cz. III Kocia Przystań Sosnowiec

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt paź 28, 2011 22:40 Re: Kocia Przystań Sosnowiec III odsłona :)

herzpl pisze:to co robimy ogloszenie i szukamy duzych dla kebaba bo rozumiem ze istnieje podejzenie ze mial dom :?:

No ja jestem wręcz pewna że ma dom!! Albo go właśnie stracił :?
Ruszaj Marta do boju :ok:
MIKUŚ

Post » Pt paź 28, 2011 22:48 Re: Kocia Przystań Sosnowiec III odsłona :)

MIKUŚ pisze:
herzpl pisze:to co robimy ogloszenie i szukamy duzych dla kebaba bo rozumiem ze istnieje podejzenie ze mial dom :?:

No ja jestem wręcz pewna że ma dom!! Albo go właśnie stracił :?
Ruszaj Marta do boju :ok:

ok tylko fotke poprosze faflok pomozesz jak ostatnio :?: moja siostra zrobi ogloszenie a ciebie poprosimy o wydruk a gdzie zostal znaleziony i czy mamy tam kogos :?:

herzpl

Od: Czw mar 04, 2010 11:27

Post » Pt paź 28, 2011 22:57 Re: Kocia Przystań Sosnowiec III odsłona :)

Z chęcią ale własnie dzisiaj zabiłam drukarkę :(
Jutro szwagier tam zajrzy to będziemy wiedzieć czy jeszcze troszkę pociągnie...
Obrazek Obrazek

Faflok

Od: Czw kwi 29, 2010 12:13

Post » Sob paź 29, 2011 8:49 Re: Kocia Przystań Sosnowiec III odsłona :)

Na wszelki wypadek przeklejam:

Jaaga pisze:Dzis zadzwonił do mnie mężczyzna chyba ze schroniskowej strony, bo tylko tam są podane na mnie 2 koty. Chce kotka, ale koniecznie bez umowy adopcyjnej! Szuka kociaka, którego mu da prywatna osoba "z reki do ręki" i tyle. Jesli ktoś ma uciwe zamiary, to co mu szkodzi podac swoje dane? Na dogo są "czarne kwiatki", tu nie wiem, jak jest, więc podaję na wszelki wypadek tel.: 667xxx277.
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Sob paź 29, 2011 11:55 Re: Kocia Przystań Sosnowiec III odsłona :)

Po dyżurze..

boks 1 mamuska z maluchami- mamuska widac juz zmeczona, bardzo chce wyjsc i sie uwolnic od maluchow :twisted: czy ona jeszcze karmi?

boks 2 szare piekne (nie pamietam imion nowych kotow ;/) przestarszone, ale jak zaczynalam glaskac- zaczal barankowac i sie przymilac.. choc za chwile- syczec :roll: zjadl ladnie.

boks 3 sreberko... bez zmian- wcisniete w kuwete

boks 4 Kebab- drze jape, ale poza tym kochany kocurek. Marta dzwonila, ze na jednym oczku ma ubytek ;/ apetyt mu dopisuje. ogloszenia dla kebaba rozwiesil Lukasz- Kebab jest z Dabrowy Gorniczej.

boks 6- Koko- w boksie bylo pelno wymiocin,- jedzeniowych, kupa tez rzadka

Rudy - apatyczny, smutny.. w kuwecie tylko male siu, zjadl srednio

Motylek- nie podoba mi sie jego stan. nie chce jesc

Skonczylo sie mokre dla maluchow.

hidi

Od: Pon lis 03, 2008 7:04

Post » Sob paź 29, 2011 11:56 Re: Kocia Przystań Sosnowiec III odsłona :)

Basia, uzpelnij prosze rozliczenie, zeby wiedziec, na czym stoimy, i jak duzo potrzebujemy na wszystkie zabiegi, konsultacje etc

hidi

Post » Sob paź 29, 2011 12:19 Re: Kocia Przystań Sosnowiec III odsłona :)

dzień dobry:)

doczekaliśmy sie normalnej Amikowej kupy, no nie sa to fijołki, ale jak cieszy:)

filcowasova

Od: Nie sie 14, 2011 22:51

Post » Sob paź 29, 2011 12:23 Re: Kocia Przystań Sosnowiec III odsłona :)

Maluchy jeszcze z tego co widziałam to doją cyca. Mnie się wydaje osobiście że za mały ten boks jest. Czy nie można by ich zamienić z Małym który jest w kenelu?
Szare piękne to Blondi :1luvu:
Syjamka wczoraj dała mi się pogłaskać i nawet wylazła z kuwety.
Koko mnie zmartwiła. Z niecierpliwością czekam już na wieści z wieczornego dyżuru....
Romek wydaje mi się że tęskni za człowiekiem i to bardzo.... Brakuje mu domowych warunków :(
Lola, Helenka, Tadeusz -koty, Toffik, Mika -psy, Szyszka - szynszyla, Riko - fretka

Arabella26

Od: Wto wrz 20, 2011 14:01

Post » Sob paź 29, 2011 12:24 Re: Kocia Przystań Sosnowiec III odsłona :)

filcowasova pisze:dzień dobry:)

doczekaliśmy sie normalnej Amikowej kupy, no nie sa to fijołki, ale jak cieszy:)

:ryk: dokładnie
Lola, Helenka, Tadeusz -koty, Toffik, Mika -psy, Szyszka - szynszyla, Riko - fretka

Arabella26

Post » Sob paź 29, 2011 12:38 Re: Kocia Przystań Sosnowiec III odsłona :)

filcowa super z tym qpalem :ok:

hidi

Post » Sob paź 29, 2011 12:48 Re: Kocia Przystań Sosnowiec III odsłona :)

Porobiłam trochę fotek ,ale zamieszczę je w albumie dopiero wieczorem.

Ogólnie nie jest źle,ale Motylek jest bardzo niewyraźny,nie zjadł ani grama gerberka którego nałożyła ma hidi,rudy też dziwny śpi nie je, nie pije chciałam zrobić mu kilka fotek ale zaraz ucieka do klatki,no i Kebab .Dla manie to nie kilkudniowy katar.Jedno oko ma przemglone i ma ok 2 milimetrowy ubytek w gałce ocznej drugie oko jest ok,choć troszkę ropieje ale nie ma uszkodzeń.

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Sob paź 29, 2011 16:01 Re: Kocia Przystań Sosnowiec III odsłona :)

Chodziłam po Calma (karma była rozpoczęta). Amando dziękuje, od razu zapełnił brzuszek.

Zakropliłam oczy Kebaba, reagował bólem na kontakt z tym środkiem. :( Kiepsko te oczy wyglądają, trzeba działać. :?
No i kichał dużo. I spał.

Kuwety od razu przeleciałam, to była w nich biegunka, a na moich oczach Ira robiła kilka podejść do kuwety, w końcu kupa z niej wypłynęła. Ira siedziała skulona, trzecia powieka na pół oka prawie. Ira jest chora. Nie wiem co jej jest, ale od początku cos jej dolega.

Sporo nowych cudzików i piękności przybyło :1luvu:

andua

Od: Pt lut 11, 2011 12:49

Post » Sob paź 29, 2011 16:08 Re: Kocia Przystań Sosnowiec III odsłona :)

mar_tika pisze:Porobiłam trochę fotek ,ale zamieszczę je w albumie dopiero wieczorem.

Ogólnie nie jest źle,ale Motylek jest bardzo niewyraźny,nie zjadł ani grama gerberka którego nałożyła ma hidi,rudy też dziwny śpi nie je, nie pije chciałam zrobić mu kilka fotek ale zaraz ucieka do klatki,no i Kebab .Dla manie to nie kilkudniowy katar.Jedno oko ma przemglone i ma ok 2 milimetrowy ubytek w gałce ocznej drugie oko jest ok,choć troszkę ropieje ale nie ma uszkodzeń.

A co to znaczy, że ma 2mm ubytek :?: 8O Czy jest zagrożenie utraty wzroku w tym oku??

andua

Od: Pt lut 11, 2011 12:49

Post » Sob paź 29, 2011 16:10 Re: Kocia Przystań Sosnowiec III odsłona :)

andua pisze:Chodziłam po Calma (karma była rozpoczęta). Amando dziękuje, od razu zapełnił brzuszek.

Zakropliłam oczy Kebaba, reagował bólem na kontakt z tym środkiem. :( Kiepsko te oczy wyglądają, trzeba działać. :?
No i kichał dużo. I spał.

Kuwety od razu przeleciałam, to była w nich biegunka, a na moich oczach Ira robiła kilka podejść do kuwety, w końcu kupa z niej wypłynęła. Ira siedziała skulona, trzecia powieka na pół oka prawie. Ira jest chora. Nie wiem co jej jest, ale od początku cos jej dolega.

Sporo nowych cudzików i piękności przybyło :1luvu:

NIE BYŁA NAPOCZĘTA TYLKO JAK JĄ WYCIĄGAŁAM Z AUTA TO MI SIE TAK ZŁAPALO ZA WOREK ŻE NADERWAŁAM OPAKOWANIE!!!!
Ostatnio edytowano Sob paź 29, 2011 16:18 przez felinae, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

felinae

Od: Pt paź 26, 2007 12:32

Post » Sob paź 29, 2011 16:11 Re: Kocia Przystań Sosnowiec III odsłona :)

To może dlatego Selena wczoraj była taka rozdrażniona bo czuła że "coś" się zaczyna dziać.
Wczoraj jak byłam to niby wszystko było normalnie... Był tylko pawik jedzeniowy tak jak ostatnio co byłam na dyżurze ale nikt inny nie pisał że coś takiego miało miejsce przy ich dyżurach więc mam podejrzenia że któreś ma odruch wymiotny na mój widok :roll:

Andua Ty na dyżurze byłaś czy tylko tak, bo się pogubiłam...
Jak coś to mogę tam jeszcze dzisiaj zajrzeć

Arabella26

[poprzednia][następna]