Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
menial pisze:Kot Słoik jest dziewczynką. Miała poraniony pysiek od ostrych ścianek szklanych. Wygladał jak w kołnierzu ortopedycznym. Została u Jacka - zostanie wysterylizowana w poniedziałek.
menial pisze: Monia, jakbys chciała pomocy na tego Piłsudskiego - daj znać.
No, raczej nie jest dobrze go zostawiać takiego złamania w takim stanie. A do Jacka nie można? Przypadek jest wyjątkowy.
mpacz78 pisze:menial pisze:Kot Słoik jest dziewczynką. Miała poraniony pysiek od ostrych ścianek szklanych. Wygladał jak w kołnierzu ortopedycznym. Została u Jacka - zostanie wysterylizowana w poniedziałek.
![]()
![]()
........................menial pisze: Monia, jakbys chciała pomocy na tego Piłsudskiego - daj znać.
No, raczej nie jest dobrze go zostawiać takiego złamania w takim stanie. A do Jacka nie można? Przypadek jest wyjątkowy.
No pewnie, że potzrebuję pomocy, znaczy nie ja tylko kot, a ja nie jestem w stanie mu tej pomocy w tym momencie udzielić.
Masz pw z kontaktem do karmicielki.
Gdyby udało się kota złapać, to dzwoń, dalej mogę się zająć organizacją gdzie mu tą łapę składać, i gdzie go dalej przetrzymać... coś wymyślimy, kaskę uzbieramy...
EDIT: Na razie sytuacja z kotem z łapką opanowana - zajmie się tym Mirella - będą go jutro z karmicielkami łapać, ma zapewnioną diagnozę i leczenie na Stryjskiej
anula790820 pisze:
Jakby ktos trafil na ogloszenie, ze zaginal taki - TO JA ZNALAZLAM!
To znaczy wypatrzylam na osiedlu w Wejherowie. Blakal sie od dluzszego czasu raczej, bo futerko mial ubrudzone jakismis smarami, spalinami (spal zapewne pod maskami aut).
Prawie caly bialy - z delikatna szara plamka pomiedzy uszkami. Niesamowity miziak rozmruczany:)
Moze miec kolo 5 m-cy.
aga marczak pisze::ok:anula kciuki za dobry dom
anula790820 pisze:aga marczak pisze::ok:anula kciuki za dobry dom
Dzieki! Ja poki co, szukam starego domu, nauczona historia szylkretki zgarnietej z osiedla w listopadzie (dziecko wypatrzylo swojego kota wsrod ogloszen)
Musze jeszcze porozwieszac ogloszenia u wetow i w zoologicznych.
Nie chce mi sie wierzyc, ze ktos wywalil tak zaje... fajnego kota! Taki maly aniolek zaglada do mojego lozka w nocy, barankuje lebkiem o moja glowe, w koncu kladzie sie obok patrzac prosto w oczy, mruczy. No aniol!![]()
Mowie Wam - 100x lepszy od faceta!
aga marczak pisze:anula790820 pisze:aga marczak pisze::ok:anula kciuki za dobry dom
Dzieki! Ja poki co, szukam starego domu, nauczona historia szylkretki zgarnietej z osiedla w listopadzie (dziecko wypatrzylo swojego kota wsrod ogloszen)
Musze jeszcze porozwieszac ogloszenia u wetow i w zoologicznych.
Nie chce mi sie wierzyc, ze ktos wywalil tak zaje... fajnego kota! Taki maly aniolek zaglada do mojego lozka w nocy, barankuje lebkiem o moja glowe, w koncu kladzie sie obok patrzac prosto w oczy, mruczy. No aniol!![]()
Mowie Wam - 100x lepszy od faceta!
Trzeba się zastanowić czy powrót tego kota do domu to dobryu pomysł.Coś właściciele się nie spisali skoro kot błąkał się po osiedlu
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 20 gości