Moje śliczne panienki LILA i KAJA

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon sty 09, 2012 14:02 Re: NOWY KOTEK I STARY BYWALEC. Moje małe miłości LILA I KAJA

:1luvu: :1luvu: witam!!
Ciebie Nino, a także Lilę i Kaję!! :1luvu: :1luvu:
Miłego dnia :P
Obrazek
ObrazekObrazek
Fiodorek <3 [*]19.11.2014

zuzzik

Od: Wto mar 16, 2010 17:04

Post » Pon sty 09, 2012 14:21 Re: NOWY KOTEK I STARY BYWALEC

Danusia pisze:
ninakiler pisze:
Witamy serdecznie w naszych progach... prosimy się wygodnie rozgościc :D :D :D

dziękuję :oops:
najbardziej na świecie kocham buraski :1luvu: :1luvu: :1luvu:

:1luvu: :1luvu: :1luvu: Ja chyba nie moge zdecydowac sie... :oops: :oops: :oops: kocham je wszystkie... czy maja rude, biale, czarne futro... czy tez sa bez oczka, nozki, bez ogonka... obojetnie. :1luvu: :1luvu: :1luvu: ale coz... najbardziej wizualnie chyba podobają mi się rudasy :roll: tylko cichooooo bo moje panny się obrażą :oops:

zuzzik pisze::1luvu: :1luvu: witam!!
Ciebie Nino, a także Lilę i Kaję!! :1luvu: :1luvu:
Miłego dnia :P

Dziekujemy... :D miejsmy nadzieję, że Kaja nie zdewastuje kolejnej częsci tapety, bo jak Duzy przyjdzie... to bedzie dopiero miiiiiło :roll: :roll: :roll:
ObrazekObrazekObrazek Obrazek

ninakiler

Od: Pt paź 14, 2011 14:49

Post » Pon sty 09, 2012 15:40 Re: NOWY KOTEK I STARY BYWALEC. Moje małe miłości LILA I KAJA

Witamy nowych gosci :1luvu: :1luvu: :1luvu:
U nas poniedzialek zaczal się.. hmmm... :evil: :evil: :evil: Wstaję rano patrzę... na łóżku skarpety duzego sie walają... mysle sobie: no to juz ma przechlapane, balaganiarz jeden... ale wstaję patrzę... na środku pokouj 3 skarpety moje... idę dalej i znowu skarpety...:/ mysle co jest grane... a tu Kaja wychodzi z drugiego pokoju z wielkim Mrrrr i ociera sie o nogi. :roll: Oczywiscie to ona byla sprawcą zaistego balaganu bo ściągała z szuszarki skarpety i bawila sie nimi do upadlego :ryk: :ryk: :ryk: krzyczec nie mialam serca bo jak zwykle użyla swego spojrzenia w stylu: "spojrz jak ze mnie aniolek... kochasz mnie prawda?" no i wymiękłam :ryk: Czekam tylko az wroci Duzy... bo w jego pokoju kolejna czesc tapety zostala zdewastowana :twisted: hahaha... ja juz nie mam sily sie gniewac :D[/quote]
Na naluszko nie wolno się gniewać :wink: To takie kochane istotki które nas sobie bardzo dobrze wychowały :roll: Jak sobie ładnie potrafią nawet starsze koty owinąć w około nalutkiego pazurka
Moja Duffy jako najmłodsza (już ma prawie 3 lata) rządzi w domu, nawet ja jej słucham :oops:
Tapeta na pewno kolorystycznie nie pasuje pannie :wink:
Tu jesteśmy http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=152188
Człowiek szczęśliwy to nie ten, który wszystko ma, ale ten, który cieszy się wszystkim, co ma.
Gabi 14.07.2016 (*), Duffy 06.04.2009 - 02.11.2020 (*)

bozena640

Od: Nie sty 11, 2009 17:23

Post » Pon sty 09, 2012 15:45 Re: NOWY KOTEK I STARY BYWALEC. Moje małe miłości LILA I KAJA

:ryk: :ryk: :ryk: tak co do owiniecia wszystkich wokol palca to masz racje... ja juz dawno przepadlam z kretesem.... :oops: a Duzy wrocil i zaczal sie smiac.... ze trzeba wiecej tapety zakleic tasmą klejącą bo za niedlugo nie bedziemy jej miec wcale :ryk: :ryk: :ryk:

ninakiler

Post » Pon sty 09, 2012 15:47 Re: NOWY KOTEK I STARY BYWALEC. Moje małe miłości LILA I KAJA

Witamy się i my również u pięknych koteczków! :D :ok:
Dla szylkreci specjalne buźki :1luvu:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Pon sty 09, 2012 15:48 Re: NOWY KOTEK I STARY BYWALEC. Moje małe miłości LILA I KAJA

U nas najmłodzsa koteczka ,czyli Gośka owinęla sobie Dużego wokół palca :mrgreen: . ale i zarazem troszkę się bo boi :ryk: , bo zanim mu na kolana wejdzie to się grzecznie pyta , czy można :mrgreen:
Obrazek

Danusia

Od: Pon kwi 02, 2007 11:56

Post » Pon sty 09, 2012 15:54 Re: NOWY KOTEK I STARY BYWALEC. Moje małe miłości LILA I KAJA

ninakiler pisze::ryk: :ryk: :ryk: tak co do owiniecia wszystkich wokol palca to masz racje... ja juz dawno przepadlam z kretesem.... :oops: a Duzy wrocil i zaczal sie smiac.... ze trzeba wiecej tapety zakleic tasmą klejącą bo za niedlugo nie bedziemy jej miec wcale :ryk: :ryk: :ryk:

to zedrzec i pomalowac :P
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Od: Wto lip 05, 2011 19:33

Post » Pon sty 09, 2012 16:03 Re: NOWY KOTEK I STARY BYWALEC. Moje małe miłości LILA I KAJA

kalair pisze:Witamy się i my również u pięknych koteczków! :D :ok:
Dla szylkreci specjalne buźki :1luvu:

no wreszcie wreszcie...:P:P:P toz to musialam pogonic hehe :ryk:
WItam witam... Kajunia juz wycalowana bo wlasnie barankuje mi na kolanach... :1luvu:

Danusia pisze:U nas najmłodzsa koteczka ,czyli Gośka owinęla sobie Dużego wokół palca :mrgreen: . ale i zarazem troszkę się bo boi :ryk: , bo zanim mu na kolana wejdzie to się grzecznie pyta , czy można :mrgreen:

U mnie sie niestety nie pytają czy mogą rozpuszczone piekne gadziny :1luvu: :1luvu: :1luvu: wlażą... moszczą się... wyciągają i nie wazne jest co robie... :ryk: jem, spie, czy pisze na miau... wtedy one maja sie za pierwszy plan jak zwykle :ryk: :ryk: :ryk:
Karolek(ona) pisze:
ninakiler pisze::ryk: :ryk: :ryk: tak co do owiniecia wszystkich wokol palca to masz racje... ja juz dawno przepadlam z kretesem.... :oops: a Duzy wrocil i zaczal sie smiac.... ze trzeba wiecej tapety zakleic tasmą klejącą bo za niedlugo nie bedziemy jej miec wcale :ryk: :ryk: :ryk:

to zedrzec i pomalowac :P

tiaaaa... kasy nie ma i jeszcze bede malowac wnajmowane mieszkanie.... a niech sobie sama pomaluje jak sie wyprowadzimy, bo i tak sami tapete na swoj koszt kladlismy bo takie zapuszczone sciany byly, wiec niech sie cieszy, ze 100razy lepiej to wyglada nawet z dziurami :D poki co tasma jest wiec zalepiamy :ryk: :ryk: :ryk:

ninakiler

Post » Pon sty 09, 2012 16:14 Re: NOWY KOTEK I STARY BYWALEC. Moje małe miłości LILA I KAJA

I mu się witamy popołudniowo! U nas poniedziałek spokojnie jak na razie, tylko Linka miała problem gdzie tu sobie drzemkę uciąć i po 5 razy wchodziła do jednego kartonika i znowu wychodziła... :roll: Kobiety zmienne są! Kajka też zmienna widzę, bo ostro skarpetki zmieniała :ryk:

joszko89

Od: Nie paź 09, 2011 14:13

Post » Pon sty 09, 2012 16:18 Re: NOWY KOTEK I STARY BYWALEC. Moje małe miłości LILA I KAJA

Zgodnie z zapowiedzią, jesteśmy :D :D
Ale zanim doczytam cały wątek, to trochę czasu minie :wink: Proszę o wyrozumiałość 8)
Buziaczki dla słodkich koteczków :1luvu:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Pon sty 09, 2012 16:20 Re: NOWY KOTEK I STARY BYWALEC. Moje małe miłości LILA I KAJA

joszko89 pisze:I mu się witamy popołudniowo! U nas poniedziałek spokojnie jak na razie, tylko Linka miała problem gdzie tu sobie drzemkę uciąć i po 5 razy wchodziła do jednego kartonika i znowu wychodziła... :roll: Kobiety zmienne są! Kajka też zmienna widzę, bo ostro skarpetki zmieniała :ryk:

no tak... niepomyslalam ze stroila sie z rana :ryk: :ryk: :ryk: ale po co jej ta tapeta byla to niewiem 8O

ninakiler

Post » Pon sty 09, 2012 16:22 Re: NOWY KOTEK I STARY BYWALEC. Moje małe miłości LILA I KAJA

Jednym słowem : artystka! :mrgreen:

joszko89

Od: Nie paź 09, 2011 14:13

Post » Pon sty 09, 2012 16:46 Re: NOWY KOTEK I STARY BYWALEC. Moje małe miłości LILA I KAJA

U mnie aż takich ekstremów nie było.... :D

juana

Od: Śro cze 15, 2011 7:19

Post » Pon sty 09, 2012 16:54 Re: NOWY KOTEK I STARY BYWALEC. Moje małe miłości LILA I KAJA

juana pisze:U mnie aż takich ekstremów nie było.... :D

witamy :D
nasza dalsza czesc eksperymentow to wygrzebanie filtra z kuwety przez Kaję... 8O jak ona to zrobila... pojecia nie mam :ryk:

ninakiler

Post » Pon sty 09, 2012 17:07 Re: NOWY KOTEK I STARY BYWALEC. Moje małe miłości LILA I KAJA

ninakiler pisze:
juana pisze:U mnie aż takich ekstremów nie było.... :D

witamy :D
nasza dalsza czesc eksperymentow to wygrzebanie filtra z kuwety przez Kaję... 8O jak ona to zrobila... pojecia nie mam :ryk:

Chyb anie myślisz,że Ci zdradzi swój sekret :ryk:
Obrazek

Danusia

Od: Pon kwi 02, 2007 11:56

[poprzednia][następna]