Szczęśliwa jedenastka tymczasy GŁUCHY CHIHUAHUA SZUKA DS

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon sty 02, 2012 10:08 Re: Szczęśliwa jedenastka +tymczasy SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU !

Witam pięknie w NR. :1luvu:

pije sobie kawkę bez kofeinową ,jem szarlotkę z dużą bezą 8) i naszła mnie taka refleksja że tego co wymyślił sms o treści 6 dup wielbłąda (zaręczam że nasz forumowy ma jedna dupę) to bym w kosmos wysłała :twisted: dostałam parę takich sms że jak nie przeslę dalej to tak mi za.rają 2012r. że głowa mała... :twisted:

pierwsze 6 rozesłałam ,na reszte brakło funduszy na koncie ,i mam nadzieje że nie będę miała zafajdanego roku . :cry:

bo ja i tak ciągle pod wiatr :oops: :cry: nie dobijacie mnie proszę :cry:

Jak się bawiliście ? ja oczywiście w domu ,z Bartkiem i Olą ,wyciągneli mnie na dwór żeby popatrzeć jak kolorowo na niebie ,jak pięknie ,nie chciałam ,bo zawsze ze wszystkimi chodziłam ..ale nie było rady ,uparli się :twisted:
nikt już przed nasz dom nie wychodzi ,nie ma tych ludzi... :cry: yło tyle sąsiadów ,wychodzili i z okolicznych domów ,składaliśmy sobie życzenia ,nie ma nikogo. :cry:
cieszmy się chwilą ,niech trwa.

wypiłam dwie lampki Dorato i mnie z lekka zmuliło :lol:

Kropka przesiedziała okres wystrzałów w szafie ,reszta ok.
Nawet malutka Baja bez problemów.

co do Sylwestra ,nigdy nie spędzałam po za domem ,chyba że szpital ,ale to inna inszość.

Kochani nowy rok zaczął się wyrwaniem iluś tam psów z HODOWLI ,tak z hodowli a nie pseudo za to warunki tragiczne ,psy w opłakanym stanie ,rasa chiński grzywacz.
potrzebne dt lub ds.
ja w tym nie brałam udziału ,dostałam tylko wiadomość z prośbą o pomoc.
gdyby ktoś chciał pomóc proszę o kontakt.

AgaPap dziękuję .

Kochani za ten Nowy Rok co by nie był za.rany :piwa:
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Pon sty 02, 2012 12:09 Re: Szczęśliwa jedenastka +tymczasy SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU !

mam propozycję pracy ,ale znów odmówiłam od 9 do 17 .godzina przerwy i od 18 do 22 nie dam rady ,czy moja kierowniczka widzi we mnie coś czego ja nie widzę :twisted: :oops:
Fakt ,nie opowiadam się jej z mojego stanu zdrowia :oops: :cry:

Wielbłądku sernikowe z żarte :mrgreen:
Obrazek

dorcia44

Post » Pon sty 02, 2012 12:22 Re: Szczęśliwa jedenastka +tymczasy SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU !

Dorciu dzisiaj wpłaciłam na Amandę.
Ja sylwestra spędzałam na imprezce hotelowej w Józefowie, ale byłam tak przeziebiona, że dziwię się że dotrwalam do 24 i nawet trochę potańczyłam :) a potem już padłam :wink:

kaja888

Od: Pon wrz 29, 2008 21:03

Post » Pon sty 02, 2012 12:50 Re: Szczęśliwa jedenastka +tymczasy SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU !

Elu ,bardzo dziękuję :1luvu:
dzięki Tobie ,IrenaIka i Wielbłądkowi kociaki mają większa połowę worka karmy suchej. :1luvu: 3/4 8) bardzo ,bardzo wam dziękuję.

kaja888 nie poszalałaś zbytnio :wink: podobno kto tanecznym krokiem wejdzie w NR to taki będzie cały rok :ok:
Obrazek

dorcia44

Post » Pon sty 02, 2012 13:05 Re: Szczęśliwa jedenastka +tymczasy SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU !

Obrazek

dorcia44

Post » Wto sty 03, 2012 8:21 Re: Szczęśliwa jedenastka +tymczasy SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU !

a co tutaj tak pusto :?:

kaja888

Post » Wto sty 03, 2012 9:37 Re: Szczęśliwa jedenastka +tymczasy SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU !

kaja888 pisze:a co tutaj tak pusto :?:

cisza na morzu cisza w komnacie
kto sie odezwie ten ... :mrgreen:

3 x

Od: Pon maja 11, 2009 17:13

Post » Wto sty 03, 2012 11:22 Re: Szczęśliwa jedenastka +tymczasy SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU !

no i ja się odezwałam :wink:
zdrada,normalnie wietrze tu zdradę :twisted:

historyjka z życia wzięta ,od jakiegoś czasu spotykam na peronie młodego mężczyznę ,niewidomego.
Już wiem że czeka na pociąg do Otwocka ,ale kiedyś nie wiedziałam ,widziałam za to z oddali jak pyta ludzi co za pociąg nadjeżdża ale cisza ,bo tych ludzi tam nie było ,kto widział z daleka nie reagował ,chyba nie umiemy zachowywqać się w takich sytuacjach .
Podeszłam ,powiedziałam i już poczekałam z nim na następny bo na peronie zrobiło się pusto ,jak on sam wejdzie ? jak trafi do drzwi ? co ja w środku siebie przeżywałam... :oops:
Pomogłam ,nawet miejsce było.
Zdarzało mi sie to często ,może specjalnie wychodzę na ten pociąg? :oops:
Wczoraj było podobnie ,z tym ze ja już staje koło niego :wink: niestety przyjechał pierwszy Otwock i w pociągu były prawie wszystkie miejsca zajęte ,w ogromnej ilości przez młodzież tudzież młodych ludzi.
Zapanowała ogólna ślepota ,raptem wszyscy stali się niedowidzący :evil: miałam ochotę walić na oślep ...gotowałam się ,ale wyczaiłam miejsce ,usiadłam na chwilę po czym poszłam po chłopaka który kurczowo trzyamał się poręczy przy drzwiach.
Ucieszył się ale głośno powiedział PRZEPRASZAM JEŻELI KOMUŚ ZABIERAM MIEJSCE (nie poryczałam się ) powiedziałam że skąd ,jest po prostu wolne .
Idę z nim przez wagon a moje miejsce już zajęte (po drodze nadal trwa ślepota nikt nie wstaje nikt nie pomoże) spojrzałam na delikwenta i ten bez słów się podniósł.
Poryczałam sie dopiero w domu ,chociaż łzy dławił mnie .

Nie wiem co to było ,nie wiem dlaczego zachowanie takie, a nie inne ,mam tylko nadzieje że taki pociąg z takimi ludźmi już nigdy nie nadjedzie kiedy ten młody chłopak będzie czekał na peronie . :cry:

za to wracając z pracy przy Rondzie ONZ był wypadek ,człowiek wpadł pod tramwaj ,w miejscu gdzie sa barierki ,gdzie nawet nie ma sensu przechodzić... :? :cry:

a w nocy nie było spania tylko analizowanie ....
Obrazek

dorcia44

Post » Wto sty 03, 2012 11:28 Re: Szczęśliwa jedenastka +tymczasy SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU !

No niestety tak jest w tym kraju :(
19.11.10 - Tosia (*) - kocie dziecko, któremu los dał tak mało czasu
26.08.11 - Czikita (*) moja pierwsza kocia miłość - przyszła, zabrała moje serce i odeszła tak szybko
14.12.12 - Felciu (*) zawsze będziesz z nami
26.04.14 - Papaja (*) najsłodsza strachliwa królewna, takiej już nie będzie
31.07.17 - Rudolf (*) moja najukochańsza kocia pierdoła

AgaPap

Od: Pt sie 31, 2007 6:49

Post » Wto sty 03, 2012 11:44 Re: Szczęśliwa jedenastka +tymczasy SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU !

taka cisza zaległa w pociągu ,rozmowy ucichły ,potem wróciło wszystko do normy....nie umiemy zachować się w takiej sytuacji ,tak mi się wydaje ,nie wiemy ,a może ta osoba sobie nie życzy pomocy ? ja wychodzę z założenia że najwyżej mnie opierniczy ,nie ubędzie mi ...
Obrazek

dorcia44

Post » Wto sty 03, 2012 14:58 Re: Szczęśliwa jedenastka +tymczasy SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU !

Dorciu Twoje zachowanie to niestety nie zdarza sie zbyt często, wiem bo mój Kuba moze nie jest całkiem niewidomy ale jednak nie widzi nawet numeru autobusu..... a sam jeździ na uczelnię.Czasem jak mi opowiada co go danego dnia spotkało to mam ochote zwolnic sie z pracy i wozic go wszedzie. Tylko wiem też, że kiedys mnie zabraknie i on musi sobie poradzić sam.
Obrazek

bibuś

Od: Nie sty 03, 2010 18:49

Post » Wto sty 03, 2012 16:54 Re: Szczęśliwa jedenastka +tymczasy SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU !

bibuś ,jesteś bardzo mądrą matką :1luvu:
nasze zdrowe czy chore dzieci musza się uczyć żyć w tym dziwnym społeczeństwie ,muszą być silni .

Zaraz wychodze do pracy ,chciała bym zdążyć na ten sam pociąg ,pociąg do Otwocka.

prośba ,znów będę zabierała piesy ,weszło w zycie że nie sprzedajemy nierodowodowych ,zaczynają się problemy tych zwierząt.
cvzęśc ludzi chce oddać ,część uśpić ,inni wyrzucają lub pozbywają się w okrutny sposób.Ja już szukam dt lub ds dla piesków małych ras ,.
jeżeli ktoś byłby chętny potymczasować takiego biedaka bardzo proszę o info.
Obrazek

dorcia44

Post » Wto sty 03, 2012 23:43 Re: Szczęśliwa jedenastka +tymczasy SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU !

Nie było mnie, bo 2 tygodnie komputra nie miałam, więc zaległe:
wszystkiego najlepszego na Nowy Rok!!! Dla nas wszystkich.

A jeśli chodzi o ludzką znieczulicę, to mnie ostatnio osobiście dotyczy. Jestem w ciąży, mam spore problemy z kręgosłupem, ale muszę iść do sklepu po jedzenie bo mam w domu 3-latkę wiecznie chorą, bo to pierwszy rok w przedszkolu. I jadę z dzieciakiem do sklepu, stoję w kolejce, bo mi głupio wobec tych wszystkich, co stoją w długaśnej kolejce (ja 19 tydzień, jakbym obiad wielki zeżarła co najwyżej), a tu mnie z tyłu/boku baba koszykiem szturcha, cobym ją przepuściła, bo przecież starsza (ok. 50 lat). I mnie w mój ciążowy-obiadowy brzuch wciska ten koszyk, a jak jej powiedziałam, żeby mnie nie szturchała, to rozparła się ramionami o barierkę i woła, że koszyk trzyma nieruchomo, a ja się tak wiercę, to mam za swoje... Ręce opadają. Dwukrotnie już zasłabłam na poczcie. Przecież nie mogę zamknąć się w domu na pół roku :roll:
Tym miłym akcentem witam się z Wami w Nowym Roku, ech...

zasadzkas

Od: Czw gru 21, 2006 23:50

Post » Śro sty 04, 2012 0:50 Re: Szczęśliwa jedenastka +tymczasy SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU !

Późno, bo późno ale lepiej późno niż wcale.
Serdeczności noworoczne:)
Obyśmy wszyscy zdrowi byli, bo to jest to co wszystkim potrzebne.
I jeszcze, żebyśmy potrafil sie usmiechać - do siebie, do innych, bo wtedy łatwiej, nawet kiedy nie jest tak fajnie jak byśmy chcieli.

Lidka

Od: Wto lut 03, 2004 8:57

Post » Śro sty 04, 2012 9:50 Re: Szczęśliwa jedenastka +tymczasy SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU !

witam :D

kaja888

[poprzednia][następna]