Mycha- chłoniak i kardiomiopatia [*] Żegnaj :( [*]

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lis 28, 2011 18:58 Re: Mycha- nie zbieram pieniędzy na leczenie kotki. Szukam DT.

najszczesliwsza pisze:Tak samo jak Uns pomagał kotom...

Przecież Uns i kinia098 to są dwie rózne osoby - dlaczego mierzysz je jedną miarą?
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Pon lis 28, 2011 19:01 Re: Mycha- nie zbieram pieniędzy na leczenie kotki. Szukam DT.

Nie, nie tak samo - co chcesz osiągnąć przez tak nieuprawnione porównanie?

alix76

Od: Nie mar 22, 2009 7:37

Post » Pon lis 28, 2011 19:02 Re: Mycha- nie zbieram pieniędzy na leczenie kotki. Szukam DT.

Uns pojawił się i przepadł a Kinga pomaga już ładny kawałek czasu ...znam ją prawie od początku to chyba ze dwa lata będzie..... sama dużo daje od siebie,swoje pieniądze,swój czas;dzięki niej koty z okolic mają jakąś nadzieję...i nie zawsze miała poparcie i pomoc rodziny...to dzielna,uczciwa dziewczyna;czuła ale i twarda bo to z czym się mierzy nie każdy dorosły udżwignie...
Agata -wierz mi-wiem co mówię...

J.D.

Od: Nie maja 23, 2010 13:24

Post » Pon lis 28, 2011 19:02 Re: Mycha- nie zbieram pieniędzy na leczenie kotki. Szukam DT.

Nie mierz Kingi tą samą miarą, co Unsa, bo to nie jest w porządku.
"Kubusiu? Tak Prosiaczku? Przepraszam...Ale za co? Za to, że miłość do ciebie w moim serduszku jest tak mała jak ja."
Edisiu, przepraszam...jesteś w moim serduszku...

Mruśkowo

Od: Pt gru 04, 2009 18:36

Post » Pon lis 28, 2011 19:05 Re: Mycha- nie zbieram pieniędzy na leczenie kotki. Szukam DT.

No tak, Uns jest młodszy.
najszczesliwsza

Post » Pon lis 28, 2011 19:08 Re: Mycha- nie zbieram pieniędzy na leczenie kotki. Szukam DT.

najszczesliwsza pisze:No tak, Uns jest młodszy.

Marzenia11 pisze:

Przecież Uns i kinia098 to są dwie rózne osoby - dlaczego mierzysz je jedną miarą?
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Pon lis 28, 2011 19:10 Re: Mycha- nie zbieram pieniędzy na leczenie kotki. Szukam DT.

Czy Kinga była z kotem u innego weta?
najszczesliwsza

Post » Pon lis 28, 2011 19:11 Re: Mycha- nie zbieram pieniędzy na leczenie kotki. Szukam DT.

najszczesliwsza pisze:Czy Kinga była z kotem u innego weta?

nie czytałaś wątku? Była przynajmniej u dwóch - tego sobie nie zapisałam akurat bo myslałam, ze takie informacje to każdy ją oceniający wie.

I po raz kolejny:

Marzenia11 pisze:

[/quote]
Ostatnio edytowano Pon lis 28, 2011 19:12 przez Marzenia11, łącznie edytowano 1 raz

Marzenia11

Post » Pon lis 28, 2011 19:12 Re: Mycha- nie zbieram pieniędzy na leczenie kotki. Szukam DT.

A to dlatego, że owszem dostałam numer telefonu komórkowego z prefiksem Orange, ale nie dostanę nazwiska wetki, bo.. OCHRONA DANYCH OSOBOWYCH.
I miałabym dzwonić po 22 w niedzielę?
Do siostry czy koleżanki Kingi?
To mi się nie podoba, jest wetka, tajemnica co to za wetka, wetka nie zna norm, ciągnie kasę zlecając niepotrzebne leki.
najszczesliwsza

Post » Pon lis 28, 2011 19:15 Re: Mycha- nie zbieram pieniędzy na leczenie kotki. Szukam DT.

już wiem dlaczego rzadko teraz bywam na forum...
można znieść chamstwo,złośliwości,nawet wyzwiska ale tutaj coraz częściej gości podłość...
wystarczy chwilka i można zostać zgnojonym do cna ...
najgorsze jest to,że robią to osoby,które same mało działają a za to mają sporo "za uszami"...
nie chciałam tego mówić ale napiszę:
Agata to co robisz w tej chwili to jest złe,brudne,podłe...
czyżbyś chciała odwrócic uwagę od swoich prób zbiórek pieniędzy niewiadomonaco :evil:
Ostatnio edytowano Pon lis 28, 2011 19:16 przez J.D., łącznie edytowano 1 raz

J.D.

Od: Nie maja 23, 2010 13:24

Post » Pon lis 28, 2011 19:16 Re: Mycha- nie zbieram pieniędzy na leczenie kotki. Szukam DT.

najszczesliwsza pisze:A to dlatego, że owszem dostałam numer telefonu komórkowego z prefiksem Orange, ale nie dostanę nazwiska wetki, bo.. OCHRONA DANYCH OSOBOWYCH.
I miałabym dzwonić po 22?

Jeżeli dostałaś numer telefonu na komórkę to prawdopodobnie dostałaś jej prywatny numer telefonu. Rozumiem, ze zadzwoniłaś i okazało się, że nie odebrała wetka ?
Nie , nie dzwoń po 22, to już godziny ciszy nocnej, nie wiesz?

najszczesliwsza pisze:To mi się nie podoba, jest wetka, tajemnica co to za wetka, wetka nie zna norm, ciągnie kasę zlecając niepotrzebne leki.

uważaj, bo to może być uzane za pomówienie - chyba że masz DOWODY a nie przypuszczenia na to, masz? Jakie?

Marzenia11

Post » Pon lis 28, 2011 19:20 Re: Mycha- nie zbieram pieniędzy na leczenie kotki. Szukam DT.

najszczesliwsza pisze:A to dlatego, że owszem dostałam numer telefonu komórkowego z prefiksem Orange, ale nie dostanę nazwiska wetki, bo.. OCHRONA DANYCH OSOBOWYCH.
I miałabym dzwonić po 22 w niedzielę?
To mi się nie podoba, jest wetka, tajemnica co to za wetka, wetka nie zna norm, ciągnie kasę zlecając niepotrzebne leki.

Czytam Twoje wpisy i zaciskam zęby, żeby czegoś nie napisać...
Tymczasem skomentuję to tylko tak - miałaś dzisiaj cały dzień na dzwonienie pod podany nr - wystarczyło zadzwonić i zapytać o nazwisko pani wet. a jak nie wierzysz to poprosić również o prawo wykonywania zawodu.
A skoro Ty wiesz jakie leki są potrzebne, jakie są normy itp to dlaczego sama nie otworzysz gabinetu?
Pozdrawiam.
Możecie też wpaść do mnie na wątek i czepiać się, że nie ma rozliczenia itp - zapraszam :twisted: /ja co prawda jak dotąd nie prosiłam o wsparcie finansowe, ale przecież możesz bojkotować bazarki itp - zawsze się coś znajdzie jak się nudzisz i lubisz się czepiać/
Obrazek

sroka7

Od: Pon maja 02, 2011 11:04

Post » Pon lis 28, 2011 19:41 Re: Mycha- nie zbieram pieniędzy na leczenie kotki. Szukam DT.

J.D. pisze:już wiem dlaczego rzadko teraz bywam na forum...
można znieść chamstwo,złośliwości,nawet wyzwiska ale tutaj coraz częściej gości podłość...
wystarczy chwilka i można zostać zgnojonym do cna ...
najgorsze jest to,że robią to osoby,które same mało działają a za to mają sporo "za uszami"...
nie chciałam tego mówić ale napiszę:
Agata to co robisz w tej chwili to jest złe,brudne,podłe...
czyżbyś chciała odwrócic uwagę od swoich prób zbiórek pieniędzy niewiadomonaco :evil:

zgadzam się z tym co napisała J.D.
od siebie dodam, jak się nudzisz zagraj w jakąś grę, nie wszędzie szukasz dziury w całym....

PearlRain

Od: Pt gru 11, 2009 12:06

Post » Pon lis 28, 2011 19:49 Re: Mycha- nie zbieram pieniędzy na leczenie kotki. Szukam DT.

najszczęśliwsza, proszę nie mieszaj. Zakładam z tymi normami że było tak jak u mnie z Madhuri - zwykle chodzę do weta A, gdzie na wydruku mam normy kocie; ponieważ miałam talon na sterylkę i badanie krwi u innego dostałam wyniki z ludzkiego labu. Mało nie zeszłam, bo tak jak w tym przypadku normy były ludzkie, wyniki kocie a ja gdyby nie forum chyba zeszłabym na zawał a przynajmniej osiwiała do rana. Też mi wyszła anemia i coś tam nie tak z nerkami/stanem zapalnym...
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Pon lis 28, 2011 19:54 Re: Mycha- nie zbieram pieniędzy na leczenie kotki. Szukam DT.

Do Najszczesliwsza - czy Do Kogoś kto pytał który gabinet i że jeśli nie ma go w necie (czyli jak rozumiem na popularnych stronach typu Panorama Firm czy inne GoogloMapy) to go nie ma:

- Należy znaleźć stronę internetową izby weterynaryjnej odpowiedniej dla danego terenu.
- na takiej stronie jest zazwyczaj zakładka "Ewidencja zakładów leczniczych"
- i są tam wyszczególnione gabinety/lecznice itd, i jest to jak sądzę najbardziej aktualna informacja spośród informacji dostępnych w sieci.

Darłowo to izba zachodniopomorska i powiat Sławno.
W ewidencji dla tego powiatu jest gabinet prowadzony przez kobietę, otwarty w roku 2011, z numerem telefonu komórkowego z prefiksem 501.

Możesz sobie porównać.

Btw - tak na logikę, to podanie przez Kingę nazwiska wetki nic by w sprawie "czy to koleżanka Kingi czy inna podstawiona osoba" nie zmieniło, jeśli (a) nie wie się z innego wiarygodnego źródła że takie nazwisko faktycznie nosi wet (b) nie wie się z innego wiarygodnego źródła jaki wet o tym nazwisku ma nr telefonu :mrgreen:

Edit: szyk zdania
Ostatnio edytowano Pon lis 28, 2011 19:56 przez włóczka, łącznie edytowano 1 raz
Kicia ? - 09'96 ['] Czarnulka 1.06.97 - 24.12.08 ['] Myszka 26.05.96 - 4.06.11 ['] Mrówcia 05/06'13-13.03.16 ['] Szarusia Agatka ? - 7.02.18 ['] Kicia Liza 04/05'2000 - 29.05.18 ['] Pusia ~'2006/2007? -11.10.22 ['] Bercia ~11'2013 - 25.01.25 ['] Chudzina Mechatka ~2016 - 15.02.2025 ['] Misiu ~05'2012 - 9.06.2025
Taki mały kot; taki wielki brak......

włóczka

Od: Sob kwi 25, 2009 16:43

[poprzednia][następna]