kotx2 pisze:marciula pisze:Może na imię mu damy Elf? to ucho... jak się nie podoba to proszę o propozyjce
bardzo ładnie
ładnie

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kotx2 pisze:marciula pisze:Może na imię mu damy Elf? to ucho... jak się nie podoba to proszę o propozyjce
bardzo ładnie
marciula pisze:A co do karmy to kupić taką jaką weterynarz zaleci czy jaka będzie najlepsza?
marciula pisze:A co do karmy to kupić taką jaką weterynarz zaleci czy jaka będzie najlepsza?
jimmy_lodolamacz pisze:Jak można mieć koło siebie zwierzaka przez 2lata i doprowadzić do takiego stanu!?....Na którymś ze zdjęć widziałem dwa rowerki (mały i większy)...jak ktoś kto ma do czynienia z dziećmi może być tak obojętny na cierpienie innych stworzeń....
Co prawda obiecałem DT dla innych kociaków w tragicznej sytuacji...ale one są z Inowrocławia. Do 2 stycznia raczej nic z tego nie będzie...więc jak zgarniecie jutro kocława to może u mojego taty parę dni przekimać (takie miałem zapewnienia co do DT dla Inowrocławia) ale co to za różnica. BTW to dwa dni tylko.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510, Paula05 i 77 gości