Słodka Szarusia po przejściach szuka pilnie DT/DS

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto wrz 20, 2011 13:03 Re: Słodka Szarusia po przejściach szuka pilnie DT/DS

Szarusia / Szarotka dalej czeka. W obecnym DT też jej czas dobiega końca. Co robić :( Pilnie potrzebny spokojny niewychodzący dom typu samotna pani, starsze małżeństwo. czekamy na cud :ok:
Majka, dostałyśmy parę nowych fotek, ale wygląda na b. wystraszoną, nie za bardzo...
Mam pomysł, żeby może porobić jej ogłoszenia na inne miasta, mniejsze wokół Wrocławia i większe dalej?
Obrazek
Obrazek Obrazek

edu

Od: Sob sie 28, 2010 16:30

Post » Pon wrz 26, 2011 10:10 Re: Słodka Szarusia po przejściach szuka pilnie DT/DS

edu pisze:Szarusia / Szarotka dalej czeka. W obecnym DT też jej czas dobiega końca. Co robić :( Pilnie potrzebny spokojny niewychodzący dom typu samotna pani, starsze małżeństwo. czekamy na cud :ok:
Majka, dostałyśmy parę nowych fotek, ale wygląda na b. wystraszoną, nie za bardzo...
Mam pomysł, żeby może porobić jej ogłoszenia na inne miasta, mniejsze wokół Wrocławia i większe dalej?

OK. Zajmę się tym dzisiaj.
Obrazek

majka2222

Od: Śro paź 28, 2009 21:38

Post » Pon wrz 26, 2011 10:12 Re: Słodka Szarusia po przejściach szuka pilnie DT/DS

Dzięki Danusiu!
wyślę Ci fotki te co mamy.
Obrazek
Obrazek Obrazek

edu

Post » Czw wrz 29, 2011 19:44 Re: Słodka Szarusia po przejściach szuka pilnie DT/DS

edu pisze:Szarusia / Szarotka dalej czeka. W obecnym DT też jej czas dobiega końca. Co robić :( Pilnie potrzebny spokojny niewychodzący dom typu samotna pani, starsze małżeństwo. czekamy na cud :ok:

Chciałam sprostować (chyba że nie chodzi tu o Szarusię, która jest u mnie). Szarusia może u mnie mieszkać, jak długo trzeba, więc macie dziewczyny czas na szukanie DS
Obrazek

AniaWrocław

Od: Czw maja 29, 2003 23:28

Post » Pt wrz 30, 2011 18:21 Re: Słodka Szarusia po przejściach szuka pilnie DT/DS

To super Aniu, my miałyśmy inne informacje od C, ale już się chyba wszystko wyjaśniło :ok: Co nie zmienia faktu, że szukamy super DS dla dziewczynki :1luvu:
Obrazek
Obrazek Obrazek

edu

Post » Pt wrz 30, 2011 20:44 Re: Słodka Szarusia po przejściach szuka pilnie DT/DS

edu pisze:To super Aniu, my miałyśmy inne informacje od C, ale już się chyba wszystko wyjaśniło :ok: Co nie zmienia faktu, że szukamy super DS dla dziewczynki :1luvu:

No, to może wyjdzie, trzymam kciuki! :ok:
Obrazek

AniaWrocław

Post » Śro lis 09, 2011 23:13 Re: Słodka Szarusia po przejściach szuka pilnie DT/DS

Szarusia zostaje na stałe u Ani :)
Dzieki Aniu ze zapewnilas jej dobry domek. :kotek:
Obrazek.

iga5

Od: Nie wrz 26, 2010 23:04

Post » Śro lis 09, 2011 23:15 Re: Słodka Szarusia po przejściach szuka pilnie DT/DS

iga5 pisze:Szarusia zostaje na stałe u Ani :)
Dzieki Aniu ze zapewnilas jej dobry domek. :kotek:

Mam nadzieję, że będzie dobry a kota oswoi się do końca. Nic to, mamy mnóstwo czasu :D
Obrazek

AniaWrocław

Post » Pt lis 11, 2011 19:59 Re: Słodka Szarusia po przejściach szuka pilnie DT/DS

Ale super wieści, czyli ogłoszenia Szarusi zdjąć. Wiszą na portalach internetowych, także moja p. Jola rozwiesiła ogłoszenia w okolicy, gdzie mieszka. Tak udało jej się znaleźć dom dla Marcysi od Martki.
Cieszę się, zę Szarusia znalazła dom u Ani, choć martwi mnie, że mimo tylu ogłoszeń nam się nie udało.
Na allegro ogłoszeń od groma. Nie wiem, czy to rok taki obfity w koty, czy szukający domów dla zwierząt bardziej korzystają z netu.
Powodzenia Aniu w łagodzeniu zszarganych nerwó Szarusi :D
Obrazek

majka2222

Od: Śro paź 28, 2009 21:38

Post » Pt lis 11, 2011 20:10 Re: Słodka Szarusia po przejściach szuka pilnie DT/DS

majka2222 pisze:Ale super wieści, czyli ogłoszenia Szarusi zdjąć. Wiszą na portalach internetowych, także moja p. Jola rozwiesiła ogłoszenia w okolicy, gdzie mieszka. Tak udało jej się znaleźć dom dla Marcysi od Martki.
Cieszę się, zę Szarusia znalazła dom u Ani, choć martwi mnie, że mimo tylu ogłoszeń nam się nie udało.
Na allegro ogłoszeń od groma. Nie wiem, czy to rok taki obfity w koty, czy szukający domów dla zwierząt bardziej korzystają z netu.
Powodzenia Aniu w łagodzeniu zszarganych nerwó Szarusi :D

Ogłoszenia zdjąć jak najbardziej :D
Niestety obfitość kotów zauważam już od dawna :( Ostatnio złapałyśmy 4 maluchy, w kolejce czeka następnych pięć, ech ...
Szarusia przymilasta bardzo, ale boi się niestety innych kotów, damy jednak radę :D
Obrazek

AniaWrocław

[poprzednia]