pwpw pisze:Kropka75
Weź się w garść- nie mają sensu przepychanki na forum. Kotem trzeba się zająć, szczególnie, ze jest Twój, mieszkał z Tobą i Twoją rodziną 6 lat. Nie wiem w czym problem, bo wykasowałaś info, a ja nie mam czasu wczytywać się w watek. Przywróć choć podstawowe, co dlaczego i gdzie jest kot... To domowy kot z tego co czytam, wywalony na ulicę tuż przed zimą- sprostuj jeśli sie mylę.
Prostuję...
Kot nie jest wywalony. Jest na warsztacie samochodowym, mieszka w pokoju socjalnym. W tej chwili pokój jest zamknięty dla ludzi. Kot ma jedzenie, picie, kanapę w której śpi (jak mi kwadrans temu mąż doniósł) i ciepło, bo jest tam piec.
Pieca mąż nie wygasza, więc do rana jest znośnie, nie gorąco, ale temp. nie spada do kilku stopni.
Dziś kot dostanie jakieś psychotropy i jeśli da się złapać, przyjdzie do domu na kilka dni - do czasu wyjazdu do nowego domu. Albo odwrotnie raczej - jeśli da się złapać, dostanie psychotropy i przyjdzie do domu.
Nowy dom (któremu bardzo dziękuję i będę wdzięczna do śmierci!) już jest. Muszę tylko uzyskać zgodę od Fundacji, bo praktycznie kot powinien wrócić do nich. Mam nadzieję, że się zgodzą.
Tyle wieści na dziś.
Tak jak pisałam w swoim wątku, tak i tu napiszę - podaję informacje, bo zakładam że mimo całego dymu zależy Wam na kocie (jak i mnie - choćby nie wiem jak to wyglądało), więc proszę o nie dolewanie oliwy i o rozwagę w komentarzach.