Maluchy w KAN do GRUDNIA mogą czekać na dt/ds! Pilne adopcje

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw gru 08, 2011 13:11 Re: Maluchy RTOZ KAN! Prosimy o ds/dt/$! transport do Katowic!!!

część fotek z nowej kociarni... :D reszta na KAN, s. 59 :D

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Od: Pon lip 06, 2009 14:17

Post » Czw gru 08, 2011 13:18 Re: Maluchy RTOZ KAN! Prosimy o ds/dt/$! transport do Katowic!!!

Hanulka pisze:część fotek z nowej kociarni... :D reszta na KAN, s. 59 :D

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

:1luvu:
ObrazekObrazekObrazek Obrazek

ninakiler

Od: Pt paź 14, 2011 14:49

Post » Sob gru 10, 2011 10:08 Re: Maluchy RTOZ KAN! Prosimy o ds/dt/$! transport do Katowic!!!

Kubuś w ds :1luvu: i Loluś ma szansę, tylko ten transport potrzebny... :oops:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Nie gru 11, 2011 17:19 Re: Maluchy RTOZ KAN! Prosimy o ds/dt/$! transport do Katowic!!!

Hanulka pisze:Kubuś w ds :1luvu: i Loluś ma szansę, tylko ten transport potrzebny... :oops:

super Kubusiu... :ok: :ok: :ok: Pomogłabym z transportem ale rowerem to raczej nie dam rady :oops: :oops: :oops: moze sie ktos zglosi na ochotnika...jako kierowca... hę... hę... :D

ninakiler

Post » Pon gru 12, 2011 11:21 Re: Maluchy RTOZ KAN! Prosimy o ds/dt/$! transport do Katowic!!!

Zapraszam na bazarki dla KAN Obrazek
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Wto gru 13, 2011 15:24 Re: Maluchy RTOZ KAN! Prosimy o ds/dt/$! transport do Katowic!!!

Dziś byłam pierwszy raz w kociarni... :D
Oczywiście wrocilam zakochana we wszystkich kociastych... hmmm... po prostu są boskie. Jeszcze nie rozróżniam wszystkich ale mysle ze to tylko kwestia czasu. Moim sercem zawładneły wszystkie, ale najbardziej Feluś bez ogonka... i oczywiście piękna Hania :1luvu: :1luvu:

Po zapoznaniu się z rytułałem sprzątania, karmienia itd nie mogłam wyjść z tamtąd pomimo faktu, że rozdzwoniły się telefony i jakoś dziś każdy coś ode mnie chciał. Ciężko je było zostawić.. :( pocieszam sie jedynie tylko tym że w czwartki też bede przychodzic wiec znowu zobaczę cudenka :1luvu:

Oczywiscie ja jak to ja na dzien dobry zepsułam dwie małe piłeczki... bo ślepa nadepnęłam :oops: :oops: :oops: Takież to wspomnienia bedą miały kociaste...przyszła nowa, wymiziała każdego kto się dał, wymienila kuwetki... i zepsula dwie zabawki :roll: Pogratulowac...
Nastepnym razem bede uważac obiecuję.. :D i moze cos wykradnę moim księżniczkom i przywlekę do kociarni.

W czwartek wezmę też aparacik... bo dzis z tego przejęcia zapomniałam. I obfociam wszystkie. :D ach... chciałabym zeby kazdy mial z nich domek... wszystkie na to zasługują...
Przepraszam ze sie tak rozpisałam, ale bardzo chcialam sie z wami podzielic wrazeniami :roll:

ninakiler

Post » Wto gru 13, 2011 17:12 Re: Maluchy RTOZ KAN! Prosimy o ds/dt/$! transport do Katowic!!!

ninakiler :1luvu: jak miło czytać takie wiadomości.... zabawki kociaste na pewno wtbaczą :mrgreen:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Wto gru 13, 2011 19:14 Re: Maluchy RTOZ KAN! Prosimy o ds/dt/$! transport do Katowic!!!

Hanulka pisze:ninakiler :1luvu: jak miło czytać takie wiadomości.... zabawki kociaste na pewno wtbaczą :mrgreen:

wybaczą, nie wybaczą... jak bedą jakies drobniaczki to kupię nowe :oops: :oops: :oops: bo wstyd tak na dzien dobry zepsuć dzieciom zabawki...;)

A swoją drogą... jak przypomnę sobie jak Feluś mnie adorował... to az cieplutko sie robi :) sprzatalam kuwete na podlodze i za sekundke juz siedzial mi na nodze cicho mrucząc..:) gdzie tylko przysiadlam juz lecial na kolanka :) A Hania jak pojadla i pobiegala to tez wlaczyla swoj traktor i kazala się miziać :D Filipek nie pozwalał zaś P.Andzelice na zamiatanie podlogi bo mu w glowie zabawy :) pozniej i mnie adorowal... to samo Leoś i Lusia :1luvu: Cudenka po prostu :1luvu: nawet dzikuski :1luvu:

ninakiler

Post » Czw gru 15, 2011 22:39 Re: Maluchy RTOZ KAN! Prosimy o ds/dt/$! transport do Katowic!!!

My nadal czekamy na domki... :ok:

Obrazek

ninakiler

Post » Sob gru 17, 2011 12:52 Re: Maluchy RTOZ KAN! Prosimy o ds/dt/$! transport do Katowic!!!

ninakiler pisze:My nadal czekamy na domki... :ok:

Obrazek

Nina :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

dzięki serdeczne za mail z fotami :1luvu:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Sob gru 17, 2011 12:57 Re: Maluchy RTOZ KAN! Prosimy o ds/dt/$! transport do Katowic!!!

transport do Katowic nadal potrzebny? Będę jechać jakoś w tygodniu.
Obrazek

slapcio

Od: Śro paź 31, 2007 12:51

Post » Sob gru 17, 2011 13:12 Re: Maluchy RTOZ KAN! Prosimy o ds/dt/$! transport do Katowic!!!

slapcio pisze:transport do Katowic nadal potrzebny? Będę jechać jakoś w tygodniu.

slapcio, proszę, zadzwoń do Andzeliki :oops:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Sob gru 17, 2011 13:14 Re: Maluchy RTOZ KAN! Prosimy o ds/dt/$! transport do Katowic!!!

Hanulka pisze:
ninakiler pisze:My nadal czekamy na domki... :ok:

Obrazek

Nina :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

dzięki serdeczne za mail z fotami :1luvu:

nie ma za co :) bede cykala co jakis czas... wiec jak jakies beda potrzebne to prosze pisac :D
Hanulka pisze:
slapcio pisze:transport do Katowic nadal potrzebny? Będę jechać jakoś w tygodniu.

Tak tak trzeba koniecznie zadzwonic :D

ninakiler

Post » Sob gru 17, 2011 14:46 Re: Maluchy RTOZ KAN! Prosimy o ds/dt/$! transport do Katowic!!!

Hanulka pisze:

już andzelice przekazałam info :ok: będzie dzwonić :ok:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Sob gru 17, 2011 19:28 Re: Maluchy RTOZ KAN! Prosimy o ds/dt/$! transport do Katowic!!!

Hanulka pisze:
Hanulka pisze:

już andzelice przekazałam info :ok: będzie dzwonić :ok:

No to super :1luvu:

ninakiler

[poprzednia][następna]