A jak miskę to polecam taki sprzęt, karmi i bawi, sama mam

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
dzikafretka pisze:Może RC Sensible, smaczne i lekkie na żołądek, jednak ma dużo tłuszczu 23%, też raczej nie schudnie. Hill's też jest na problemy żołądkowe, ale mój Uszek odmówił współpracy na Hillsie :/
A jak miskę to polecam taki sprzęt, karmi i bawi, sama mam: http://www.zooplus.pl/shop/koty/zabawki ... wne/134792
felin pisze:Ja mam gratisową kulkę na chrupki z dziurkami, ale jakoś nie cieszy się u kotów wzięciem
dzikafretka pisze:felin pisze:Ja mam gratisową kulkę na chrupki z dziurkami, ale jakoś nie cieszy się u kotów wzięciem
Też mam taką "pałeczkę", co kot ma ją turlać, ale to ja przeważnie do niej kopie, a potem koty łażą i zjadają chrupki po kątach
mata_hari pisze:Moje koty w domu rodzinnym też nie były zainteresowane taką gratisową kulą z dziurkamiAle te miseczki / karmniki wyglądają nieźle i po ilości pozytywnych opinii widzę, że chyba warto, szczególnie dla grubasów
Tylko jakoś nie bardzo wyobrażam sobie Azję wybierającego granulki łapkamina trzech łapkach
Raczej już Olafa, on tak czasem je nawet ze zwykłej miseczki
Ale można by spróbować
Podawałam Azji na razie zwykłe miękkie karmy, nie sensitive, tylko wybieram delikatne mięso i nie wymiotuje. Wygląda, ze przyczyną jest ŁAKOMSTWO!
felin pisze:Tak mi coś wygląda jak na niego patrzę![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 70 gości