Jak Szelma KOTY tresowała - ufff.... s.56

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Pt paź 08, 2004 10:34

nefri pisze:
Szelmaa pisze:
nefri pisze:
Oberhexe pisze:Nefri, moze chodzić o demonstrację siły - Jankes ma ciągoty do dominacji i często wali qpę poza kuwetą w charakterze demonstracji. Qpy w kuwecie nigdy nie zakopuje.

ale ta qoopa byla... wodnista :?
to chyba nie była demonstracja. od momentu wkroczenia małego szkraba do domu, Lex ma regularną, codzienną sraczkę :cry:

to tak jak Celticowa - nawet myślałam, że to grudka z siusiu.. Idż do weta, bo ci się kot odwodni..

Dokładnie :!: :!: :!: trudno rozpoznać czy to sioooo czy qoopa.
Lex dziś rano z 5 minut pił wodę.
Kurcze, jutro lecę do weta. Dziasiaj się nie wyrobię.

No jak sraczka, to faktycznie do weta :(

Oberhexe

Od: Nie sie 18, 2002 21:34

Post » Pt paź 08, 2004 10:35

Szelmaa pisze:
nefri pisze:Dokładnie :!: :!: :!: trudno rozpoznać czy to sioooo czy qoopa.

albo spróbuj tak, jak radzi Sigrid - smecta albo Lakcid. Lakcid mały spijał ze zmrużonymi oczami - tak mu smakowało ;)

ale tak czy siak iść do weta, czy najpierw dać mu kilka dni i zobaczyć jak reaguje po Smeccie lub Laccidzie?
ObrazekObrazek

nefri

Od: Sob lut 28, 2004 19:07

Post » Pt paź 08, 2004 10:39

Skoro i tak dzisiaj nie dasz rady do weta, to daj mu może smectę albo lakcid i zobacz jak zareaguje. Ja bym jednak do weta profilaktycznie poszła :roll: (I poradziła sie Lidki.)

Oberhexe

Od: Nie sie 18, 2002 21:34

Post » Pt paź 08, 2004 10:43

nefri pisze:
Szelmaa pisze:
nefri pisze:daleko :(
niestety też mam problem qoopalkowy, ale u mnie rezydent się rozchorował. to chyba za stresu :cry: od tygodnia jest z nami drugi kocik i chyba Lexior bardzo to przeżywa :cry:

a w jakiej dzielnicy mieszkasz? szukałaś weta w wątku "weci polecani"?

samo centrum. przejżałam właśnie wątek.. pojadę na żoliborz.

My, mimo że mieszkamy na Muranowie, też jeżdzimy na Śreniawitów. Daleko prawda, ale póki co nam najbardziej odpowiada :)

elca

Od: Pon sie 23, 2004 16:34

Post » Pt paź 08, 2004 10:44

elca pisze:My, mimo że mieszkamy na Muranowie, też jeżdzimy na Śreniawitów. Daleko prawda, ale póki co nam najbardziej odpowiada :)

Dominika jest niezastąpiona ;)

kurcze, chciałabym z nią porozmawiać przez telefon, ale w lecznicy nikt nie odpowiada.. pewnie znowu mają roboty po pachy...
Obrazek

Szelmaa

Od: Pon maja 24, 2004 10:59

Post » Pt paź 08, 2004 10:47

nefri pisze:
Szelmaa pisze:
nefri pisze:Dokładnie :!: :!: :!: trudno rozpoznać czy to sioooo czy qoopa.

albo spróbuj tak, jak radzi Sigrid - smecta albo Lakcid. Lakcid mały spijał ze zmrużonymi oczami - tak mu smakowało ;)

ale tak czy siak iść do weta, czy najpierw dać mu kilka dni i zobaczyć jak reaguje po Smeccie lub Laccidzie?

nefri, dziś daj mu smectę albo lakcid, a jutro idź do weta - lepiej chuchać na zimne.

Sigrid

Od: Śro lip 30, 2003 16:54

Post » Pt paź 08, 2004 10:49

Szelmaa pisze:
elca pisze:My, mimo że mieszkamy na Muranowie, też jeżdzimy na Śreniawitów. Daleko prawda, ale póki co nam najbardziej odpowiada :)

Dominika jest niezastąpiona ;)

kurcze, chciałabym z nią porozmawiać przez telefon, ale w lecznicy nikt nie odpowiada.. pewnie znowu mają roboty po pachy...

A już wróciła? Muszę się do niej wybrać w poniedziałek, i pokazać wreszcie wyniki badań kota.
A tak przy okazji, bo widzę żeś stała klientka, masz rozpiskę w jakie dni i w jakich godzinach
dr. D. przyjmuje?

elca

Post » Pt paź 08, 2004 10:51

elca pisze:A już wróciła? Muszę się do niej wybrać w poniedziałek, i pokazać wreszcie wyniki badań kota.
A tak przy okazji, bo widzę żeś stała klientka, masz rozpiskę w jakie dni i w jakich godzinach
dr. D. przyjmuje?

stalą klientką to jest raczej Beata i Mysza ;) ja się jeszcze gubię w tych jej dyżurach.

Jest dzisiaj do 15-tej i w sobotę 10-22. w poniedziałki chyba jest zawsze.. :roll:
Obrazek

Szelmaa

Post » Pt paź 08, 2004 10:57

Szelmaa pisze:
elca pisze:A już wróciła? Muszę się do niej wybrać w poniedziałek, i pokazać wreszcie wyniki badań kota.
dr. D. przyjmuje?

stalą klientką to jest raczej Beata i Mysza ;) ja się jeszcze gubię w tych jej dyżurach.

Jest dzisiaj do 15-tej i w sobotę 10-22. w poniedziałki chyba jest zawsze.. :roll:

melduje sie stala klientka (i pierwsza chyba tez na forum :wink: ) :lol:
ja jako stala klientka mam pozwolenie dzwonic z pierdolami na komorke :roll:

Dr Dominika Borkowska przyjmuje:
poniedzialki od 15-22 lub nocka do 8 rano (teraz to chyba z nocka roznie bywa)
srody 15-22
czwartki 8-15
piatki (zmiana co tydzien): piatek 8-15 i wtedy sobota 9/10-22 lub
piatek 15-8/9 rano w sobote (nocka)

Beata

Od: Nie lis 03, 2002 18:58

Post » Pt paź 08, 2004 10:59

Szelmaa pisze:stalą klientką to jest raczej Beata i Mysza ;) ja się jeszcze gubię w tych jej dyżurach.

O poniedziałkach wiem, wydaje mi się że jest też w środy od 15 (nie wiem do której), a o sobocie nie wiedziałam. Dzieki! :)

Najgorsze jest to, że zaczęłam rozważać pomysł przeprowadzki na Tarchomin... bo byśmy mieli blisko do wetki. Świrnięta jestem :D

elca

Post » Pt paź 08, 2004 11:09

gdzie dokładnie jest ta lecznica? znam na tarchominie ul. światowida

naprawdę warto do niej jechać taki kawał nawet ze sraczką (kota oczywiście :wink: ) ?
ObrazekObrazek

nefri

Post » Pt paź 08, 2004 11:12

nefri pisze:gdzie dokładnie jest ta lecznica? znam na tarchominie ul. światowida

naprawdę warto do niej jechać taki kawał nawet ze sraczką (kota oczywiście :wink: ) ?

Nefri, Sreniawitow 9 - jak sie wjezdza na Tarchomin przy Gminie Bialoleka, to kawalek dalej po lewej domek na takim wzgorzu, kolo blokow

Warto - ale wiekszosc z nas poleca tego konkretnego lekarza jedynie, czyli dr Borkowska. Pozostalych nie polecam - niektorzy moga byc, niektorzy lepiej zeby moich kotow nie dotykali :evil: , no chirurg jest dobry jako chirurg :wink:

Beata

Post » Pt paź 08, 2004 11:14

Ja jak sie przeprowadze gdzie indziej, do bede do niej jedzic i juz 8)

Beata

Post » Pt paź 08, 2004 11:15

Beata pisze:Pozostalych nie polecam - niektorzy moga byc, niektorzy lepiej zeby moich kotow nie dotykali :evil: , no chirurg jest dobry jako chirurg :wink:

a jeśli chirurg, to który? bo Dyzia trza bedzie ciachnąć..

a do tego sympatycznego i na maksa rozgadanego lekarza więcej nie pójdę. Ograniczył sie do tylko do zrobienia testów (na naszą prośbę),a poza tym kota nawet nie obejrzał :?
Obrazek

Szelmaa

Post » Pt paź 08, 2004 11:20

Beata pisze:
nefri pisze:gdzie dokładnie jest ta lecznica? znam na tarchominie ul. światowida

Nefri, Sreniawitow 9 - jak sie wjezdza na Tarchomin przy Gminie Bialoleka, to kawalek dalej po lewej domek na takim wzgorzu, kolo blokow

Warto - ale wiekszosc z nas poleca tego konkretnego lekarza jedynie, czyli dr Borkowska. Pozostalych nie polecam - niektorzy moga byc, niektorzy lepiej zeby moich kotow nie dotykali :evil: , no chirurg jest dobry jako chirurg :wink:

a drodzy są?
ObrazekObrazek

nefri

[poprzednia][następna]