najszczesliwsza pisze:Tak samo jak Uns pomagał kotom...
Przecież Uns i kinia098 to są dwie rózne osoby - dlaczego mierzysz je jedną miarą?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
najszczesliwsza pisze:No tak, Uns jest młodszy.
Marzenia11 pisze:najszczesliwsza pisze:Tak samo jak Uns pomagał kotom...
Przecież Uns i kinia098 to są dwie rózne osoby - dlaczego mierzysz je jedną miarą?
najszczesliwsza pisze:Czy Kinga była z kotem u innego weta?
[/quote]Marzenia11 pisze:najszczesliwsza pisze:Tak samo jak Uns pomagał kotom...
najszczesliwsza pisze:A to dlatego, że owszem dostałam numer telefonu komórkowego z prefiksem Orange, ale nie dostanę nazwiska wetki, bo.. OCHRONA DANYCH OSOBOWYCH.
I miałabym dzwonić po 22?
Do siostry czy koleżanki Kingi?
najszczesliwsza pisze:To mi się nie podoba, jest wetka, tajemnica co to za wetka, wetka nie zna norm, ciągnie kasę zlecając niepotrzebne leki.
najszczesliwsza pisze:A to dlatego, że owszem dostałam numer telefonu komórkowego z prefiksem Orange, ale nie dostanę nazwiska wetki, bo.. OCHRONA DANYCH OSOBOWYCH.
I miałabym dzwonić po 22 w niedzielę?
Do siostry czy koleżanki Kingi?
To mi się nie podoba, jest wetka, tajemnica co to za wetka, wetka nie zna norm, ciągnie kasę zlecając niepotrzebne leki.
J.D. pisze:już wiem dlaczego rzadko teraz bywam na forum...
można znieść chamstwo,złośliwości,nawet wyzwiska ale tutaj coraz częściej gości podłość...
wystarczy chwilka i można zostać zgnojonym do cna ...
najgorsze jest to,że robią to osoby,które same mało działają a za to mają sporo "za uszami"...
nie chciałam tego mówić ale napiszę:
Agata to co robisz w tej chwili to jest złe,brudne,podłe...
czyżbyś chciała odwrócic uwagę od swoich prób zbiórek pieniędzy niewiadomonaco![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Magda_Lena_Coon, zuza i 82 gości