Kida, Eustachy i Mieczysław w nowych domkach... :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lis 25, 2011 11:38 Re: Kida w nowym domku, a nowe footra w naszym... :)

oto nasze Dziewczynki :mrgreen: piękne, co??? :mrgreen:

ObrazekObrazek
ObrazekObrazek

lusesita

Od: Pon wrz 28, 2009 11:56

Post » Pt lis 25, 2011 13:40 Re: Kida w nowym domku, a nowe footra w naszym... :)

Przepiękne :1luvu: :1luvu: Zrobiłaś z nich prawdziwe cacuszka :ok:
BAMBI I TROLKA
Obrazek
"Człowiek jest wielki nie przez to, co ma,
nie przez to, kim jest, lecz przez to, czym
dzieli się z innymi."

dorotak97

Od: Wto gru 23, 2008 11:52

Post » Pt lis 25, 2011 14:36 Re: Kida w nowym domku, a nowe footra w naszym... :)

piękne to fakt :1luvu: ale czy nieco nie za grube?
Obrazek ObrazekObrazekObrazek Obrazek

Pumeczku kochany... cały dom jest taaaki pusty bez Ciebie (*)

Basica

Od: Czw lis 27, 2008 20:37

Post » Pt lis 25, 2011 15:42 Re: Kida w nowym domku, a nowe footra w naszym... :)

Przepiękne i takie słodziuchne :1luvu:

Joannka

Od: Śro wrz 28, 2011 7:17

Post » Pt lis 25, 2011 16:22 Re: Kida w nowym domku, a nowe footra w naszym... :)

wiem, że piękne :mrgreen: dlatego musiałam się nimi pochwalić :mrgreen:
ale piękne są same z siebie, a raczej z mamusi i tatusia :wink:
i właśnie, że nie są za grube Basiczko, a wręcz przeciewnie!!! Fryga to nawet za chuda jest!!! ale że są puchate, więc tego nie widać 8)
ObrazekObrazek

lusesita

Post » Sob lis 26, 2011 10:47 Re: Kida w nowym domku, a nowe footra w naszym... :)

Dorota, Ty zła kobito, łaj Ty nie powiedziałaś, że Twoje puchate cudo poszło do nowego domku, hę????? :twisted:
ObrazekObrazek

lusesita

Post » Sob lis 26, 2011 16:50 Re: Kida w nowym domku, a nowe footra w naszym... :)

Oba kociaki już są wyadoptowane.Jeden był spod lady.Ale ciiiiiiiiiiiiiiiiii
Za to Pumcia czeka już 3 miesiące.I ani jednego telefonu :(
BAMBI I TROLKA
Obrazek
dzieli się z innymi."

dorotak97

Post » Sob lis 26, 2011 20:19 Re: Kida w nowym domku, a nowe footra w naszym... :)

wiem, że 2 poszły :evil: kotkowo.pl się kłania 8)
ale nie zmienia to faktu, żeś zła i niedobra kobita :twisted:
ObrazekObrazek

lusesita

Post » Sob lis 26, 2011 20:38 Re: Kida w nowym domku, a nowe footra w naszym... :)

A czemuż to ja zła kobita jestem? :roll:
BAMBI I TROLKA
Obrazek
dzieli się z innymi."

dorotak97

Post » Pon lis 28, 2011 16:43 Re: Kida w nowym domku, a nowe footra w naszym... :)

bo jesteś i Ty dobrze wiesz dlaczego :twisted:

a my wczoraj mieliśmy wizytę naszego Wspaniałego Pana Fotografa Maćka z jakże Uroczą Asystentką Beatą :D ja trochę niewyjściowa, wszak w sobotę ostatki były :roll:, ale wyglądało że nikomu to nie przeszkadzało i całe szczęście :wink:
jestem pod wrażeniem, jak Maciek turlał się po naszej podłodze za kotami!!! :D pomysłów na fotki miał całe mnóstwo!!!
mam nadzieję, że niedługo podzielę się z Wami efektami jego pracy 8)

Maćku, Beatko - dziękujemy pięknie :1luvu:
ObrazekObrazek

lusesita

Post » Pon lis 28, 2011 19:06 Re: Kida w nowym domku, a nowe footra w naszym... :)

Jak widać na focie...Kidusia w pełni zintegrowana :ryk:
od lewej : Kida, Bruno i Nero czyli od najmłodszej do najstarszego...każdy ma swoją miseczkę i zazwyczaj - każdy je ze swojej...

Obrazek

Joannka

Post » Pon lis 28, 2011 19:15 Re: Kida w nowym domku, a nowe footra w naszym... :)

Asiu, ale Ci fajnie... Twoje koty zgodnie jedzą ze swoich misek...!!! u mnie takie cuda się nie zdarzają... :roll: a wręcz muszę cały czas pilnować sierście, żeby nie wyżerały innym - no massakra no :evil:

a Kiducha to już prawie tak duża jak chłopaki!!! a na pewno już tak grubiutka :twisted: :mrgreen:
ObrazekObrazek

lusesita

Post » Pon lis 28, 2011 19:17 Re: Kida w nowym domku, a nowe footra w naszym... :)

lusesita pisze:Asiu, ale Ci fajnie... Twoje koty zgodnie jedzą ze swoich misek...!!! u mnie takie cuda się nie zdarzają... :roll: a wręcz muszę cały czas pilnować sierście, żeby nie wyżerały innym - no massakra no :evil:

a Kiducha to już prawie tak duża jak chłopaki!!! a na pewno już tak grubiutka :twisted: :mrgreen:

A jakże...co ma odstawać od innych :mrgreen:
ma się to podejście do....kociaków :1luvu:

Joannka

Post » Pon lis 28, 2011 19:30 Re: Kida w nowym domku, a nowe footra w naszym... :)

a nasza Fryga jest chuda... jest tak przeraźliwie chuda, że czuję jej cały kręgosłup gdy ją głaszczę i serce mi pęka, bo karmię ją dobrym żarciem (jak wszystkie koty) i nie żałuję jedzenia... a ona jeszcze wybrzydza :evil:
Milka jest kluskowata, Safira też dobrze wygląda, a ta jedna jak śmierć... dobrze, że jest puchata i tego nie widać, bo jeszcze ktoś życzliwy TOZ by na mnie nasłał :twisted:
ObrazekObrazek

lusesita

Post » Wto lis 29, 2011 17:54 Re: Kida w nowym domku, a nowe footra w naszym... :)

czy Wasze footra też lubią, a wręcz uwielbiają, ser mozarella???? 8O
no nasze 3 wariatki rzuciły się na to jak wściekłe, przy czym zostałam pogryziona w palce (bo przecież to też mozarella :roll:), posłuchałam warczenia jak któraś zbliżała się za blisko do drugiej... :roll: no wariatki no :twisted:
tylko Kretek stał i cierpliwie czekał aż na niego przyjdzie kolej 8)

a wiecie co??? normalnie miałabym nowego tymczasa... czwartego :roll: ale zlitowała się nade mną sąsiadka mojej Mamy, kociara zresztą :D Ciastek, jest kororu biszkoptowego. ale tak biszkoptowego, że gdybym jadła ciastka, to schrupałabym go do kawy 8) ślepia ma jesnobłekitne lub jasnoszare - zależy jak na niego się patrzy :D uszka i ogonek ciemniejsze, ale nie brązowe, tylko rudawe - mamusia musiała bzyknąć się z jakimś syjamem czy innym orientalem i wyszło takie cudo :mrgreen:
ObrazekObrazek

lusesita

[poprzednia][następna]