BYLIŚMY NA PALUCHU... teraz w dt GPK MRAU. Pomóż! Przekaż 1%

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto gru 27, 2011 20:05 Re: BYLIŚMY NA PALUCHU... teraz szukamy swoich Domów na zawsze

Tak , na wszystkich przyjdzie kolej :D . U mnie Emisia była od 16-go sierpnia .Przez pierwsze sitko przepuszczała kochana ciocia Kasia-Jamkasica :wink: . I jakoś długo nikt nie mógł się przez te dziurki przecisnąć. Aż tu nagle 22grudnia sensowny telefon,23-go wizyta i......... wspaniały domek. Święty Mikołaj jest na świecie :s5: . Doczekała się malutka ,że oprócz mnie jeszcze ktoś bardzo chciał ją pokochać :kotek: .
Obrazek

MałgosiaZ

Od: Nie lut 06, 2011 20:40

Post » Wto gru 27, 2011 22:59 Re: BYLIŚMY NA PALUCHU... teraz szukamy swoich Domów na zawsze

Czy Niezapominajka znalazła już swój domek? a Harry?
Buziaki, enka z Baśką :)
Obrazek

enkaomenka

Od: Sob sty 08, 2011 11:28

Post » Wto gru 27, 2011 23:00 Re: BYLIŚMY NA PALUCHU... teraz szukamy swoich Domów na zawsze

Niezapominajka to Emi własnie.
Harry jest u Anieli.

magaaaa

Od: Pt paź 30, 2009 19:14

Post » Wto gru 27, 2011 23:08 Re: BYLIŚMY NA PALUCHU... teraz szukamy swoich Domów na zawsze

ach.. no nic.. poczekam zatem aż następna piękność złapie mnie za serce.. :) cieszę się.
Buziaki, enka z Baśką :)
Obrazek

enkaomenka

Od: Sob sty 08, 2011 11:28

Post » Śro gru 28, 2011 0:04 Re: BYLIŚMY NA PALUCHU... teraz szukamy swoich Domów na zawsze

gratulacje-no
nareszcie :D

a myślałam że jej nie oddasz :D :ryk:
Ostatnio edytowano Śro gru 28, 2011 10:50 przez smarti, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Śro gru 28, 2011 8:46 Re: BYLIŚMY NA PALUCHU... teraz szukamy swoich Domów na zawsze

smarti pisze:gratulacje-ne
nareszcie :D

a myślałam że jej nie oddasz :D :ryk:

Bo tak naprawdę , to właśnie w Wigilię miałam napisać ,że Emi dostanie pod choinkę DOM. U mnie. Tak zdecydowałam. A że Mikołaj :s3: miał inny plan.......to DOM i tak dostała , tyle że duuuuuużo większy ale też bardzo kochający. Widocznie taki prezent dla niej już był "zapakowany" :mrgreen: .
I nie było łatwo się rozstać , oj nie było :kotek: .
Obrazek

MałgosiaZ

Od: Nie lut 06, 2011 20:40

Post » Śro gru 28, 2011 9:17 Re: BYLIŚMY NA PALUCHU... teraz szukamy swoich Domów na zawsze

enkaomenka pisze:Czy Niezapominajka znalazła już swój domek? a Harry?

Harry nadal czeka na swój dom, u Anieli ma DT,

powodzenia Emi :ok:
Obrazek Obrazek

jamkasica

Od: Śro sie 25, 2010 9:42

Post » Śro gru 28, 2011 12:39 Re: BYLIŚMY NA PALUCHU... teraz szukamy swoich Domów na zawsze

zaznacze sobie... :ok: :ok: :ok:

tillibulek

Od: Czw gru 18, 2008 15:04

Post » Śro gru 28, 2011 12:42 Re: BYLIŚMY NA PALUCHU... teraz szukamy swoich Domów na zawsze

a Uula juz w DS? pytam, bo piekna jest :)
zrymowalo sie :mrgreen:

tillibulek

Od: Czw gru 18, 2008 15:04

Post » Sob gru 31, 2011 18:37 Re: BYLIŚMY NA PALUCHU... teraz szukamy swoich Domów na zawsze

Uula u Smarti.

A Miy spędzi Nowy Rok i wszystkie nastepne w swoim Nowym DOmku Na Zawsze.
Ma bardzo fajną, zakochaną w Nim dziewczynkę (17lat) i bardzo fajnych, sympatycznych Państwa.
:ok: żeby jak najszybciej wyszedł spod łóżka 8)
Nawet się nie pożegnał, tylko od razu zwiał :twisted:

magaaaa

Od: Pt paź 30, 2009 19:14

Post » Nie sty 01, 2012 13:23 Re: BYLIŚMY NA PALUCHU... teraz szukamy swoich Domów na zawsze

Wszystkim kochającym zwierzęta i wszystkim zwierzętom

SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU !!!

ObrazekObrazekObrazek

życzą: Smarti,TŻSmarti oraz cały kociniec !!!

:1luvu: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :1luvu: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :1luvu: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :1luvu:
Czyli 6 kiciów-rezydentów,19 kiciów-tymczasków,oraz 12 kiciów-stołujących się gości :D :piwa:

P.S. Ulunia jest u mnie i jest bardzo zaprzyjażniona z Kangoorkiem czyli bratem Śnieżki-dlatego chciałabym ich oddać razem :D :kotek: :kotek: :1luvu: :ok:
natomiast Śnieżki serduszko zabiło mocniej do Zozola2 i oni też powinni pójść w dwupaczku :D :kotek: :kotek: :1luvu: :ok:
tak samo zresztą jak Neska i Pedros-czarne rodzeństwo-ale jego nie znacie :D :kotek: :kotek: :1luvu: :ok:
:ryk:

także z Nowym Rokiem miłość wśród kociarstwa kwitnie :D Obrazek
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...

smarti

Post » Nie sty 01, 2012 18:55 Re: BYLIŚMY NA PALUCHU... teraz szukamy swoich Domów na zawsze

Dziś na chwilkę wpadłam na miau i trafiłam na ten wątek (odezwała się do mnie Pani zainteresowana adopcją kociaka z Palucha, ale nie wiem czy coś z tego wyjdzie, no i jakie proponuje kociastemu warunki) . Chciałam tylko napisać, że bardzo się cieszę, że jesteście na Paluchu dla kotów. Ja wychodzę tam z psami i z braku czasu nie miałam nigdy okazji tak na prawdę pomóc kocim Paluszkom. Teraz gdy działa koci wolontariat człowiek jest trochę spokojniejszy, że ktoś walczy o ich lepszy byt (no i rozkręciliście dt na Paluchu :) ). Jeszcze raz, super, że jesteście i wszystkiego najlepszego dla Was i wszystkich Bezdomniaczków. Oby w tym roku jedna udana adopcja goniła drugą.

justynaz87

Od: Czw sie 09, 2007 12:24

Post » Nie sty 01, 2012 20:17 Re: BYLIŚMY NA PALUCHU... teraz szukamy swoich Domów na zawsze

kocich wolontariuszy jest niestety tylko kilku podczas gdy psich kilkudziesięciu :roll: dlatego gdybyś słyszała że ktoś ma chęć to agituj jak możesz :roll: :ok:

smarti

Post » Nie sty 01, 2012 23:37 Re: BYLIŚMY NA PALUCHU... teraz szukamy swoich Domów na zawsze

Za miya w nowym domu :ok:

Słuchajcie, na FB jest ten wątek adopcyjny Palucha: http://www.facebook.com/media/set/?set= ... 942&type=3

Widzę tam już kociaste Magdy, ja smartinkowe też dodałam i zachęcam innych, żeby podsyłali też swoje :) tam ludzie czasem pytają :)

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Czw sty 05, 2012 17:21 Re: BYLIŚMY NA PALUCHU... Mamy 18 tymczasów. Szukamy DS! Wawa

Posprzątałam na 1... Chyba o nikim nie zapomniałam :roll:

Jamkasica masz jakieś zdjęcie Filipa ze schronu?

I niezmiennie proszę - jeśli macie dziewczyny jakiekolwiek opisy, teksty do ogłoszeń, albo coś, to zamieszczajcie. Znalazłam dziś ogłoszenie Adela na stronie paluchowej to uktradłam :wink: :ok: Ale wciąż sporo brakuje.

alareipan

Od: Wto lip 22, 2008 13:50

[poprzednia][następna]