Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
anka13 pisze:Jeszcze nigdy tak nie popiep..... mi się z datami. Dziś, przekonana że jest 5.11, wybrałam się na Waszą imprezę![]()
Macie jeszcze jakiś kalendarz? Pani w kawiarni mówiła też, że ludzie pytają. Czy nie można czegos tam zostawić?
ssb pisze:Btw1, mamy dość skomplikowany problem adopcyjnytzn. za 7-10 dni mamy dostarczyć ZDROWĄ, miziastą kotkę, w wieku do 3 lat (najlepiej ok roczną). Wysterylizowaną. Kot ma iść do dużego domu z gromadką dzieci. Kotka ma być nagrodą za dobre oceny dla najstarszego "dziecka" (w okolicy pełnoletności), tzn. dziewcze od dawna chce kota ale musiała "zasłużyć"
. Będzie bardziej domowa niż wychodząca. To jest dom za miastem, mieli już koty. W domu jest niemowlę więc zaczynam myśleć czy żeby nie było lipy zrobić badanie na toxo.
Problem polega na tym że chyba wybraliśmy złą kotkę na tymczas i możemy nie zdążyć oswoić jej na tyle żeby wytrzymywała w większej grupie ludzi. W razie czego zastanawiam się nad wymianą tzn. dostali by kotkę z któregoś Waszego DT, a my na jej miejsce dali byśmy do owego DT naszą jak już będzie "gotowa" ?
Btw2, jaką suchą sobie wybrałyście z krakwetu ? Teraz mymy whiskasy (te dwupaki 28kg)
KaleidoStar pisze:Kliknęłam już poprzeddnio, ale udostępnie u siebie, może ktoś ze znajomych kliknie tyz.
KaleidoStar pisze:Wrzuciłam do wątku facebookowego, tam klikacze siedzą
Użytkownicy przeglądający ten dział: elmas, kasiek1510 i 104 gości