Moderator: Estraven
dinzoo pisze:
a jak później to zamieścić na forum, te takie ruchome szczególnie bo mi się nie ruszają jak przez imageshacka zamieszczam
mamy taki sam problem,ale nawet mój TŻ tego nie wie,bo mu na tym nie zależy.Jakby chciał to by wiedział i mnie nauczył juana pisze:sik sik sik- jestem![]()
Długo mnie nie było bo Duża miała konia na komputerze![]()
Ryszard![]()
bulba pisze:Doberek Karolku czwartkowo![]()
![]()
Miłego dzioneczka
dinzoo pisze:cześć Karola![]()
Ty to prowadzisz życie...wizyty w szkole, ćwiczenia mięśni...co dzisiaj wymyślisz![]()

vailet pisze:Miłego czwartku i czekamy Karola z dinzoo co wymyśliszPewnie inni też ciekawi.Skąd Ty bierzesz te emotki
![]()
Qrcze u mnie nawet te z miau nie chcą wskakiwać
![]()
te dodatkowe.

Karolek(ona) pisze:juana pisze:sik sik sik- jestem![]()
Długo mnie nie było bo Duża miała konia na komputerze![]()
Ryszard![]()
Heja Ryszardo
powiedz Dużej, że konie to sie w stajni trzyma, a nie na kompie - nie zarwal go??
Karolek(ona) pisze:dinzoo pisze:cześć Karola![]()
Ty to prowadzisz życie...wizyty w szkole, ćwiczenia mięśni...co dzisiaj wymyślisz![]()
cześć
Dziś to ja biegałam po ciuchlandach i jestem bogatsza o 3 pary spodni i biedniejsza o kase (za jedne mama zapłaciła) ale musiałam bo mi te ostatnie sie rypneły - za długoe sa i przydepłam za bardzo nogawke kucając i trach hihi ale nie na tyłu jak na filmach

kalair pisze:Heeelllloooooooo
dinzoo pisze:
a jak później to zamieścić na forum, te takie ruchome szczególnie bo mi się nie ruszają jak przez imageshacka zamieszczam
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter, Majestic-12 [Bot] i 12 gości