felin pisze:jozefina1970 pisze: noli me tangere.
józefina, jestem pod wrażeniemTen fragment przypomina mi Filipiny
A to właśnie cała Mruśka

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
felin pisze:jozefina1970 pisze: noli me tangere.
józefina, jestem pod wrażeniemTen fragment przypomina mi Filipiny
delfinka pisze:oczywiście, w imieniu gospodyni zapraszam.
A która ciocia, jeśli to nie tajemnica?
ninakiler pisze:dzien doberekczy mozemy sie rozgoscic i podczytac co nie co?
Bo jak dobrze pamietamy to ciocia pomagała nam w naszym dokoceniu...dobrymi radami
![]()
Kaja i Lilka
delfinka pisze:brawo felin![]()
Balbina goi się dobrze, ma wilczy apetyt, wsysa wszystko co dostanie. O, i takie koty lubię
![]()
Na brzuszku jest trochę opuchlizny, ale to dlatego, że ma aż trzy warstwy szwów.
Dużo teraz śpi, a gdy nie śpi to mogę ją po główce smerać. Nie da sie opisać jej wzroku w takich chwilach, bo ona w ogóle ma strasznie śmieszną "aparycję" i spojrzenieCzasami to podchodzę do niej tylko po, aby podczas drapanka zobaczyć jej pyszczek. Uwielbiam to
![]()
Hm, jej postawa i spojrzenie przypomina zadziornego małego urwisa, który po zwędzeniu jabłka ze straganu i złapany, patrzy policjantowi prosto w oczy jakby mówił: no i co, ukradłem, ale co mi możesz zrobić? Jestem przecież mały! Ale i tak potrafię bolesnie kopnąć!
felin pisze:ninakiler pisze:dzien doberekczy mozemy sie rozgoscic i podczytac co nie co?
Bo jak dobrze pamietamy to ciocia pomagała nam w naszym dokoceniu...dobrymi radami
![]()
Kaja i Lilka
Eee, bez przesadyTakich rad to tam bylo na pęczki
![]()
Ale witamy
Panienki piękne caly czas
delfinka pisze:wreszcie zwaliłam zdjęcia z aparatu, obrobiłam je, opisałam
a tu bach, imageShack nie chodzi
felin pisze:delfinka pisze:wreszcie zwaliłam zdjęcia z aparatu, obrobiłam je, opisałam
a tu bach, imageShack nie chodzi
Poczekamy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, CatnipAnia, Google [Bot] i 38 gości