Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kiche_wilczyca pisze:no właśnie, co się stało??
Dołączę się do dyskusji! U nas jak się nie da to jest mega foch i obgadanie na całej wiosce! Jak za mało to też jesteś na językach! Wredota taka, że szok! Mieszkam z rodzicami bo mamy duży dom, ale na tace nigdy nie daje i ogólnie rzadko praktykuje. Tylko te ludzie ze wsi..moja mama się tym bardzo przejmuje, niestety. A jak ide z psami na spacer to patrzą na mnie jak na kosmite, bo tu nikt o zwierzeta nie dba! Tyle na temat.
juana pisze:U mnie z pingwinami i kopertami to jest tak- był kilka dni temu. Mieszkam z mamą bo nie mogę jej zostawić. Niedawno wróciłam za wcześnie zza granicy (za bardzo dali mi popalić) pracy nie mam (ale szukam), a kasy stamtąd zostało na 1 miesiąc. Mama jest mocno wierząca i do koperty wsadziła 50zł...A żyć za co? Ehhh.
joszko89 pisze:Dołączę się do dyskusji! U nas jak się nie da to jest mega foch i obgadanie na całej wiosce! Jak za mało to też jesteś na językach! Wredota taka, że szok! Mieszkam z rodzicami bo mamy duży dom, ale na tace nigdy nie daje i ogólnie rzadko praktykuje. Tylko te ludzie ze wsi..moja mama się tym bardzo przejmuje, niestety. A jak ide z psami na spacer to patrzą na mnie jak na kosmite, bo tu nikt o zwierzeta nie dba! Tyle na temat.
joszko89 pisze:Ja to z zupełnie innych rejonów jestem, ale jak widać średniowiecze nie tylko u mnie panuje!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Trolova i 203 gości