Kotomania XII-Antosia [*] , Pynia[*] Adele rujka:(

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob gru 31, 2011 17:58 Re: Kotomania XII-Antosia [*] Pynia-zdrowiejemy,Adele na DT

MalgWroclaw pisze:Mój przyjaciel Mikołaj życzył mi dziś: "oby >dobre< w nowym roku, to było najgorsze, co cię spotka, bo życzę ci najlepszego". I Tobie tego życzę.

Dzięki Małgosieńko! :1luvu:
olafen pisze:A ja życzę
SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU 2012
:1luvu: :1luvu: :1luvu: :balony: :balony: :balony: :balony:

Oby był lepszy od poprzedniego :kotek:
-Olu i Tobie tego samego! :1luvu:
ewan pisze:Obrazek

Uploaded with ImageShack.us
dzięki Ewuniu! :1luvu:
ASK@ pisze:Kasieńko, :1luvu: wszystkiego najlepszego w tym 2012 roku.
Niech będzie lepszy i zasobniejszy w dobra wszelakie!!!
Asiu-dziękuję :1luvu: :1luvu: :1luvu: i Tobie tego samego,bo cos los nas ostatnio nie oszczędzał!
Beasia pisze:[size=200]Pragnę złożyć żarliwe życzenia szczęścia, dobrego zdrowia i powodzenia. Oby troski życia zaginęły w mroku podczas nadchodzącego Nowego Roku!!! [/size] :1luvu:
Beatko-dziękuję! :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Sob gru 31, 2011 18:22 Re: Kotomania XII-Antosia [*] Pynia-zdrowiejemy,Adele na DT

Kasi, koteczom i wszystkim Cioteczkom odwiedzającym wątek życzę, aby Nowy Rok przyniósł tylko dobre chwile. :balony: :birthday:
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Sob gru 31, 2011 19:32 Re: Kotomania XII-Antosia [*] Pynia-zdrowiejemy,Adele na DT

Dzięki kochana Elu!-i ja Tobie również życzę,by ten rok był lepszy,radośniejszy,bogatszy!
Wszystkiego najlepszego! :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz

kropkaXL

Post » Sob gru 31, 2011 19:45 Re: Kotomania XII-Antosia [*] Pynia-zdrowiejemy,Adele na DT

Obrazek

Wszystkiego najlepszego w
nadchodzącym Nowym Roku
2012
Obrazek
PRAWDZIWE NEVY NIE MAJĄ W RODOWODZIE SOMALIJCZYKÓW!!!

NASZ WĄT: viewtopic.php?f=1&t=145040&start=780

Szura-najmysi mama

Od: Pon sty 22, 2007 19:46

Post » Sob gru 31, 2011 19:48 Re: Kotomania XII-Antosia [*] Pynia-zdrowiejemy,Adele na DT

Dzięki Ewuniu! :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

A tu jeszcze na pożegnanie starego roku Adele:

Obrazek

Obrazek

Obrazek
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Sob gru 31, 2011 19:50 Re: Kotomania XII-Antosia [*] Pynia-zdrowiejemy,Adele na DT

Adele ma śmieszną minkę. I wyczekującą.
Dobrego, najlepszego domku, Adele :ok:
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Sob gru 31, 2011 19:51 Re: Kotomania XII-Antosia [*] Pynia-zdrowiejemy,Adele na DT

Taka pućka z niej :1luvu: :1luvu: :1luvu: -wydaje się byc gruba,a jest leciutka-to futerko ma takie puchate
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Sob gru 31, 2011 20:18 Re: Kotomania XII-Antosia [*] Pynia-zdrowiejemy,Adele na DT

ale chyba jest niewielka
na tym ostatnim zdjęciu
wygląda na puchatą ale drobniutką
prawda?
Obrazek

dune

Od: Czw paź 22, 2009 8:20

Post » Sob gru 31, 2011 20:37 Re: Kotomania XII-Antosia [*] Pynia-zdrowiejemy,Adele na DT

ale słodki pączuś :lol: pysio do zacałowania :1luvu:
Obrazek

"Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi: iść przez życie nie czyniąc hałasu."
Ernest Hemingway

ewan

Od: Nie cze 21, 2009 19:19

Post » Sob gru 31, 2011 20:52 Re: Kotomania XII-Antosia [*] Pynia-zdrowiejemy,Adele na DT

Adel ma piekne futerko :ok:
Obrazek
PRAWDZIWE NEVY NIE MAJĄ W RODOWODZIE SOMALIJCZYKÓW!!!

NASZ WĄT: viewtopic.php?f=1&t=145040&start=780

Szura-najmysi mama

Od: Pon sty 22, 2007 19:46

Post » Sob gru 31, 2011 21:48 Re: Kotomania XII-Antosia [*] Pynia-zdrowiejemy,Adele na DT

Adel to faktycznie puchata kuleczka :1luvu: :1luvu: urocza :1luvu:

Obrazek
wszystkiego dobrego, kociego w Nowym Roku, zdrowka przede wszystkim Obrazek

ps.13 kotom pomoglas? :D no to niech zobacza te liczbe przesadni :ok: 13 jest liczba szczesliwa, bo dzieki Tobie 13 kocich serduszek zostalo uszczesliwionych :1luvu:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Nie sty 01, 2012 5:56 Re: Kotomania XII-Antosia [*] Pynia-zdrowiejemy,Adele na DT

Witam Was kochane w 2012 roku :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Tak-Adele nie jest duża Moniko-waży tylko 2300,a przez to futerko sprawia wrażenie dużo cięższej.
ewan pisze:ale słodki pączuś :lol: pysio do zacałowania :1luvu:
Ewa-ona jeszcze w pysio całować się nie daje-troszkę dziczy jeszcze,ale pracuję nad nią :D
Szura-najmysi mama pisze:Adel ma piekne futerko :ok:
przepiękne Ewciu-jak pierzynka :D
krynia08 pisze:Obrazek
Krysiu-wszystkiego lepszego w Nowym Roku! :1luvu:
Kociara82 pisze:Adel to faktycznie puchata kuleczka :1luvu: :1luvu: urocza :1luvu:

Obrazek
wszystkiego dobrego, kociego w Nowym Roku, zdrowka przede wszystkim Obrazek

ps.13 kotom pomoglas? :D no to niech zobacza te liczbe przesadni :ok: 13 jest liczba szczesliwa, bo dzieki Tobie 13 kocich serduszek zostalo uszczesliwionych :1luvu:

Dzięki Ola i nawzajem! :1luvu: -no widzisz coś w tej 13 jest-Antosia odeszła :( -jej nie dało sie pomóc.

Dziewuszki obserwuję Adele-coraz bardziej się otwiera,juz tak nie ucieka,zwłaszcza jak leży ,to daje się miziać,rozluźnia się,a bawi się absolutnie wszystkim!-teraz bawi się tłoczkiem od strzykawki-bez obaw-strzykawką wlewałam oliwą do otworku w pozytywce,bo zacinał się zamek szkatułki :lol:
Myślę,że dam radę ją ucywilizować.

Miłego dnia Wam życzę-i tego i wszystkich następnych! :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Nie sty 01, 2012 6:01 Re: Kotomania XII-Antosia [*] Pynia-zdrowiejemy,Adele na DT

Adele wymiata tym ślicznym pysiem :D
dobrego dnia. U mnie strzelali jeszcze o 4.30 :evil:
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Nie sty 01, 2012 6:12 Re: Kotomania XII-Antosia [*] Pynia-zdrowiejemy,Adele na DT

Witaj Małgosiu! :1luvu:
Ona i doopcię ma kapitalną-okrągłe toto i łapki króciutkie :lol: i te łaty ciemne na białych piętkach! :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Próbuje sie ocierać boczkiem o Klarę,ale ona odskakuje ze zdziwieniem-Klara się nie spoufala z kotami,ona tylko ludzia uznaje za partnera do kontaktów :lol:
Ptyś już próbuje ja lizać,Pynia warczy z wysokości kanapy,ale też bez szaleństw-ot dla zasady chyba,a Arielek omija ja łukiem,też bez specjalnego lęku.
Miłego dnia kochanie! :D
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

[poprzednia][następna]