Zdrowie nadal kulawe ale już nieco lepsze

Tymczasem o Majkę były nawet telefony ale niestety - nie udało się dogadać w sprawie zabezpieczeń okien. A to jest kotka bardzo rezolutna i nie liczyłabym na to, że będzie siedzieć grzecznie

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mahob pisze:Dziękujemy![]()
Zdrowie nadal kulawe ale już nieco lepsze![]()
Tymczasem o Majkę były nawet telefony ale niestety - nie udało się dogadać w sprawie zabezpieczeń okien. A to jest kotka bardzo rezolutna i nie liczyłabym na to, że będzie siedzieć grzecznieWięc opcja bez zabezpieczeń odpada.
mahob pisze:Dziękujemy![]()
Zdrowie nadal kulawe ale już nieco lepsze![]()
Tymczasem o Majkę były nawet telefony ale niestety - nie udało się dogadać w sprawie zabezpieczeń okien. A to jest kotka bardzo rezolutna i nie liczyłabym na to, że będzie siedzieć grzecznieWięc opcja bez zabezpieczeń odpada.
mahob pisze:U nas wiosny nie ma. Zimy też nie. Jest coś na kształt ponurej jesieni, której w tym roku nie było...
A ja nadal nie mogę się pozbyć przeziębienia - to jakiś paskudny wirus.
Koty bardzo śpiące - prawie cały długi weekend przespały. I śpią pewnie nadal - takim to dobrze
carmella pisze:no jaki Dziki-dzikun
mahob pisze:I jeszcze chciałam napisać, że Miśka kilka dni temu zasmakowała w spaniu w łóżkuDziki-dzikun czeka tylko, żeby się ktoś położył - zaraz wyrasta spod ziemi i jest gotowa
I śpi wtulona w nogi całą noc. Cała zachwycona
Użytkownicy przeglądający ten dział: Trolova i 231 gości