KOCIA CHATKA znów zaprasza do nowej części watku

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lis 05, 2011 17:46 Re: KOCIA CHATKA znów zaprasza do nowej części watku

Idźcie z summamedem do apteki i poproście żeby rozważyli to na 4 części i potem dodać 1/4 tej ilosci wody którą trza podać i tyle.
Obrazek

majencja

Od: Wto lis 04, 2008 23:17

Post » Sob lis 05, 2011 18:38 Re: KOCIA CHATKA znów zaprasza do nowej części watku

A jutro do domu idzie TRISIA :1luvu: Oj domek długo na nia czekał :ok:
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Sob lis 05, 2011 18:46 Re: KOCIA CHATKA znów zaprasza do nowej części watku

Filomen pisze:
terenia1 pisze:
wasia59 pisze:Panie Piotrze znam Pana z widzenia i chętnie dam się pomiziać bez dłuższego czasu i nie musi to być od rana do wieczora :wink: może być od wieczora do rana :1luvu:

wasia 59 ale jesteś tajemnicza/tajemniczy :D tu musimy pod uwagę wziąść dwie opcje :wink: no chyba byłoby nas więcej, które by chciały wymiziania :ryk: Piotrek szykuj się :ryk:

ledwo czlowiek zniknie za zakretem juz mu zaczynaja rogi przyprawiac :evil: Piotrek my to se pogadamy jak wroce, nie dosc ze 3 nadprogramowe koty to jeszcze jakis klub fanek na watku, chetnych do miziania. :twisted: czego to sie mozna doczekac :wink:

Ehh... ciężkie jest zycie wolontariusza....
ObrazekObrazek

jedno serce, jedna miłość - tylko MAN UTD i żona :-)

wolontariusz

Od: Pt mar 25, 2011 9:14

Post » Sob lis 05, 2011 19:40 Re: KOCIA CHATKA znów zaprasza do nowej części watku

Dzis wyadoptowalam TOSIE, zabrala ja pani nieco starsza bardzo fajna, jest emerytka przebywa bardzo dyzo w domu takze kot nie bedzie sam przebywal.
Pani przygotowywala sie na kota bardzo dlugo i wypatrzyla Tosie na interniecie i zakochala sie w niej.
Dzieci jej dorosle samodzielnie tez maja koty takze rodzina kociastych.
Tosia pojechala do Tychow.
Jak da info to zaraz wkleje.
http://www.youtube.com/watch?v=KWXhyA9b4fA
Obrazek http://www.nadziejanadom.org
Tajger,Chrupka,Pela,Kapsel,Czaruś
Benek [*] Lucuś-Belmondo[*]

jadziaII

Od: Pt lip 04, 2008 21:39

Post » Sob lis 05, 2011 19:50 Re: KOCIA CHATKA znów zaprasza do nowej części watku

Jadzia to super wieści :D kciuki za nowy domek Tośki :ok:

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Sob lis 05, 2011 19:55 Re: KOCIA CHATKA znów zaprasza do nowej części watku

jadziaII pisze:Dzis wyadoptowalam TOSIE, zabrala ja pani nieco starsza bardzo fajna, jest emerytka przebywa bardzo dyzo w domu takze kot nie bedzie sam przebywal.
Pani przygotowywala sie na kota bardzo dlugo i wypatrzyla Tosie na interniecie i zakochala sie w niej.
Dzieci jej dorosle samodzielnie tez maja koty takze rodzina kociastych.
Tosia pojechala do Tychow.
Jak da info to zaraz wkleje.

Gratuluję Jadziu.Tosię adoptowala pani która starała się o adopcję Aszki i nawet nie raczyła mi wypełnić i odesłać ankiety,bo chciała kotka na już.
Właśnie dzwoniłam do tej Pani i od Ciebie dostała ankietę do ręki i ma ją odeslać pocztą .Czyżby jakies nowe zasady adopcji 8O

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Sob lis 05, 2011 20:11 Re: KOCIA CHATKA znów zaprasza do nowej części watku

Marta nie odczulam aby ta pani chciala kotka na juz, dzwonila kilka dni wczesniej, wprawdzie umawialysmy sie na przyszly tydzien ale corce transport dzis pasowal, wiec odebrala kotka dzis.
Po uprzednim przygotowaniu sie na przyjecie kotka.
Byc moze wczesniej miala upatrzona wasza Aszke a pozniej zobaczyla Tosie i chwycila ja za serce i tak bywa. :roll:
Co do ankiety to rzecz wzgledna, wazna jest umowa ktora mam podpisana.

jadziaII

Post » Sob lis 05, 2011 20:13 Re: KOCIA CHATKA znów zaprasza do nowej części watku

Byłam podać Tolfinę Arletce. Dzisiaj z nią gorzej niż wczoraj, :cry: Nawet jeść nie chciała swojej ulubionej saszetki. Zle wygląda.
Longer dostał sumamed. Rzeczywiście Zytka okropnie kicha a Paulinka też zaczyna.
Włączyłam piece bo nie były włączone i czuło się zimno.

AGATA mich

Od: Pt wrz 30, 2011 20:32

Post » Sob lis 05, 2011 20:22 Re: KOCIA CHATKA znów zaprasza do nowej części watku

W aptece z sumamedem nie byłam :D ,ale go podzieliłam. Co za babraczka :mrgreen:
Pożegnałam i wycałowałam Triskę :1luvu:

AGATA mich

Od: Pt wrz 30, 2011 20:32

Post » Sob lis 05, 2011 20:23 Re: KOCIA CHATKA znów zaprasza do nowej części watku

wolontariusz pisze:
terenia1 pisze:
wasia59 pisze:Panie Piotrze znam Pana z widzenia i chętnie dam się pomiziać bez dłuższego czasu i nie musi to być od rana do wieczora :wink: może być od wieczora do rana :1luvu:

wasia 59 ale jesteś tajemnicza/tajemniczy :D tu musimy pod uwagę wziąść dwie opcje :wink: no chyba byłoby nas więcej, które by chciały wymiziania :ryk: Piotrek szykuj się :ryk:

Już jestem gotowy - na balkonie jest wolne miejsce i w ogródku jest jeszcze jedna wolna budka - zapraszam.

Piotrek zapomniales Paniom chetnym jeszcze kuwety przygotowac i zwirek.... :ryk:

Filomen

Od: Sob lut 10, 2007 17:20

Post » Sob lis 05, 2011 20:24 Re: KOCIA CHATKA znów zaprasza do nowej części watku

Ja wyłączyłam dzisiaj piece, bo stwierdziłam, że bez sensu żeby grzały jak temperatury na dworze są tak wysokie,
zresztą przedyskutowałam temat z Terenia i dostałam błogosławieństwo :wink:

Paulinka tez kicha?
U mnie na dyżurze wszystko było ok poza tym, że cały czas przesiedziała na szafie,
ale Dorotka powiedziała mi, że ona tak ma :roll:

Za to Zytka, z ta było gorzej... :?
Obrazek+Obrazek+Obrazek+Obrazek
Festi,Tami, Julek, Pani Tiszka.

Cookie1706

Od: Czw gru 16, 2010 19:37

Post » Sob lis 05, 2011 20:26 Re: KOCIA CHATKA znów zaprasza do nowej części watku

Triszka i Tosia za wasze nowe domki :piwa:
Obrazek+Obrazek+Obrazek+Obrazek
Festi,Tami, Julek, Pani Tiszka.

Cookie1706

Od: Czw gru 16, 2010 19:37

Post » Sob lis 05, 2011 20:40 Re: KOCIA CHATKA znów zaprasza do nowej części watku

jadziaII pisze:Marta nie odczulam aby ta pani chciala kotka na juz, dzwonila kilka dni wczesniej, wprawdzie umawialysmy sie na przyszly tydzien ale corce transport dzis pasowal, wiec odebrala kotka dzis.
Po uprzednim przygotowaniu sie na przyjecie kotka.
Byc moze wczesniej miala upatrzona wasza Aszke a pozniej zobaczyla Tosie i chwycila ja za serce i tak bywa. :roll:
Co do ankiety to rzecz wzgledna, wazna jest umowa ktora mam podpisana.

Jadziu to są twoje odczucia.O Aszkę Pani do mnie zadzwoniła w czwartek,czyli dwa dni temu,a w międzyczasie Pani wysłała maila w spra adopcji Lucka 8O ,wczoraj po Aszkę Pani chciała przyjechać obejrzeć i adoptować.

To tyle w temacie .Mam nadzieję że Tosia dobrze trafiła i tego jej życzę

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Sob lis 05, 2011 21:34 Re: KOCIA CHATKA znów zaprasza do nowej części watku

Marta moze to wogole inna pani :cry:

jadziaII

Post » Sob lis 05, 2011 21:41 Re: proszę nie pisać zakłądam nowy wątek

Przypominam o dyżurach :)
GRAFIK DYŻURÓW NA TYDZIEŃ OD 07.11.-13.11.2011 r.
07.11. pon. rano Beatka wie. Teresa
08.11. wt. rano Marta wie. brak
09.11. śr. rano Beatka wie Ewa
10.11. czw.rano Marta wie. brak
11.11. piat rano Cookie wie. Agata
12.11. sob. rano brak wie. brak
13.11. niedz. rano Dorotka wie. Agata

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

[poprzednia][następna]