Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MagdaGdynia pisze:jak byl juz bardzo chory, i robil pod siebie, to mial takie smutne spojrzenie, wiedfzial, ze jest ciezarem chyba, przepraszal, ze brudzi ... mysmy go na spacer wyprowadzalai podkladajac mu pod pupke recznik i trzymajac tak jak na wysięgniku.... ale potem juz sie meczyl i przepraszal chyba, ze sprawia taki klopot, leki juz nie pomagaly, i wet powiedzial, ze peis sie meczy...
to byl taki madry pies, ze do teraz za nim placze, mimo ze kocham spaniela.
KaleidoStar pisze:MagdaGdynia pisze:jak byl juz bardzo chory, i robil pod siebie, to mial takie smutne spojrzenie, wiedfzial, ze jest ciezarem chyba, przepraszal, ze brudzi ... mysmy go na spacer wyprowadzalai podkladajac mu pod pupke recznik i trzymajac tak jak na wysięgniku.... ale potem juz sie meczyl i przepraszal chyba, ze sprawia taki klopot, leki juz nie pomagaly, i wet powiedzial, ze peis sie meczy...
to byl taki madry pies, ze do teraz za nim placze, mimo ze kocham spaniela.
Buka też na spacery chodziła podwieszona na ręczniku, dokładnie tak samoI też było widać jaka jest zażenowana. Usiłowaliśmy wytłumaczyć jej, żeby zrobiłą co trzeba na kaflach w lazience.. ale nie, ona zbyt dobrze wychowana... trzeba było wyprowadzać.. a schodów tyle po drodze
Aż któregoś dnia.. dokladnie w 50 urodziny mamy.. tata do mnie zadzwonił i powiedział, że Buka przestala się uśmiechać. Kto ma psa, ten wie, co mam na myśli. Buce zgasło spojrzenie. Widzieliśmy, że to ten dzień... Odeszła w domu, tata byl przy niej. Ja w tym czasie siedziałam na łące i żegnalam ją z oddali.
Nożesz kurde no. Idę po chustki
sabina skaza pisze:jet owczarek, super sunia, miziasta, grzeczna, dobrze ułożona, piękna, kocha dzieci, dla kotów ok. moje koty się nie znosiły- a teraz koalicja wszystkie przytulone jak owieczki na podusi na lodówce w kuchni. piesek się nas słucha, chodzi przy nodze, zna komendy, do rany przyłóż. podwórko jest dla niej ok i dom teżnie wybredna, pierwsze spacerki zaliczone. była u psa sąsiadów- przyjaźń się nawiązała. strzał w dziesiątkę. szkoda misi z warszawy, ale to rysio wybrał psa. a mi ta decyzja pasuje. ma na imię- Rumba junior
maria_kania pisze:zapraszam na Wątek!
viewtopic.php?f=1&t=137883&p=8438860#p8438860
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510 i 1063 gości