Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Filomen pisze:terenia1 pisze:wasia59 pisze:Panie Piotrze znam Pana z widzenia i chętnie dam się pomiziać bez dłuższego czasu i nie musi to być od rana do wieczoramoże być od wieczora do rana
wasia 59 ale jesteś tajemnicza/tajemniczytu musimy pod uwagę wziąść dwie opcje
no chyba byłoby nas więcej, które by chciały wymiziania
Piotrek szykuj się
ledwo czlowiek zniknie za zakretem juz mu zaczynaja rogi przyprawiacPiotrek my to se pogadamy jak wroce, nie dosc ze 3 nadprogramowe koty to jeszcze jakis klub fanek na watku, chetnych do miziania.
czego to sie mozna doczekac
jadziaII pisze:Dzis wyadoptowalam TOSIE, zabrala ja pani nieco starsza bardzo fajna, jest emerytka przebywa bardzo dyzo w domu takze kot nie bedzie sam przebywal.
Pani przygotowywala sie na kota bardzo dlugo i wypatrzyla Tosie na interniecie i zakochala sie w niej.
Dzieci jej dorosle samodzielnie tez maja koty takze rodzina kociastych.
Tosia pojechala do Tychow.
Jak da info to zaraz wkleje.
wolontariusz pisze:terenia1 pisze:wasia59 pisze:Panie Piotrze znam Pana z widzenia i chętnie dam się pomiziać bez dłuższego czasu i nie musi to być od rana do wieczoramoże być od wieczora do rana
wasia 59 ale jesteś tajemnicza/tajemniczytu musimy pod uwagę wziąść dwie opcje
no chyba byłoby nas więcej, które by chciały wymiziania
Piotrek szykuj się
Już jestem gotowy - na balkonie jest wolne miejsce i w ogródku jest jeszcze jedna wolna budka - zapraszam.
jadziaII pisze:Marta nie odczulam aby ta pani chciala kotka na juz, dzwonila kilka dni wczesniej, wprawdzie umawialysmy sie na przyszly tydzien ale corce transport dzis pasowal, wiec odebrala kotka dzis.
Po uprzednim przygotowaniu sie na przyjecie kotka.
Byc moze wczesniej miala upatrzona wasza Aszke a pozniej zobaczyla Tosie i chwycila ja za serce i tak bywa.![]()
Co do ankiety to rzecz wzgledna, wazna jest umowa ktora mam podpisana.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, puszatek i 339 gości