najszczesliwsza pisze:A ja mam światło w pokoju, bo jestem genialna, o!
Co wymyśliłaś, geniuszu?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
najszczesliwsza pisze:A ja mam światło w pokoju, bo jestem genialna, o!
vip0 pisze:kamari pisze:vip0 pisze:Ty Maryś tak nie agituj w imieniu Punia, bo potem taki przeczyta i będzie się puszył.
Już i tak takie to próżne, że masakra.
I wogóle to jak to, on m3, a ja z dwójką dzieci w pokoju z kuchnią, w ( bardzo ) starym budownictwie?
No zaraz, kotów i Michaliny jest chyba więcej niż was![]()
A ja juz dawno pisałam, że Puniek jest mój (ulubiony), więc jak mu się krzywda mieszkaniowa przytrafiła, to muszę interweniować
Żeby urząd miasta w takim tempie interweniował, to juz bym swoje mieszkanie miała.
Jak Puniek jest twój, to se go weź![]()
To taki żarcik był, oczywiście.
vip0 pisze:najszczesliwsza pisze:A ja mam światło w pokoju, bo jestem genialna, o!
Co wymyśliłaś, geniuszu?
kamari pisze:vip0 pisze:kamari pisze:vip0 pisze:Ty Maryś tak nie agituj w imieniu Punia, bo potem taki przeczyta i będzie się puszył.
Już i tak takie to próżne, że masakra.
I wogóle to jak to, on m3, a ja z dwójką dzieci w pokoju z kuchnią, w ( bardzo ) starym budownictwie?
No zaraz, kotów i Michaliny jest chyba więcej niż was![]()
A ja juz dawno pisałam, że Puniek jest mój (ulubiony), więc jak mu się krzywda mieszkaniowa przytrafiła, to muszę interweniować
Żeby urząd miasta w takim tempie interweniował, to juz bym swoje mieszkanie miała.
Jak Puniek jest twój, to se go weź![]()
To taki żarcik był, oczywiście.
W urzędzie miasta pewnie mało kociarzy![]()
A starasz się tam o własne M ?
vip0 pisze:Pewnie, że się staram...na nic innego nie mam szans, nie kupie przecież.
Ale urząd miasta rozpatruje obecnie podania z 1990 roku, to jeszcze troche poczekam.
Zresztą budownictwo miejskie w Częstochowy leży...budują głównie spółdzielnie.
vip0 pisze:Wogóle to idę sobie i mam nadzieję, że jutro mój srebrny " budziczek " akurat zadziała, bo Maja klamkę pocałuje.
Na wszelki wypadek nastawiam też normalny budzik, bo z Zosią nigdy nic niewiadomo.
A chciałabym wstać jak najwcześniej...
kamari pisze:vip0 pisze:Pewnie, że się staram...na nic innego nie mam szans, nie kupie przecież.
Ale urząd miasta rozpatruje obecnie podania z 1990 roku, to jeszcze troche poczekam.
Zresztą budownictwo miejskie w Częstochowy leży...budują głównie spółdzielnie.
Pytam, bo się wogóle nie orientuję w możliwościach
najszczesliwsza pisze:vip0 pisze:Wogóle to idę sobie i mam nadzieję, że jutro mój srebrny " budziczek " akurat zadziała, bo Maja klamkę pocałuje.
Na wszelki wypadek nastawiam też normalny budzik, bo z Zosią nigdy nic niewiadomo.
To o której mają być?
Obudzisz mnie do szkoły?
vip0 pisze:najszczesliwsza pisze:vip0 pisze:Wogóle to idę sobie i mam nadzieję, że jutro mój srebrny " budziczek " akurat zadziała, bo Maja klamkę pocałuje.
To o której mają być?
Obudzisz mnie do szkoły?
No jakoś tak wcześnie rano.
O której masz szkołę? Jak nie zapomnę, to cię obudzę.
vip0 pisze:Postaram się nie zapomnieć...ale jak cię nie obudzę, to przepraszam, wiekowa już ze mnie kobita i zwoje mózgowe mi sie plączą, co skutkuje zmianami sklerotycznymi.
vip0 pisze:Postaram się nie zapomnieć...ale jak cię nie obudzę, to przepraszam, wiekowa już ze mnie kobita i zwoje mózgowe mi sie plączą, co skutkuje zmianami sklerotycznymi.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 106 gości