Szczytno. Tymczasy u horacy 7. Szukamy kotom domów.

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Nie sty 01, 2012 16:35 Re: Tymczasy horacy 7.OSTRÓW WLKP CZĘSTOCHOWA potrzebna wizyta

MalgWroclaw pisze:Trzeba założyć wątek osobny, krótki, ale z miastami w tytule

dokładnie :ok:
to co zakładac czy już jest?
Obrazek[b]

becia_73

Od: Sob lis 28, 2009 8:31

Post » Nie sty 01, 2012 16:59 Re: Tymczasy horacy 7.OSTRÓW WLKP CZĘSTOCHOWA potrzebna wizyta

becia_73 pisze:
MalgWroclaw pisze:Trzeba założyć wątek osobny, krótki, ale z miastami w tytule

dokładnie :ok:
to co zakładac czy już jest?

Wydaje mi się, że nie ma.
po_prostu_kaska

Post » Nie sty 01, 2012 17:10 Re: Tymczasy horacy 7.OSTRÓW WLKP CZĘSTOCHOWA potrzebna wizyta

W temacie tymczasów - wkleję na wątku Brynia, ale pozwolę sobie też i tu :)

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

I jeszcze to :)

Obrazek
po_prostu_kaska

Post » Nie sty 01, 2012 19:25 Re: Tymczasy horacy 7.OSTRÓW WLKP CZĘSTOCHOWA potrzebna wizyta

podpowiedziano mi,że najszczesliwsza jest z Częstochowy.
Obrazek[b]

becia_73

Post » Nie sty 01, 2012 19:29 Re: Tymczasy horacy 7.OSTRÓW WLKP CZĘSTOCHOWA potrzebna wizyta

Tak, jest.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Nie sty 01, 2012 19:30 Re: Tymczasy horacy 7.OSTRÓW WLKP CZĘSTOCHOWA potrzebna wizyta

Obrazek[b]

becia_73

Post » Nie sty 01, 2012 20:42 Re: Tymczasy horacy 7.OSTRÓW WLKP CZĘSTOCHOWA potrzebna wizyta

Dziewczyny jeszcze dyskutuje z domkami więc nie wiem ktory najpierw będzie sprawdzany i czy mamy szansę na tak daleki transport.Jest jeszcze jeden domek i on najbardziej mi się podoba tylko jeszcze nie wiem jak z zabezpieczeniem balkonu.Dom w Częstochowie jest fajny państwo mieli długowłosego kota ale to domek wychodzący pod lasem i on na razie odpada,chociaż państwo są bardzo sympatyczni.
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Pon sty 02, 2012 7:41 Re: Tymczasy horacy 7.OSTRÓW WLKP CZĘSTOCHOWA potrzebna wizyta

najszczesliwsza pisze:Gdzie?
Kiedy?
Pewnie, że pójdę.
Na PW proszę:
-dane, adres potencjalnego DS
- info o kocie ze zdjęciem
- wymagania co do DS (nie każdy wymaga osiatkowanych okien np.)
- wszelkie wskazówki, uwagi
:D

Basiu, skontaktuj się proszę w sprawie tej wizyty z najszczesliwsza .
Obrazek[b]

becia_73

Post » Pon sty 02, 2012 19:17 Re: Tymczasy horacy 7.OSTRÓW WLKP CZĘSTOCHOWA potrzebna wizyta

Beciu dziękuję jak przemyślę to napiszę do najszczęśliwszej.Dzisiaj kolejne telefony i kolejne zastanawianie,zawsze jakieś ale jest.Ludzie fajni to dom wychodzący itp.Sama nie wiem może powinnam brać takie domki pod uwagę bo inaczej zostanę z wszystkimi tymczasami.Telefonowała nawet fajna osoba ze Szczytna lecz tez domek.Po białe też telefony ale tylko o słyszącego i też domki fajne ,wychodzące gdzie koty odeszły za TM lub zaginęły.Ja po prostu nie nadaje się do oddawania kotów i psów .Mogę leczyć ,karmić,myć lecz nie wydawać ,martwię się ,rozmyślam ,niestety mimo obietnic część domków nie odzywa sie później a ja się denerwuję strasznie .

horacy 7

Post » Pon sty 02, 2012 19:21 Re: Tymczasy horacy 7.OSTRÓW WLKP CZĘSTOCHOWA potrzebna wizyta

Nieodzywaniem domów każdy się denerwuje.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Pon sty 02, 2012 20:02 Re: Tymczasy horacy 7.OSTRÓW WLKP CZĘSTOCHOWA potrzebna wizyta

MalgWroclaw pisze:Nieodzywaniem domów każdy się denerwuje.

Najgorzej ,ze proszę i ludzie obiecują a tak niewiele z nich dotrzymuje słowa ,chyba nie biorą tego na poważnie co mówię.Teraz też miałam telefon o Lorda ,pani fajna z Krakowa,niestety też dom wychodzący i zaginął jej tydzień temu kolejny kot.Teren bezpieczny lecz są lisy,wraz z jej kotem zaginęło jeszcze kilka innych kotów sąsiadów.Pani fajna lecz powiedziałam ,że dopóki nie pomyśli jak zmienić sytuację by kot nie zginął kota ode mnie nie dostanie.Najgorsze jest to ,ze to są naprawdę fajni ludzie kochają zwierzęta ,płaczą i biorą następne które też będą bez szans.Na razie radziłam pani szukać kota jeszcze jakis czas ,minął krótki okres od zaginięcia.Dzisiaj doszłam do wniosku ,ze coś ze mną nie tak chyba jest.Hodowle sprzedają koty bez takich wymagań jak zabezpieczenia balkonów ,sprzedaja do domków gdzie koty wychodzą czy ja mam rację ,może tak musi być a ja się czepiam.

horacy 7

Post » Pon sty 02, 2012 20:14 Re: Tymczasy u horacy 7. Białe, długowłose - do wyboru :)

Płaczą, płaczą i co z tego płakania wynika? Nic chyba.
Z tego płakania to nie będzie nic dobrego, więc albo rozum, albo płacz.
Zła hodowla tylko sprzedaje, dobra - a znam taką jedną osobiście - sprawdza warunki.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Pon sty 02, 2012 22:07 Re: Tymczasy u horacy 7. Białe, długowłose - do wyboru :)

my wezmiemy Lorda :mrgreen:Mamy zabezpieczony domek, wychodzenie tylko na taras, ogrodzony,na wiosne woliera bedzie to pohasa po drzewkach i trawce :kotek: :kotek: i wciaz mu kibicujemy :wink: :wink: i oczywiscie zawsze mozna zobaczyc bo to niedaleko jak okrutni jezdesmy ludzie, co to micha, cieplem i domkiem sie dziela :roll:
dom bez kota to nie domObrazek
ObrazekObrazekKarolObrazekZara
Wesemir[*]zawsze bede tesknic.

alma_uk

Od: Pt lut 18, 2011 19:03

Post » Pon sty 02, 2012 22:14 Re: Tymczasy u horacy 7. Białe, długowłose - do wyboru :)

alma_uk pisze:my wezmiemy Lorda :mrgreen:Mamy zabezpieczony domek, wychodzenie tylko na taras, ogrodzony,na wiosne woliera bedzie to pohasa po drzewkach i trawce :kotek: :kotek: i wciaz mu kibicujemy :wink: :wink: i oczywiscie zawsze mozna zobaczyc bo to niedaleko jak okrutni jezdesmy ludzie, co to micha, cieplem i domkiem sie dziela :roll:

Tylko Wy macie Karolka a Lord nadal poluje na dorosłe koty i tu jest problem w waszym przypadku.O Was pamiętam cały czas.

horacy 7

Post » Pon sty 02, 2012 22:22 Re: Tymczasy u horacy 7. Białe, długowłose - do wyboru :)

niedobry Lord, niedobry,a taki piekny :1luvu: :1luvu: wytargaj wszystkie kocinki od Nas. i w nosek ucaluj :kotek:
ech, szkoda ze nie mamy malego kociaka....ale z dugiej strony Karol to pocieszne stworzenie. Jak juz sie zadomowil to okazal sie rownym gosciem :mrgreen:
dom bez kota to nie domObrazek
ObrazekObrazekKarolObrazekZara
Wesemir[*]zawsze bede tesknic.

alma_uk

Od: Pt lut 18, 2011 19:03

[poprzednia][następna]