Schronisko Głogów tyle kotów w naszym mieście...

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim

Post » Pt kwi 01, 2011 8:13 Re: Schronisko Głogów tyle kotów w naszym mieście...

Juz mam koteczka!;) i wcale to nie jest maluszek. 8 marca znalazłam ogłoszenie. Kobieta chciała oddać kotkę 2 letnią-mieszanka norweski leśny z dachowcem. Sprawili sobie owczarka i niestety kicia nie miała spokoju. W ten sam dzień uprosiłam męża żeby ze mną pojechał do Chorzowa. Zgodził się;) W końcu dzień kobiet był;) 3 godzinki w jedną stronę,2 spowrotem i kicia u mnie;) na początku ostrożna i nieśmiała, a teraz w łóżeczku śpi na mnie! Tak jej wygodnie;)

madzia89

Od: Pt mar 04, 2011 11:23

Post » Sob kwi 02, 2011 14:27 Re: Schronisko Głogów tyle kotów w naszym mieście...

Na imię mi Hieronim. Znajomi wołają na mnie Hirek. Jestem już dorosłym kotem, jednak nie brak mi uroku. Aktualnie mieszkam w domu tymczasowym. Trafiłem tutaj ze schroniska - nie lubię innych zwierząt, niektórych się boję, nie chciałem nic jeść... Chciałem umrzeć. Bo cóż to za życie, jeśli nie ma się ukochanego Człowieka przy boku? A ja ludzi kocham... W domu tymczasowym zacząłem jeść, przybrałem lekko na wadze. Wyleczono mnie z depresji. Już nie siedzę wciśnięty w kąt za szafą, teraz jestem bardzo towarzyskim kotem. Uwielbiam się miziać i przytulać... Może jest tutaj ktoś, kto poszukuje takiego kota? Kto będzie mnie kochał, z kim będę mógł spać. Właśnie takiego domu szukam! Bez innych zwierząt, chcę być jedynakiem. Chcę mieć swoją kuwetę, swoje zabawki, swoje miseczki... Swojego CZŁOWIEKA! Może to właśnie Ty nim jesteś?

Jeśli chciałbyś podarować mi prawdziwy dom, skontaktuj się z moją tymczasową opiekunką: drzagodha@wp.pl lub 667-096-617 (czasami nie odbiera, napisz wtedy sms, na pewno się odezwie)

Z mruczącymi pozdrowieniami,
Hirek

Obrazek

Więcej zdjęć kotów ze schroniska na profilu AMICUSA na Facebooku
http://www.facebook.com/album.php?aid=2 ... 4364786056
Koci Doradca
Facebook @zrozumieckota

vivien

Od: Sob kwi 27, 2002 12:13

Post » Sob kwi 02, 2011 20:37 Re: Schronisko Głogów tyle kotów w naszym mieście...

Jest może u Was kocurek w łatki do 6 m-cy?
Takie konkretne wymaganie ma dom.

honda11

Od: Wto maja 27, 2008 10:43

Post » Nie kwi 03, 2011 19:46 Re: Schronisko Głogów tyle kotów w naszym mieście...

honda11, dzwoń do schroniska 667 966 567
Koci Doradca
Facebook @zrozumieckota

vivien

Od: Sob kwi 27, 2002 12:13

Post » Śro gru 14, 2011 15:51 Re: Schronisko Głogów tyle kotów w naszym mieście...

W Poznaniu poszukiwany jest koteczek, który miałby jechać do Głogowa - ale może jest u Was na stanie 7-8 miesięczny tygrysek, zaszczepiony i wykastrowany? :D
Będzie bliżej :D
www.agapeanimali.org

Jolek

Od: Śro gru 03, 2003 9:00

Post » Śro gru 14, 2011 16:52 Re: Schronisko Głogów tyle kotów w naszym mieście...

Jakby w Głogowie nie było to u mnie jest mega wypasiony,6-7 miesięczny tygrynio po serwisie.
Dowiozę 8)
Legnica

Post » Pt gru 16, 2011 10:41 Re: Schronisko Głogów tyle kotów w naszym mieście...

OK, domek jeszcze do sprawdzenia i przepytania, ale p. Klaudia brzmi dobrze :D
Masz wiadomość :)
www.agapeanimali.org

Jolek

Od: Śro gru 03, 2003 9:00

[poprzednia]