mamaGiny pisze:ja mam taką małąale nie macie pojęcia ile w niej się mieści
A ja się pochwalę

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mamaGiny pisze:ja mam taką małąale nie macie pojęcia ile w niej się mieści
mamaGiny pisze:i ugotuje i koty doglądnie... ja nie znalazłam takiego i musiałam kupić zmywarkę
kocurzyca41 pisze:A ja właśnie połączenia Rychosław + choinka się obawiam... No kota w szafie raczej nie będę mieć, bo moją szafę nie tak łatwo otworzyć.. Ale młody na pewno znajdzie jakąś Czarną Dziurę (zawsze znajduje jak odurzam)
Daj spokój nie odurzaj,kot się boi![]()
mamaGiny pisze:dzięki dziewczynyide za winkiel
![]()
nie wiem co przyniesie ta noc, ale zajrze do Was rano
kamari pisze:mamaGiny pisze:i ugotuje i koty doglądnie... ja nie znalazłam takiego i musiałam kupić zmywarkę
Bo to trzeba wyczekać, przyczaić się zza winkla i ...wytłumaczyć dokładnie, że się nie umie odkurzacz włączyćO żelazku nie wspomnę
Bianka 4 pisze:kamari pisze:mamaGiny pisze:i ugotuje i koty doglądnie... ja nie znalazłam takiego i musiałam kupić zmywarkę
Bo to trzeba wyczekać, przyczaić się zza winkla i ...wytłumaczyć dokładnie, że się nie umie odkurzacz włączyćO żelazku nie wspomnę
Marysiu, zazdroszczę, a braci to Twój Romuś 1 nie ma![]()
kamari pisze:Bianka 4 pisze:kamari pisze:mamaGiny pisze:i ugotuje i koty doglądnie... ja nie znalazłam takiego i musiałam kupić zmywarkę
Marysiu, zazdroszczę, a braci to Twój Romuś 1 nie ma![]()
Ma, nawet czterech, ale szczerze polecić mogę dwóch
puszatek pisze:to kociarstwo szczęśliwe...łóżko tylko dla...nich![]()
a teściowa jak się czuje
kamari pisze:mamaGiny pisze:ja mam taką małąale nie macie pojęcia ile w niej się mieści
A ja się pochwalęmam najlepszą zmywarkę na świecie, "Romuś 1" . I nie dość, że zmywa, to jeszcze pranie umie nastawić
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 27 gości