Kot ma ciągle rozwolnienie ;/

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro paź 26, 2011 10:44 Re: Kot ma ciągle rozwolnienie ;/

carrotka85 pisze:Witam mój kicik ma rozwolnienie od 2-3 dni....nie wiem czemu..nie wychodzi na dwór wogóle, tylko wtedy jak gdzies z nim jade to w koszyku jedzie. Jest to pers, biały, więc niestety nastepny minus jak wychodzi z kuwety muszę go myć :/.
Ktoś wie co mu dolega? Karmę je Whiskas z wątróbką ( innych karm nie chce tych droższych w szczegolnosci nie lubi typu Royal i inne ), jeszcze lubi KitKat, ma stały dostęp do wody świeżej temp pokojowa. Może najadł się kwiatków z parapetu? - lubi podgryzac (oczywiscie gonię go ) a jak mu kupie trawę dla kotów to ją olewa... :/ co mu jest?!? :? :(

Może skieruj to pytanie do lekarza weterynarii? W realu? ;)
Obrazek
UWAGA - Angalia to IKA 6 (na FB Krystyna Kowalska) nie wysyłajcie kotów!!!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=117164

Zofia.Sasza

Od: Wto wrz 09, 2008 15:02

Post » Śro paź 26, 2011 11:59 Re: Kot ma ciągle rozwolnienie ;/

daro0 pisze:Witam,

Znalazłem kota 2 tygodnie temu, jest młody...ma ok. 3 miesiące.
Tydzień temu został odrobaczony, poprzez tabletke (wewnęcznie) i pudrem (zewnęcznie).Dodatkowo nosi obrózke.
Zastanawiam się czy to może być powodem kota częstego rozwolnienia, chociaż kot od znaleznienie cierpi na rozwolnienie.
Kot dostał u weterynarza zastrzyki z witaminami itd., ale po tygodniu od wizyty nic się nie poprawia.
Do tego kot nie załatwia się zawsze do kuwety, czasami zdarza mu się zmoczyć i załawtić gdzieś indziej.
Proszę o porade!

Pozdrawiam
[/b]

Zdejmij mu tą obróżkę. Niejeden maly kociak stracil już przez obróżkę życie. Na razie wystarczą leki.

felin

Od: Wto sty 06, 2009 0:04

Post » Śro paź 26, 2011 12:04 Re: Kot ma ciągle rozwolnienie ;/

moja kocinka miała kiedyś rozwolnienie od wątróbki więc może to jest przyczyną. :roll:
Obrazek

panimama

Od: Czw paź 08, 2009 15:14

[poprzednia]