Kocia Familia z Konca Swiata. Jest nas piętnascie :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro gru 21, 2011 22:34 Re: Kicia.Yoda zaleca glosowac na POZNAN! w Krakvecie!

Straszna sprawa, od pazdziernika mnie tu nie bylo, ale naprawde mam tyle spraw na glowie, ze nie mam czasu na internet i forum. Naprawde. Przez jakis czas nawet pisklakow pilnowalam, a co

Obrazek

Obrazek

ale jakis obcy zapchlony kot w nocy je pozarl. Moje pisklaki! Jak ja nie cierpie obcych kotow na swoim terenie!!!

Do rzeczy jednak. Zjawilam sie tutaj by pozbierac troche, znaczy sie duzo kocich glosowe na koty z dworca PKP i PKS w Poznaniu. Nie dosc, ze sa oficjlanym kandydatem grudniowym miau to dodatkowo jest to Wielkopolska i trza ich wspierac bo stamtad wywodza sie korzenie Malpy Marysi

No to co glosujemy!

http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.p ... 3&start=15

a jak to tutaj

Instrukcja głosowania w Krakvecie:

1. wchodzisz na stronę http://www.krakvet.pl/forum
2. wciskasz link Rejestracja
3. wyskakuje regulamin rejestracji, a Ty zaznaczasz: Akceptuję
4. wyskakuje wniosek rejestracyjny, a Ty go wypełniasz: pole użytkownik, dwa razy e-mail, dwa razy hasło oraz rozwiązujesz proste zadanie
i wciskasz"wyślij"
5. dostajesz na maila (często ląduje on w spamach), którego podałeś, wiadomość aktywacyjną i klikasz na ten przysłany link
6. logujesz się na Forum Krakvetu http://www.krakvet.pl/forum wpisując nazwę użytkownika i hasło
7. na forum wybierasz dział "Pomoc dla schronisk"
8.Wybierasz wątek "Poznajmy się"
http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?f=18&t=14611
klikasz "odpowiedz"
i wpisujesz 1 (jeden) post uprawniający do głosowania
9. dalej wybierasz „Głosowanie na schronisko, które otrzyma pomoc - Grudzień 2011”
10. wyskoczy Ci ankieta- zaznaczasz pozycję 13 (trzynastą) Wolontariuszki z Poznańskiego Dworca PKP i klikasz pod ankietą „wyślij”.

Jeśli jesteś zarejestrowany na KV i pamiętasz nick oraz hasło zaczynasz od punktu nr 6!

Bardzo wazny jest ten jeden post napisany

Znikam z forum jesli nie wygraja KOTY z Poznania! a tak, tak wlasnie!
Ostatnio edytowano Wto gru 27, 2011 17:29 przez Kicia.Yoda, łącznie edytowano 1 raz

Kicia.Yoda

Od: Sob cze 05, 2010 5:16

Post » Czw gru 22, 2011 15:02 Re: Kicia.Yoda zaleca glosowac na POZNAN! w Krakvecie!

Glos na Poznan oddany?

kociamysza

Od: Czw wrz 24, 2009 17:08

Post » Czw gru 22, 2011 15:10 Re: Kicia.Yoda zaleca glosowac na POZNAN! w Krakvecie!

Napisałam do Ciebie na poznańskim wątku - można jeszcze przypominać link do wydarzenia na FB :ok:
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Pt gru 23, 2011 17:42 Re: Kicia.Yoda zaleca glosowac na POZNAN! w Krakvecie!

SPOKOJNYCH ŚWIĄT!!
A pod choinką dużo zdrówka, radości i miłości!!!

Obrazek
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Od: Pon lip 06, 2009 14:17

Post » Nie gru 25, 2011 14:36 Re: Kicia.Yoda zaleca glosowac na POZNAN! w Krakvecie!

Pomoz!, Kazdy glos na wage pelnego kociego brzuszka!

NITKA/KARINKA pisze:http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=130188&start=1215
Obrazek

Jutro też przyjdziesz ?
Obrazek

Bardzo proszę o głos dla kotów z poznańskich dworców PKP i PKS.

Po wprowadzeniu obowiązku napisania jednego postu trudniej jest namówić kogoś z zewnątrz do założenia konta i głosowania.
Dodatkowo są różne problemy przy głosowaniu, czasem trzeba zmienić przeglądarkę albo komputer, próbować z pracy.
To zniechęca.

Pomogliśmy już wielu potrzebującym.
Pomóżmy teraz im, proszę.

Jeśli nie masz innego bliskiego sobie kandydata, zagłosuj dla poznańskich kotów !
Pozycja trzynasta
Obrazek

496 : 611

kociamysza

Post » Nie gru 25, 2011 20:20 Re: Kicia.Yoda zaleca glosowac na POZNAN! w Krakvecie!

Czy ten obowiązek postu pojawił się w trakcie? Bo ja zagłosowałam pierwszego dnia i niczego ode mnie nie żądano. Fakt, kilka głosowań temu udzielalam się w dyskusjach, ale tamte posty hurtem wykasowano...
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Pon gru 26, 2011 14:54 Re: Kicia.Yoda zaleca glosowac na POZNAN! w Krakvecie!

taizu pisze:Czy ten obowiązek postu pojawił się w trakcie? Bo ja zagłosowałam pierwszego dnia i niczego ode mnie nie żądano. Fakt, kilka głosowań temu udzielalam się w dyskusjach, ale tamte posty hurtem wykasowano...

Tak, obowiazek napisania postu pojawil sie trakcie glosowania, troche dziwnie jak dla mnie. Niestety nie zlicza postow z dyskusji pod glosowaniami, dlatego tez ja nie mam zadnego na swoim koncie.

kociamysza

Post » Pon gru 26, 2011 15:05 Re: Kicia.Yoda zaleca glosowac na POZNAN! w Krakvecie!

Ja się wypowiedziałam w dyskusji o pastach odkłaczających :mrgreen:
No i głos poszedł na dziewczyny :ok:
Obrazek

Afatima

Od: Nie mar 02, 2008 12:33

Post » Wto gru 27, 2011 17:25 Re: Kicia.Yoda zaleca glosowac na POZNAN! w Krakvecie!

Glosowac! glosowac! Nie ociagac sie!

POZNAN!
POZNAN!
POZNAN!

ObrazekObrazek

Kicia.Yoda

Post » Wto gru 27, 2011 19:09 Re: Kicia.Yoda zaleca glosowac na POZNAN! w Krakvecie!

Kicia.Yoda pisze:Glosowac! glosowac! Nie ociagac sie!

POZNAN!
POZNAN!
POZNAN!

ObrazekObrazek

Witaj Yoda :1luvu:

Ale fajny doping :ok: Nasi Duzi już na początku zagłosowali i agitowali znajomych do głosowania. Teraz patrzą bezradnie na wyniki, bo już nic zrobić nie mogą. Znaczy - Duża ma pomysły, ale jest tylko komputerowym użyszkodnikiem i boi się, że Jej pomysły mogą tylko zaszkodzić wolon... wotar... Duża, jak to się pisze? Już wiem: wolontariuszkom z Poznania. My kotki mocno zaciskamy pazurki przednich łapek, bo nic innego nie możemy zrobić :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Pozdrawiamy Cię gorąco :1luvu:

Oliwka w imieniu kociej rodzinki

vega013

Od: Czw lut 22, 2007 20:00

Post » Wto gru 27, 2011 20:25 Re: Kicia.Yoda zaleca glosowac na POZNAN! w Krakvecie!

Oliwko, ja tez razem z Malpa Marysia nie wiemy juz co robic. Moja Ukochana Malpa tez zaglosowal gdzies na miescie, Echh, ciezkie zycie maja takie koty co to dachu nad glowa nie maja zadnego. Dlaczego tak malo Duzych im pomaga????

Kicia.Yoda

Post » Wto gru 27, 2011 21:05 Re: Kicia.Yoda zaleca glosowac na POZNAN! w Krakvecie!

Kicia.Yoda pisze:Oliwko, ja tez razem z Malpa Marysia nie wiemy juz co robic. Moja Ukochana Malpa tez zaglosowal gdzies na miescie, Echh, ciezkie zycie maja takie koty co to dachu nad glowa nie maja zadnego. Dlaczego tak malo Duzych im pomaga????

Yoduniu, ja sobie nie potrafię wyobrazić życia bez pełnej miseczki, wody w poidełku-fontannie, spania z Dużymi w ich łóżku i czyściutkiej kuwetki. Nigdy nie było mi zimno i nigdy nie byłam głodna. Wiesz, że te kotki nie mają gdzie mieszkać i marzną? A teraz tracą szansę na jedzonko...

Oliwka zrozpaczona

vega013

Post » Nie sty 01, 2012 17:03 Re: Kicia.Yoda zaleca glosowac na POZNAN! w Krakvecie!

SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU 2012 :D ObrazekObrazekObrazek
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Od: Pon lip 06, 2009 14:17

Post » Pt sty 27, 2012 20:52 Re: Kicia.Yoda wybiera Miss i Mistera Miau, Ty tez !

W imieniu Kici.Yody, ktora wlasnie zazywa sjesty upraszam o glosy w konkursie na Miss i Mistera Miau

Przypominam o wyborach Miss i Mistera Miau (koty kalekie), w szranki staja slepinka Hania i Felus Bez Ogona[/b]

viewtopic.php?f=20&t=137693

W tym konkursie udział biorą Hania i Feluś z naszej kociarni. :D

Nieśmiało więc proszę o glosowanie na Hanię i Felusia (obydwoje posiadają nr 1) :oops: jeśli zaś spodobają się inne kotki, to oczywiście zrozumiemy.

Głosować można od jutra do końca miesiąca. Oddajemy po 2 głosy jeden na miss-kotkę i jeden na mistera-kocurka. W pierwszym poście są zdjęcia zgłoszonych kotków.

edytowano: poprawki tekstu z uwagi na nieprozumienie w kwestii regulaminu
Ostatnio edytowano Sob sty 28, 2012 12:13 przez kociamysza, łącznie edytowano 2 razy

kociamysza

Post » Pt sty 27, 2012 21:27 Re: Kicia.Yoda wybiera Miss i Mistera Miau, Ty tez !

kociamysza pisze:W imieniu Kici.Yody, ktora wlasnie zazywa sjesty upraszam o glosy w konkursie na Miss i Mistera Miau

ninakiler pisze:Witam serdecznie Przyjaciół i darczyńców Kociej Arki Noego :kotek: :kotek: :kotek:

Niejednokrotnie już udowodniliście że macie wielkie serca, a los naszych bezdomnych kotów KAN nie jest Wam obojętny. Pozwalam więc sobie na zwrócenie się z prośbą o oddanie swych głosów w konkursie na miss i mistera stycznia –koty kalekie
tutaj link: viewtopic.php?f=20&t=137693 w którym to konkursie udział biorą Hania i Feluś z naszej kociarni. :D

Nagroda, którą mamy szanse wygrać może podreperować nadwyrężony budżet naszej fundacji… która ostatnimi czasy cienko przędzie. Oddanie swojego głosu nic nie kosztuje… a dla nas mogą znaleźć się kolejne grosiki na utrzymanie kociarni. :(

Nieśmiało więc proszę o glosowanie na Hanię i Felusia (obydwoje posiadają nr 1) :oops: jeśli zaś spodobają się inne kotki, to oczywiście zrozumiemy.

Przepraszam za tą prośbę, ale w obliczu sytuacji naszej Arki każde małe wołanie o pomoc ma wielką wagę. :oops:

Głosować można od jutra do końca miesiąca. Oddajemy po 2 głosy jeden na miss-kotkę i jeden na mistera-kocurka. W pierwszym poście są zdjęcia zgłoszonych kotków.

Pozdrawiam i przepraszam raz jeszcze za to spamowanie na priv i natarczywe wołanie o wsparcie naszej Arki, ale jak to się mówi, lepiej spróbować niż nie robić nic. :(

Pozdrawiam
Nina – jedna z wielu przyjaciół KAN

Kiciu Yodo, ale wygrany tylko wyznacza beneficjenta, a nie wygrywa pieniążki. Na przykład - w konkursie startuje nasza Gabi. Jeżeli Gabi zostanie Miss, wtedy Duża powie, do kogo trzeba wysłać połowę pieniążków z zebranej puli (o drugiej połowie zebranej sumy zadecyduje Duża Mistera). Ciocia ninakiler chyba nie bardzo zrozumiała zasady...

Oliwka najlepiej poinformowana

vega013

[poprzednia][następna]