Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Bagienka pisze:Jagoda* pisze:Wieści z Polikliniki Wetrynaryjnej:
"Dzisiaj chłopaki mieli pełne badania krwi. Wszystkie parametry mają w normie. Morfologia tez jest w miarę ok. Obaj mieli dzisiaj kontrolne USG i wszystko jest dobrze. Oba koty miały wyczyszczone uszy i gruczoły. Filuś ma plazmacytarne zapalenie jamy ustnej. Dostał steryd. W nowym domu będzie musiał dostawać steryd raz na jakiś czas. Jutro idziemy z Filusiem do okulisty ponieważ łzawią mu oczka, a jedno mruży. Klakier dostał karmę dla hypoalergenic.
Kupa obu chłopaków poszła do badania. Wyniki będą jutro."
Full wypas przegląd![]()
No szkoda Filusia, ale mamy tutaj zaufaną Panią wet, która od kilku lat opiekuje się naszymi zwierzakami (kiciole - szt. 2 i psiochy - szt. 3), więc myślę, że chłopak będzie pod dobrą opieką
Trzymamy kciuki, oby było dobrze.
Mając na uwadze wiek chłopaków, zdajemy sobie sprawę, że będą wymagać więcej troski z naszej strony, więc dodam tylko, że jesteśmy zwarci i gotowi powiększyć rodzinę
Angell14 pisze:No i się pobeczałam... ze wzruszenia i szczęścia.
Cudowna wiadomośc z rana![]()
![]()
![]()
Jagoda* pisze:Kolejne wiesci:
"Chłopaki jeszcze raz odrobaczeni. Filuś jutro idzie do okulisty. Ogólnie chłopcy zadowolenie z zycisa, apetyty dopisuja kupy ładne."
W przyszłym tygodniu moga sie pakowac....
Angell14 pisze:Bagienka, będziesz oczywiście zdawać nam relacje o kotkach u ciebie![]()
![]()
![]()
![]()
Jagoda* pisze:Kolejne wiesci:
"Chłopaki jeszcze raz odrobaczeni. Filuś jutro idzie do okulisty. Ogólnie chłopcy zadowolenie z zycisa, apetyty dopisuja kupy ładne."
W przyszłym tygodniu moga sie pakowac....
Okolice Biłgoraja (takie miasteczko, gdzie kury piejoCarmen201 pisze:...Ciekawa jestem gdzie na Roztoczu, TŻ z tamtych okolic i też kocha Kociaste![]()
Też z córą miałyśmy mokre oczy podczytując wątek chłopaków. Teraz każdego wieczora zaglądamy tutaj komisyjnie i sprawdzamy co nowego, ale już zCarmen201 pisze:I zgadzam się z przedmówcą, że wszyscy są tu poryczani.........
Bagienka pisze:Teraz każdego wieczora zaglądamy tutaj komisyjnie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 5 gości