Jak długo i w jaki jeszcze sposób można będzie gnoić,dosłownie,wolontariuszy/DT. tylko dla tego że dbając o zachowanie jednej części ciała dba o inną cześć? Tak,tak.Bo człowiek jako zdaje się jedyna żyjąca istota musi bacznie uważać aby nie trzymać palców gdzie nie trzeba,aby zachować twarz.
Ktoś,coś w końcu powinien postanowić.Albo utopimy się tu w jadzie.
Niech w Nowym Roku świat będzie dla Was pełen ciepła, radości i przyjaciół, a w Waszym domu niech nigdy nie zabraknie miłości i zrozumienia. Do życzeń przyłącza się moja kocia banda życząc wspaniałych pełnych zrozumienia domków
Ps.fajny Domek zainteresował się Maxem,jeśli wszystko uda się tak jak planujemy,to do adopcji dojdzie ok.lutego,Domek jest zdecydowany na dwupak,więc poszukam jeszcze kumpla dla Maxa.
Może moją Julinkę ( link do ogólnego wątku w podpisie) Ona jest do niego podobna, też lubi się bawić i przytulać a w dodatku jest wysterylizowana już... Pomyśl o tym A w ogóle to wszystkiego najlepszego na Nowy Rok, niech wszystkie tymczasy znajdą swoje domy , niech żadni rezydenci ich nie tracą i niech wszyscy żyją długo, zdrowo, radośnie i szczęśliwie!
Aktualnie,żeby wejść na forum,jestem dwu krotnie weryfikowana,bo:
"Nasze systemy wykryły nietypowy ruch pochodzący z Twojej sieci komputerowej. Ta strona ma na celu sprawdzenie, czy to rzeczywiście Ty wysyłasz żądania, a nie robot."
A wszystko przez Maxa,bo bawi sie kablami bez opamiętania i stąd ten nietypowy ruch z mojej sieci.
Z Nowym Rokiem,nowe obowiązki takie jak na przykład wysyłka petycji Pawełka,czyli zbiórki pieniędzy na Fundacyjne konto. W pierwszej kolejności zbieram na zajęcia z logopedą. Wierni czytelnicy pamiętają że w naszym ciemnogrodzie indywidualni wcale nie mają lepiej i zorganizowanie Pawełkowi zajęć z logopedą należy wyłącznie do mnie. Bez specjalnego zezwolenia nie mogę prowadzić zbiórek publicznych,wiec tylko nadmienię że Pawełek własne subkonto w Fundacji "Zdążyć z Pomocą" posiada i jeśli ktoś chciałby się z nią zapoznać,lub kiedykolwiek wesprzeć grosikiem lub 1% bardzo chętnie wyślę na wskazany na pw(lub mail) adres.