jamkasica pisze:NIEBIESKI u NALINE Bardzo miły kocurek, który koszmarnie wychudł w ciągu dwóch tygodni kwarantanny. Został przeniesiony do klatki, gdzie wcale nie było lepiej, a dodatkowo doszły podejrzenia o klaustrofobię

Klatka to zdecydowanie nie jego bajka...

ALMA Chude to jak diabli. I przemiłe! Pcha się na kolana. Humor kilkukrotnie lepszy niż wygląd

BARON Wrócił ponad 2 tygodnie temu z pokoju adopcyjnego. Wkurzają go inne koty, szczególnie w takiej ilości. Szkoda go

BIRMA Kto pamięta Bezę- Szarlotę? Dla mnie to właśnie ona w wersji szylkret. Ma taki sam kształt (prawie kuli;) ) i w zasadzie to...nie do końca wiadomo co jest z nią nie tak. Glut chyba nieco mniejszy, ale humor nie jest rewelacyjny. Cyba raźniej jej było kiedy Bójka i Brawurka nie siedziały jeszcze na grzybach

BÓJKA & BRAWURKA siostry, którym nie da się zrobić nieporuszonego zdjęcia. Nawet kiedy są osobno. Bardzo fajne te dziewczyny i nadziwić się nie mogę jak nam wyrosły. Razem ze Ślepaczkiem-pierwszym i Maksiem spędziły całe dzieciństwo w schronie. Ślepaczek pierwszy juz w PA, a dziewuchy i Maksio leczą grzyba. (z małymi przerwami na gluta)
DAISY Wymaga własnych, ludzkich kolan. Na już!
Ma jedno oczko bardziej i jedną łapkę bardziej- tak już zostanie, ale w niczym jej to nie przeszkadza. Po sterylce załapała niestety kk. Jest przefajna!!
HAVANA Oko amputowane w schronie, bardzo fajnie się goi. Havanka jest przemiła, ale niestety w ostatnim tygodniu zaczęła katarzyć

KIWI Wystraszone stworzenie na leczeniu gluta.
LARA I YOKO x 2 Lara jest już w schronie kawał czasu. Niby nie jest z nią najgorzej, ale jakoś do zdrowia dojśc nie może. Yoko to świeżynka. Wygląda jak pluszak, jakby to powiedziała Dżoana Krupa-
po prostu adorable!

RINGO standardowy glut

RYJEK Mój kumpel z ADHD

Siedzi w szafie (słabo z jedzeniem?), miaukoli na cały azyl, ale wypuszczony z klatki nie zamierza podróżować- włazi na kolana i kręci kółka z barankami. Przefajny!
ŚLEPAK Kolejna czarna, niedowidząca ślicznota... Ech..
SZCZURKA wróciła z PA na leczenie kataru. Idzie jej nienajgorzej

BILON vel WEDEL Bardzo fajny dzieciak, ale gorzej z nim. 2 tygodnie temu wywdawało się, że leczenie ma się ku końcowi, a tu..psikus