Agn pisze:Poza tym, Mbati wyraźnie się poprawia.
Kochany kiciunio

Spokojnego dnia, Agn

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Agn pisze:Poza tym, Mbati wyraźnie się poprawia.
taizu pisze:Może owiń klatkę z bokow jakąś siatką czy folią, żeby czegoś kotom/psom nie odgryzł...
Agn pisze:Już nie lubię NowegoKrólika.![]()
Nikt go nie lubi. O.
U każdego gatunku już se nagrabił.
U mnie - ugryzł mnie, gdy mu wkładałam do klatki przytarganą świeżą marchewkę i inne takie. Nie do krwi pierwszej, czy ostatniej, ale zabolało mnie.
U psa - natupał straszliwie, natrzaskał klatką i też usiłował dziabnąć w psi nochal [na szczęście przez klatkę mu się nie udało] - Tila odskoczyła z piskiem.![]()
U kotów - broni siana i koty nie mogą sobie wyciągać zdziebek, co by sobie potem porzygać radośnie. Na razie koty nie zaliczyły ostrzegawczego dziaba, ale kurde no - boję się o ich łapy wszędobylskie.Na razie zostały otupane groźnie.
Agn pisze:taizu pisze:Może owiń klatkę z bokow jakąś siatką czy folią, żeby czegoś kotom/psom nie odgryzł...
Dostał eksmisję do izolatki.
vega013 pisze:A podobno króliczki łagodne i słodkie...![]()
![]()
Nikt go nie lubi. O.
U mnie - ugryzł mnie, gdy mu wkładałam do klatki przytarganą świeżą marchewkę i inne takie. Nie do krwi pierwszej, czy ostatniej, ale zabolało mnie.[...]
Nikt go nie lubi. O.
U mnie - ugryzł mnie, gdy mu wkładałam do klatki przytarganą świeżą marchewkę i inne takie. Nie do krwi pierwszej, czy ostatniej, ale zabolało mnie.
U psa - natupał straszliwie, natrzaskał klatką i też usiłował dziabnąć w psi nochal [na szczęście przez klatkę mu się nie udało] - Tila odskoczyła z piskiem.![]()
U kotów - broni siana i koty nie mogą sobie wyciągać zdziebek, co by sobie potem porzygać radośnie. Na razie koty nie zaliczyły ostrzegawczego dziaba, ale kurde no - boję się o ich łapy wszędobylskie.Na razie zostały otupane groźnie.
Tak, wiem, po kastracji mu przejdzie.![]()
Ale gdzie mu tam do mojej Królik...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Meteorolog1, puszatek i 96 gości