Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kot_simona pisze:A jak tam miewa się Lola i reszta Nieśmiałków? Czy są jakieś ogłoszenia adopcyjne w ich sprawie? Jeśli tak - mogłybyśmy je rozesłać wśród znajomych.
merka_85 pisze:Wieści z DT Pik Poka i Bolka: chłopcy od początku jedzą i korzystają z kuwety wzorcowo, natomiast nie pokazywali się "na pokoju" (chowali się pod łóżkiem, jak tylko moja ciocia otwierała drzwi). Dzisiaj nastąpił przełom - już się nie chowają. Bolek (najprawdopodobniej Bolek - moja ciocia jeszcze ich nie rozróżnia, twierdząc, że są identyczni) bawił się dzisiaj przy niej myszką, Pik Pok natomiast obserwował całe zajście z parapetu, ale nikt pod łóżko już nie uciekał. Jutro przekażę cioci zabawki dla nich, zatem popołudniu będą mieli nowe bodźce;) To tyle, a Bubu brzmi fajnie, prycha na Was? Mnie nie polubił chyba
merka_85 pisze:Wieści z DT Pik Poka i Bolka: chłopcy od początku jedzą i korzystają z kuwety wzorcowo, natomiast nie pokazywali się "na pokoju" (chowali się pod łóżkiem, jak tylko moja ciocia otwierała drzwi). Dzisiaj nastąpił przełom - już się nie chowają. Bolek (najprawdopodobniej Bolek - moja ciocia jeszcze ich nie rozróżnia, twierdząc, że są identyczni) bawił się dzisiaj przy niej myszką, Pik Pok natomiast obserwował całe zajście z parapetu, ale nikt pod łóżko już nie uciekał. Jutro przekażę cioci zabawki dla nich, zatem popołudniu będą mieli nowe bodźce;) To tyle, a Bubu brzmi fajnie, prycha na Was? Mnie nie polubił chyba
Polanka pisze:Szybka akcja![]()
Nie wiem na ile pracochłonny jest taki rekonesans. Jeśli potrzebujecie pomocy, mogę dołączyć, bo i tak dzisiaj karmię na PKP.
merka_85 pisze:Kasia, ja mam chyba ze 3 styropianowe budki, takie po aparaturze medycznej (nie są zbyt duże, ale może na jednego kota przy odrobinie szczęścia by wystarczyły) Mogę je w każdej chwili "obudować" strechem i okleić taśmą; może m3 to nie będzie (raczej małe m1) ale zawsze.
Polanka pisze:Ja dostarczę na weekendzie jedną budkę, prawdopodobnie w niedzielę.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 128 gości