herzpl pisze:to co robimy ogloszenie i szukamy duzych dla kebaba bo rozumiem ze istnieje podejzenie ze mial dom
No ja jestem wręcz pewna że ma dom!! Albo go właśnie stracił

Ruszaj Marta do boju

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
herzpl pisze:to co robimy ogloszenie i szukamy duzych dla kebaba bo rozumiem ze istnieje podejzenie ze mial dom
MIKUŚ pisze:herzpl pisze:to co robimy ogloszenie i szukamy duzych dla kebaba bo rozumiem ze istnieje podejzenie ze mial dom
No ja jestem wręcz pewna że ma dom!! Albo go właśnie stracił![]()
Ruszaj Marta do boju
Jaaga pisze:Dzis zadzwonił do mnie mężczyzna chyba ze schroniskowej strony, bo tylko tam są podane na mnie 2 koty. Chce kotka, ale koniecznie bez umowy adopcyjnej! Szuka kociaka, którego mu da prywatna osoba "z reki do ręki" i tyle. Jesli ktoś ma uciwe zamiary, to co mu szkodzi podac swoje dane? Na dogo są "czarne kwiatki", tu nie wiem, jak jest, więc podaję na wszelki wypadek tel.: 667xxx277.
filcowasova pisze:dzień dobry:)
doczekaliśmy sie normalnej Amikowej kupy, no nie sa to fijołki, ale jak cieszy:)
mar_tika pisze:Porobiłam trochę fotek ,ale zamieszczę je w albumie dopiero wieczorem.
Ogólnie nie jest źle,ale Motylek jest bardzo niewyraźny,nie zjadł ani grama gerberka którego nałożyła ma hidi,rudy też dziwny śpi nie je, nie pije chciałam zrobić mu kilka fotek ale zaraz ucieka do klatki,no i Kebab .Dla manie to nie kilkudniowy katar.Jedno oko ma przemglone i ma ok 2 milimetrowy ubytek w gałce ocznej drugie oko jest ok,choć troszkę ropieje ale nie ma uszkodzeń.
andua pisze:Chodziłam po Calma (karma była rozpoczęta). Amando dziękuje, od razu zapełnił brzuszek.
Zakropliłam oczy Kebaba, reagował bólem na kontakt z tym środkiem.Kiepsko te oczy wyglądają, trzeba działać.
![]()
No i kichał dużo. I spał.
Kuwety od razu przeleciałam, to była w nich biegunka, a na moich oczach Ira robiła kilka podejść do kuwety, w końcu kupa z niej wypłynęła. Ira siedziała skulona, trzecia powieka na pół oka prawie. Ira jest chora. Nie wiem co jej jest, ale od początku cos jej dolega.
Sporo nowych cudzików i piękności przybyło
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot] i 687 gości