horacy 7 pisze:To Dorotko po prostu zdzwoniłybyśmy się jakby wyjeżdżali ode mnie byście już je przygotowały do drogi .Mam nadzieję,że wszystko się uda dograć.![]()
![]()
Oki!
Dzieki!

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
horacy 7 pisze:To Dorotko po prostu zdzwoniłybyśmy się jakby wyjeżdżali ode mnie byście już je przygotowały do drogi .Mam nadzieję,że wszystko się uda dograć.![]()
![]()
horacy 7 pisze:Rozmawiałam wstępnie z Meksykanką, do Warszawy koty mogą zabrać, do Radomia raczej będzie pewnie trudno.Transport w niedziele i musiałybyście napisać czy np.dowieziecie do Szczytna czy z Olsztyna i wtedy koty musiałyby być przygotowane do drogi by nie tracić czasu na formalności w schronisku.Byłaby też możliwość przetrzymania ich u Zosi tylko to okolice Łomianek.Wtedy domek spokojnie by sobie je odebrał w poniedziałek.
Jagoda* pisze:horacy 7 pisze:Rozmawiałam wstępnie z Meksykanką, do Warszawy koty mogą zabrać, do Radomia raczej będzie pewnie trudno.Transport w niedziele i musiałybyście napisać czy np.dowieziecie do Szczytna czy z Olsztyna i wtedy koty musiałyby być przygotowane do drogi by nie tracić czasu na formalności w schronisku.Byłaby też możliwość przetrzymania ich u Zosi tylko to okolice Łomianek.Wtedy domek spokojnie by sobie je odebrał w poniedziałek.
Koty dowieziemy do Szczytna z "felis", jakie godziny, w przybliżeniu?
horacy 7 pisze:Rozmawiałam wstępnie z Meksykanką, do Warszawy koty mogą zabrać, do Radomia raczej będzie pewnie trudno.Transport w niedziele i musiałybyście napisać czy np.dowieziecie do Szczytna czy z Olsztyna i wtedy koty musiałyby być przygotowane do drogi by nie tracić czasu na formalności w schronisku.Byłaby też możliwość przetrzymania ich u Zosi tylko to okolice Łomianek.Wtedy domek spokojnie by sobie je odebrał w poniedziałek.
Carmen201 pisze:Felis, uderzaj do Meksykanki - w temacie transportu do Warszawy albo do Radomia, whatever. Jeśli tylko do Warszawy - śpią u mnie i TŻ Bagienki odbiera ich w poniedziałek, to jest awaryjna wersja.
Czy tak?
Ja Kotkóffffffff zapraszam, mam nadzieję, że będą grzeczni (u mnie metraż niewielki, ale co tam, najwyżej się przytulimy.
EDIT: Awaryjna w sensie, że dobrze byłoby, żeby pojechali jak najszybciej do domu via Radom, nie to, że awaryjnie mogą u nas nocować - bo mogą bez problemu. Mózg mi siada, stąd może niejasno się wyraziwszy
Dorota pisze:Ja - na ile da sie - pomoge felis.
Koty sa chyba w Poliklinice, nie w schronie.
Ania i jej Nitro pisze:Jaka akcja, ja niestety moge tylko trzymac mocno kciuki, zyczyc powodzenia zeby wszystko udalo sie i szczesliwie zakonczylo dla tych Dwoch Panow![]()
![]()
Jagoda* pisze:horacy 7 pisze:Rozmawiałam wstępnie z Meksykanką, do Warszawy koty mogą zabrać, do Radomia raczej będzie pewnie trudno.Transport w niedziele i musiałybyście napisać czy np.dowieziecie do Szczytna czy z Olsztyna i wtedy koty musiałyby być przygotowane do drogi by nie tracić czasu na formalności w schronisku.Byłaby też możliwość przetrzymania ich u Zosi tylko to okolice Łomianek.Wtedy domek spokojnie by sobie je odebrał w poniedziałek.
Koty dowieziemy do Szczytna z "felis", jakie godziny, w przybliżeniu?
Carmen201 pisze:Jakby coś, to jestem pod telefonem i w każdej chwili mogę Chłopaków przyjąć. Co prawda w poniedziałek akurat oboje z TŻem pracujemy i przekazanie ich byłoby nieco trudne, ale nie niemożliweFelis, mój nr masz, jak będę potrzebna, to dzwoń.
Za jutro (że o poniedziałku nie wspomnę![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Majestic-12 [Bot], Silverblue i 21 gości