Skąd pomysł na cukier?
Cukier jest drogi.
Płatki są za darmo, ważne do 12.2009 (takie dostałam

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
puszatek pisze:cukier to tylko przykładbo nadal nie rozumiem ...dlaczego płatki
też słodkie
![]()
i też mogą się rozmoczyć i upaćkać
puszatek pisze:to jaki zapas masz tych płatek
kamari pisze:Agata, najtaniej bo darmowo wyjdą ci gazetki z supermarketów. No i nie będą się "rozciapciwać"
najszczesliwsza pisze:kamari pisze:Agata, najtaniej bo darmowo wyjdą ci gazetki z supermarketów. No i nie będą się "rozciapciwać"
Do mnie nie donoszą...
![]()
Mieszkam w centralnym centrum centra Częstochowy.
kamari pisze:najszczesliwsza pisze:kamari pisze:Agata, najtaniej bo darmowo wyjdą ci gazetki z supermarketów. No i nie będą się "rozciapciwać"
Do mnie nie donoszą...
![]()
Częstochowa zaczyna mi się po waszych postach kojarzyć z coraz większym zadup... takim opuszczonym przez ludzi i Boga miejscem![]()
![]()
A macie tam piaskownice?
kotx2 pisze:kamari pisze:najszczesliwsza pisze:kamari pisze:Agata, najtaniej bo darmowo wyjdą ci gazetki z supermarketów. No i nie będą się "rozciapciwać"
Do mnie nie donoszą...
![]()
Częstochowa zaczyna mi się po waszych postach kojarzyć z coraz większym zadup... takim opuszczonym przez ludzi i Boga miejscem![]()
![]()
A macie tam piaskownice?
taki piasek trzeba chyba odkazić czy cóś?
kamari pisze:najszczesliwsza pisze:kamari pisze:Agata, najtaniej bo darmowo wyjdą ci gazetki z supermarketów. No i nie będą się "rozciapciwać"
Do mnie nie donoszą...
![]()
![]()
A macie tam piaskownice?
najszczesliwsza pisze:kamari pisze:najszczesliwsza pisze:kamari pisze:Agata, najtaniej bo darmowo wyjdą ci gazetki z supermarketów. No i nie będą się "rozciapciwać"
Do mnie nie donoszą...
![]()
![]()
A macie tam piaskownice?
Gazetki są w innych dzielnicach miasta.
Piaskownica najbliższa tak 10 min stąd jak z synkiem idę...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 72 gości