anulka111 pisze:Niesmialo przypomne,ze ktos mi obiecal skarpetkowe zdjecia-skarpetek kocich dodam
ja?

idę spać. wszystko mnie boli i we łbie huczy. nigdy więcej takich spędów

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
anulka111 pisze:Niesmialo przypomne,ze ktos mi obiecal skarpetkowe zdjecia-skarpetek kocich dodam
Bolkowa pisze:U mnie są skarpetki - z przodu tzw stópki, z tuły podkolanówki, tylko aparatu fotograficznego brak
YESS!zabers pisze:Zmrol waży 3500 g i prezentuje się godnie.
Szaszku mogłaby w przyszłości brać udział w wystawach.
pogwizd pisze:YESS!zabers pisze:Zmrol waży 3500 g i prezentuje się godnie.
Zaraz tam godnie, 1 kilo z kota to futro. Podstawowe samokocię jest małe, chude, śliczne i pozwolę się sobie zacytować „Prawidłowe wartości wagi dla rasy: Kot norweski leśny to: 6,000 - 11,000”.
Karmić karmić karmić a te okropne inne zwierzątka które każą jej się poruszać i marnować drogocenne kalorie zdecydowanie odganiać. Kot G. ma tu oczywiście pewne fory ale bez przesady, proszę.
Nie upieram się. Informację wziąłem z vetopedii, która publikuje sporo wartościowych artykułów. Szacunkowe wagi są... tak sobie wartościowe.dalia pisze:pogwizd pisze:YESS!zabers pisze:Szaszku mogłaby w przyszłości brać udział w wystawach.
Zaraz tam godnie, 1 kilo z kota to futro. Podstawowe samokocię jest małe, chude, śliczne i pozwolę się sobie zacytować „Prawidłowe wartości wagi dla rasy: Kot norweski leśny to: 6,000 - 11,000”.
Karmić karmić karmić a te okropne inne zwierzątka które każą jej się poruszać i marnować drogocenne kalorie zdecydowanie odganiać. Kot G. ma tu oczywiście pewne fory ale bez przesady, proszę.
Pogwizd masz złe źródło informacji![]()
waga kocurów rasy nfo 6-9 kg
waga kotek 4 - 6 kg
pogwizd pisze:YESS!zabers pisze:Zmrol waży 3500 g i prezentuje się godnie.
matka maruda pisze:I w krótkich a szczerych słowach sprowadziłaś pana W. do rzeczywistości. Fakt, na wszystkich wystawach zwierząt żal mi ich bardzo. A wszystko to dla próżności człowieka, echhh...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Majestic-12 [Bot], nfd i 33 gości