Mamy Mistera i Miss MIAU!

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Czw lis 03, 2011 23:13 Re: Wybory Mistera i Miss MIAU! Lista najpiękniejszych zamknięta

pewnie na kandydatow zgloszonych przez siebie sie nie da glosowac...

proponuje po 1 glosie dziennie na miss i mistera
1 miauowicz = 1 glos na miss i 1 glos na mistera / doba

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Czw lis 03, 2011 23:19 Re: Wybory Mistera i Miss MIAU! Lista najpiękniejszych zamknięta

przejrzalam sobie uwaznie kandydatow i kandydatki.... wybor bedzie cieeeeeezki bardzo :oops:

a ta kicia w pampersie :ok: :mrgreen: :1luvu: :1luvu: cuuuuuudnaaaa :1luvu:

aha, zapomnialam: Hogata :ryk: :ryk: :ryk: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :ok: :ok: :mrgreen: :piwa: :piwa: boska ta szarfa :ok: :ok:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Pt lis 04, 2011 0:47 Re: Wybory Mistera i Miss MIAU! Lista najpiękniejszych zamknięta

Łeee...
to już mamy poniedziałek?

Kandydatów podajemy do poniedziałku 7.11.2011

jaaana

Od: Śro gru 10, 2008 22:03

Post » Pt lis 04, 2011 1:01 Re: Wybory Mistera i Miss MIAU! Lista najpiękniejszych zamknięta

urwiniu pisze: /.../ Zapraszam wiec do prezentowania swoich kocich kandydatów do konkursu Mistera i Miss MIAU :)
Pomysł na bazarek zapożyczyłam z Dogomanii za zgodą pomysłodawczyni :)

Zasady bazarku:
3. Kandydatów podajemy do poniedziałku 7.11.2011

Witam sie, i z niepokojem pytam, czemu juz lista zamknieta, jak wedlug zasad (powyzej cytat) ma byc podawanie kandydatow do poniedzialku 7 11 2011 ??
bo wlasnie mialam wybierac fotki (przyszlych MISS !! rzecz jasna.. ;-) ...
zo

Zowisia

Od: Śro sty 10, 2007 19:58

Post » Pt lis 04, 2011 7:57 Re: Wybory Mistera i Miss MIAU! Lista najpiękniejszych zamknięta

czyli można jeszcze zgłaszać futra?

edit: doczytałam, że już nie :( szkoda ...
Ostatnio edytowano Pt lis 04, 2011 8:19 przez AntoninaBandzioras, łącznie edytowano 1 raz

AntoninaBandzioras

Od: Wto wrz 27, 2011 8:49

Post » Pt lis 04, 2011 7:58 Re: Wybory Mistera i Miss MIAU! Lista najpiękniejszych zamknięta

Na dziewczynki widze, ze jeszcze jest miejsce :)
Obrazek Obrazek Obrazek

Wrocławskie Koty - polub nas na Facebook

turkawka

Od: Pon lut 01, 2010 12:43

Post » Pt lis 04, 2011 8:03 Re: Wybory Mistera i Miss MIAU!!! Zapraszam serdecznie

Kociara82 pisze:no co, gdzies na miau jest kotka Bandytka :ok:

a jeden kocurek nazywa sie... TojToj

moja Bandi to Bandytka :) ale jak trzeba opieprzyć to szybciej i dosadniej brzmi Bandi lub Bandzior!

AntoninaBandzioras

Od: Wto wrz 27, 2011 8:49

Post » Pt lis 04, 2011 8:41 Re: Wybory Mistera i Miss MIAU! Lista najpiękniejszych zamknięta

a ja nie dostalam danych do przelewu :(
ObrazekObrazek

katebush

Od: Nie cze 17, 2007 17:25

Post » Pt lis 04, 2011 9:20 Re: Wybory Mistera i Miss MIAU! Lista najpiękniejszych zamknięta

To jest niesprawiedliwe - niektórzy podali po więcej jak jednego kota, a inni juz nie mogą buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Bez urazy ale powinno sie podawac jednego kota własnego, bo zabraliście szanse innym
trudno zabijcie mnie za to ale tak to odczułam

Albo powiększcie liste kandydatów :mrgreen:
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Od: Wto lip 05, 2011 19:33

Post » Pt lis 04, 2011 9:56 Re: Wybory Mistera i Miss MIAU! Lista najpiękniejszych zamknięta

to moze w tym miesiacu wybierzemy miss i mistera listopada, a w grudniu grudniowe pieknosci? :)
ObrazekObrazek

katebush

Od: Nie cze 17, 2007 17:25

Post » Pt lis 04, 2011 10:03 Re: Wybory Mistera i Miss MIAU! Lista najpiękniejszych zamknięta

katebush pisze:to moze w tym miesiacu wybierzemy miss i mistera listopada, a w grudniu grudniowe pieknosci? :)

jestem za :ok:

PearlRain

Od: Pt gru 11, 2009 12:06

Post » Pt lis 04, 2011 10:06 Re: Wybory Mistera i Miss MIAU! Lista najpiękniejszych zamknięta

ooo właśnie - co miesiąc róbcie takie wybory to każdy kociasty będzie mial szanse sie pokazac :D
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Od: Wto lip 05, 2011 19:33

Post » Pt lis 04, 2011 10:20 Re: Wybory Mistera i Miss MIAU! Lista najpiękniejszych zamknięta

Karolek(ona) pisze:To jest niesprawiedliwe - niektórzy podali po więcej jak jednego kota, a inni juz nie mogą buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Bez urazy ale powinno sie podawac jednego kota własnego, bo zabraliście szanse innym
trudno zabijcie mnie za to ale tak to odczułam

Albo powiększcie liste kandydatów :mrgreen:

Jeżeli mi ktoś powie jak powiększyć listę tak aby posty były tam gdzie wszystkie zdjęcia zrobię to.
Zowisia pisze:
urwiniu pisze: /.../ Zapraszam wiec do prezentowania swoich kocich kandydatów do konkursu Mistera i Miss MIAU :)
Pomysł na bazarek zapożyczyłam z Dogomanii za zgodą pomysłodawczyni :)

Zasady bazarku:
3. Kandydatów podajemy do poniedziałku 7.11.2011

Witam sie, i z niepokojem pytam, czemu juz lista zamknieta, jak wedlug zasad (powyzej cytat) ma byc podawanie kandydatow do poniedzialku 7 11 2011 ??
bo wlasnie mialam wybierac fotki (przyszlych MISS !! rzecz jasna.. ;-) ...
zo

Mój błąd: Nie przewidziałam aż takiego zainteresowania. Dałam po 20 miejsc dla każdej kategorii i te miejsca się skończyły :(
Dlatego tez lista zamknięta :( Jeszcze raz powtórzę, jesli ktos umie tam wcisnąć nowe posty to prosze o instrukcję.

katebush pisze:to moze w tym miesiacu wybierzemy miss i mistera listopada, a w grudniu grudniowe pieknosci? :)

Jeśli ktoś chętny proszę bardzo wykorzystać pomysł, ulepszyć, zmodyfikować :) Na pewno będzie fajnie, ja mam w planach inny bazarek więc daje wolną rękę.

Bardzo bym chciała aby wszyscy byli zadowoleni ale to chyba nie jest możliwe :wink:
I myself think that to have a cat is more important than to have a Bible.— R. H. Blyth
A ja jestem tu- viewtopic.php?f=1&t=126453 Obrazek
Obrazek

urwiniu

Od: Nie lut 20, 2011 16:37

Post » Pt lis 04, 2011 10:25 Re: Wybory Mistera i Miss MIAU! Lista najpiękniejszych zamknięta

O, to może fajny pomysł, taka przechodnia organizacja wyborów?Żeby nie wszystko spadało na jedną osobę?

Zrobić jak z wątkami sreberkowymi, ktoś, kto akurat ma ochotę i czas organizuje wybory i pieniądze przeznacza na wybranego przez siebie kota?
A chętni do PROWADZENIA wyborów w poszczególnych miesiącach mogliby się zgłaszać na specjalnym,podczepionym wątku i podawać link doswojego wątku miss-misterowego nadany miesiąc?
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Pt lis 04, 2011 10:27 Re: Wybory Mistera i Miss MIAU! Lista najpiękniejszych zamknięta

Spokojnie, bazarek jest pierwszoklaśny, pomysł super, nie ma się co denerwować ;)
Proponuję po prostu wyedytować posty od 16 do 20 misterów i missek, i umieścić w nim jeszcze 5 miejsc, będzie zawierał 10 kandydatów lub więcej :) W końcu więcej kandydatów i kandydatek to więcej funduszy :ok:
Wstawiać ile wlezie do 7 listopada i niech każdy ma szansę zgłosić swojego najpiękniejszego :)
Obrazek

Afatima

Od: Nie mar 02, 2008 12:33

[poprzednia][następna]