DZIKUSku zdrowiej ............SZCZECIN

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Pon paź 24, 2011 22:09 Re: ODDAJCIE KOTECZKĘ !!! ona ssie mleko str.6 :((( SZCZECIN

:(
Mały kociak szuka lokum na parę dni.

kotx2

Od: Wto sty 25, 2011 16:23

Post » Wto paź 25, 2011 11:39 Re: ODDAJCIE KOTECZKĘ !!! ona ssie mleko str.6 :((( SZCZECIN

edii pisze:
animalon pisze:
edii pisze:Mamusia i 2 pozostałe maluszki też niestety w niebezpieczeństwie :(

No właśnie .... patowa sprawa - Mamusia oswoiła się ze mną , nie ucieka. Ale żeby maluchy zabrać od niej to za wcześnie. A BABSZTYL śledzi i kręci trutkę. Może też być tak, że wściekła wpadła pod parasol , a koteczka malutka wpadła przestraszona pod jej buta i ........... :evil:

Tak naprawdę ,to tylko zabranie ich wszystkich stamtąd pozwoliłoby je uratować , tylko odwieczny problem , gdzie je umieścić...? Bo w takim środowisku , jak piszesz , raczej nie mają większych szans , niestety. :(

... i rankiem dzisiaj też zaglądnęłam do nich i nie ma ich w żadnej budce :? ani śladu - zaczynam mieć dosyć tego cyrku , jeszcze z 2 tygodnie i będą gotowe do odstawienia od cycucha - chociaż już powinny pomalutku skubać "normalne" jedzonko ... pewnie Mamuśka miała dosyć i je w krzaki wyciągnęła albo w jakąś norę przeprowadziła... A na zastrzyki muszę maluchy wziąść , żeby kk ich nie pokonał.... :kotek: :kotek: :kotek:
PLUTO - pies :) rasy bratnia dusza - już w DS !!!!
Obrazek

animalon

Od: Sob lis 27, 2010 8:48

Post » Wto paź 25, 2011 15:25 Re: ODDAJCIE KOTECZKĘ !!! ona ssie mleko str.6 :((( SZCZECIN

....WTOREK 25-10-2011 Niedźwiadek :1luvu: od dzisiaj będzie na karmie RENAL -ROYAL CANIN ... zobaczymy jakie cuda ta karma zdziała .... to jest jego chyba ostatnia nadzieja , ponieważ TOZ twierdzi , że nic mu nie pomoże . A tak wygląda dzisiaj:
Obrazek

Powalającej zmiany oczywiście nie ma, ale skoro apetyt mu dopisuje to Niedżwiadkowi gorąco kibicujemy :ok: :ok: :ok:
Dalej siedzi sobie kącikiem w mojej pracy. Ma cieplutko. Jest bardzo spokojny , nie drapie, ładnie kuwetkuje. Czasami wyjdzie sobie na spacerek i smrodek za sobą pociągnie :kotek: Potem wraca na miejsce i usadawia się na gazetach - w nich się czuje lepiej niż na kocu :? Daję Niedźwiadkowi :1luvu: szansę. Czekam więc na rezultaty cudownie wyczyszczającej kieszeń karmy :ryk:
Ostatnio edytowano Wto paź 25, 2011 15:31 przez animalon, łącznie edytowano 2 razy
Obrazek

animalon

Post » Wto paź 25, 2011 15:29 Re: ODDAJCIE KOTECZKĘ !!! ona ssie mleko str.6 :((( SZCZECIN

Karma ta może wspomóc leczenie ale nie wyleczy niewydolności nerek... :(
Gosiara

Post » Wto paź 25, 2011 15:34 Re: ODDAJCIE KOTECZKĘ !!! ona ssie mleko str.6 :((( SZCZECIN

Gosiara pisze:Karma ta może wspomóc leczenie ale nie wyleczy niewydolności nerek... :(

Tak , wiem. Z paroma osobami rozmawiałam i koty ładnie się wylizały po takiej diecie. Wiem ,że nie wydrowieje , ale zobaczymy czy to pozwoli mu jeszcze na pożycie . Chcę mu znaleźć jakiś domek z ogródkiem :ok: Zobaczymy .... Nie umiem go uśpić. A taki musiałby być kolejny wybór :wink:
Ostatnio edytowano Wto paź 25, 2011 15:38 przez animalon, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

animalon

Post » Wto paź 25, 2011 15:36 Re: ODDAJCIE KOTECZKĘ !!! ona ssie mleko str.6 :((( SZCZECIN

O tak.... tak się mości na gazetach

Obrazek
Obrazek

animalon

Post » Wto paź 25, 2011 15:40 Re: ODDAJCIE KOTECZKĘ !!! ona ssie mleko str.6 :((( SZCZECIN

Do tego by się przydały tabletki jak chcesz zostały mi po Rindzusi....Enarenal 8 tabletek,mam pól tabletki na dzień...
Gosiara

Post » Wto paź 25, 2011 16:06 Re: ODDAJCIE KOTECZKĘ !!! ona ssie mleko str.6 :((( SZCZECIN

... sprawdzę parę rzeczy, bo na tabletkach się kompletnie nie znam. Dzięki za chęci :1luvu: na pw jutro dam ci znać :wink:
Obrazek

animalon

Post » Wto paź 25, 2011 17:43 Re: ODDAJCIE KOTECZKĘ !!! ona ssie mleko str.6 :((( SZCZECIN

animalon pisze:....WTOREK 25-10-2011 Niedźwiadek :1luvu: od dzisiaj będzie na karmie RENAL -ROYAL CANIN ... zobaczymy jakie cuda ta karma zdziała .... to jest jego chyba ostatnia nadzieja , ponieważ TOZ twierdzi , że nic mu nie pomoże . A tak wygląda dzisiaj:
Obrazek

Powalającej zmiany oczywiście nie ma, ale skoro apetyt mu dopisuje to Niedżwiadkowi gorąco kibicujemy :ok: :ok: :ok:
Dalej siedzi sobie kącikiem w mojej pracy. Ma cieplutko. Jest bardzo spokojny , nie drapie, ładnie kuwetkuje. Czasami wyjdzie sobie na spacerek i smrodek za sobą pociągnie :kotek: Potem wraca na miejsce i usadawia się na gazetach - w nich się czuje lepiej niż na kocu :? Daję Niedźwiadkowi :1luvu: szansę. Czekam więc na rezultaty cudownie wyczyszczającej kieszeń karmy :ryk:

Kibicujemy ostro :ok: :kotek:
Niedźwiadku, jesteś jedyny w swoim rodzaju, więc trzymaj się!

Może i lepiej, że maluszki zeszły z widoku babsztylowi
Też jej życzę, żeby za kocią i psią krzywdę przetrąciła ją parasolka
Co za ludzie???
Obrazek Obrazek

bagheera

Od: Pt mar 11, 2011 20:22

Post » Śro paź 26, 2011 7:33 Re: ODDAJCIE KOTECZKĘ !!! ona ssie mleko str.6 :((( SZCZECIN

animalon pisze:
edii pisze:
animalon pisze:
edii pisze:Mamusia i 2 pozostałe maluszki też niestety w niebezpieczeństwie :(

No właśnie .... patowa sprawa - Mamusia oswoiła się ze mną , nie ucieka. Ale żeby maluchy zabrać od niej to za wcześnie. A BABSZTYL śledzi i kręci trutkę. Może też być tak, że wściekła wpadła pod parasol , a koteczka malutka wpadła przestraszona pod jej buta i ........... :evil:

Tak naprawdę ,to tylko zabranie ich wszystkich stamtąd pozwoliłoby je uratować , tylko odwieczny problem , gdzie je umieścić...? Bo w takim środowisku , jak piszesz , raczej nie mają większych szans , niestety. :(

... i rankiem dzisiaj też zaglądnęłam do nich i nie ma ich w żadnej budce :? ani śladu - zaczynam mieć dosyć tego cyrku , jeszcze z 2 tygodnie i będą gotowe do odstawienia od cycucha - chociaż już powinny pomalutku skubać "normalne" jedzonko ... pewnie Mamuśka miała dosyć i je w krzaki wyciągnęła albo w jakąś norę przeprowadziła... A na zastrzyki muszę maluchy wziąść , żeby kk ich nie pokonał.... :kotek: :kotek: :kotek:

Oby tylko tak było , że mamuska je wyniosła , a nie stało się coś złego...
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

edii

Od: Pon paź 04, 2010 18:05

Post » Śro paź 26, 2011 14:05 Re: ODDAJCIE KOTECZKĘ !!! ona ssie mleko str.6 :((( SZCZECIN

... przekazałam wasze :ok: :ok: :ok: Niedźwiadkowi i w imieniu Niedźwiadka WIEKLKIE DZIĘKI :1luvu: :1luvu: :1luvu:
... to miłe , że nie jesteśmy sami :wink:
Obrazek

animalon

Post » Śro paź 26, 2011 14:07 Re: ODDAJCIE KOTECZKĘ !!! ona ssie mleko str.6 :((( SZCZECIN

ŚRODA 26-10-2011 byłam u maluszków i Mamuśki.... to się tak musiało skończyć .... wieczorem opiszę wszystko :cry:
Obrazek

animalon

Post » Śro paź 26, 2011 15:44 Re: ODDAJCIE KOTECZKĘ !!! ona ssie mleko str.6 :((( SZCZECIN

Już się boję i chyba wiem, czego sie można spodziewać :(
Ostatnio edytowano Śro paź 26, 2011 16:00 przez jasdor, łącznie edytowano 1 raz

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Śro paź 26, 2011 15:54 Re: ODDAJCIE KOTECZKĘ !!! ona ssie mleko str.6 :((( SZCZECIN

Co się stało ???????
Obrazek

zorba

Od: Śro lis 12, 2008 19:24

Post » Śro paź 26, 2011 16:50 Re: ODDAJCIE KOTECZKĘ !!! ona ssie mleko str.6 :((( SZCZECIN

Aż się boję :cry:
Gosiara

[poprzednia][następna]