dosc pozytywny. Kobieta prowadzi koci azyl we wlasnym domu, wolontariusze jej pomagaja w oporzadzaniu, karmieniu, wyprowadzaniu psow.
Mimo takiej ilosci zwierzat dom nie wygldal zle, warunki ok. choc juz ciasno przy tej ilosci zwierzat. Oczywiscie latwo jej nie jest. Ma chwile zwatpienia, ale sie nie poddaje.
Byla mowa o stosunku ludzi do zwierzat, o okrucienstwie, ktore ona potem "naprawia" itd. Generalnie pozytywny wydzwiek reportazu, jak to w Expresie Reporterow, oni sa bardzo pro-zwierzecy.
aga marczak pisze:Marlon kurde i tak masz szczęście mieć tyle apartamentów dla ogoniastych![]()
Jutro jadę spłacić dług na Elbląskiej i z trzema kotami aby jer zaszcvzepić na grzyba
Jakiś kot zwymiotował przed chwilą na stół samą krwią.Nie wiem który i nie wiem co to mogło być.Krew żywo czerwona sporo jej martwię się i nie wiem co robić
aga marczak pisze:Marlon kurde i tak masz szczęście mieć tyle apartamentów dla ogoniastych![]()
Jutro jadę spłacić dług na Elbląskiej i z trzema kotami aby jer zaszcvzepić na grzyba
Jakiś kot zwymiotował przed chwilą na stół samą krwią.Nie wiem który i nie wiem co to mogło być.Krew żywo czerwona sporo jej martwię się i nie wiem co robić
KaleidoStar pisze:Monia, bardzo mi przykro z powodu Olsenka
A moja Zajączka pojechala dziś do domku, chyba w końcu trafił się ten idealny...
aga marczak pisze:Wejherowo : {Pani w ciąży 6 letnia niebieska persiczka na bruk![]()
Czy ktoś może pomóc?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 66 gości