Jak sypia gruby kot-TygRyszard, Czarne Zuo i Gustowny Pies

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie paź 23, 2011 18:56 Re: Jak sypia gruby kot- Bolutek [*]

To do załatwienia to była wizyta u Zelisia :?
Zdjęcia na moim wątku.
Fasolka
Ostatnio edytowano Pon paź 24, 2011 4:37 przez MalgWroclaw, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Nie paź 23, 2011 21:51 Re: Jak sypia gruby kot- Bolutek [*]

Ja oglądałem zdjęcia i tak mi się zamarzyło żeby ta Szpilla znalazła sobie domek też. Byli chetni ale okazało się, że niewypał, bo poprzedni kot im "zniknął" a też był malutki. A jak się Dużej pochwalili dietą poprzedniego kota to nawet ja miałem ochotę popukać się w czoło.
TygRych

Rozmowa była telefoniczna i dobrze bo chyba nie ucieszyliby się z mojej miny. Szukamy dalej :(
I myself think that to have a cat is more important than to have a Bible.— R. H. Blyth
A ja jestem tu- viewtopic.php?f=1&t=126453 Obrazek
Obrazek

urwiniu

Od: Nie lut 20, 2011 16:37

Post » Pon paź 24, 2011 4:38 Re: Jak sypia gruby kot- Bolutek [*]

TygRysiu, nie martw się, Szpilka znajdzie dom. Musi przecież. U nas po Mru też byli różni. I po Mi. Tamten nie był fajny.
Fasolka
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Pon paź 24, 2011 7:15 Re: Jak sypia gruby kot- Bolutek [*]

Miaudobry

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Pon paź 24, 2011 8:05 Re: Jak sypia gruby kot- Bolutek [*]

TygRyśku!
Jak to miło, że jesteś taki wyrozumiały i miły dla małej smarkatej. Ja bym tak nie potrafił, bo ja jestem strasznie zazdrosny. O Amelkę tez, jak tylko Duża zaczyna ją głaskać, ja też muszę być głaskany. Pozdrawiam Cię
Władzio
Obrazek

kokocha

Od: Pon maja 23, 2011 9:06

Post » Pon paź 24, 2011 8:23 Re: Jak sypia gruby kot- Bolutek [*]

kokocha pisze:TygRyśku!
Jak to miło, że jesteś taki wyrozumiały i miły dla małej smarkatej. Ja bym tak nie potrafił, bo ja jestem strasznie zazdrosny. O Amelkę tez, jak tylko Duża zaczyna ją głaskać, ja też muszę być głaskany. Pozdrawiam Cię
Władzio

Chłopaki, ja Was obu... :1luvu:
Inka

MaryLux

Post » Pon paź 24, 2011 19:06 Re: Jak sypia gruby kot- Bolutek [*]

TygRysiu, wiesz, co mi duża zrobiła? Zawiozła do gabinetu. Znowu.
Duża też ma dość, tyle dobrego.
Fasolka
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Pon paź 24, 2011 22:20 Re: Jak sypia gruby kot- Bolutek [*]

MalgWroclaw pisze:TygRysiu, wiesz, co mi duża zrobiła? Zawiozła do gabinetu. Znowu.
Duża też ma dość, tyle dobrego.
Fasolka

Moja Duża to rozumie Twoją Dużą i te potrzeby weterynaryjne, ale ja nic a nic nie mogę pojąć po co Cie tak dręczą. Duża mówi, że mnie do was pod drzwi podrzuci i ucieknie to może schudnę, bo już nie ma sił do pilnowania mnie. Goopie Duże ot co :evil:

TygRych
I myself think that to have a cat is more important than to have a Bible.— R. H. Blyth
Obrazek

urwiniu

Post » Wto paź 25, 2011 5:00 Re: Jak sypia gruby kot- Bolutek [*]

Duże głupie są okropnie. Fajnie by było, jakbyś u nas mieszkał, może byś wpadł do mnie do szafy :D
Ale duża mówi, żebym nie wypisywała głupot, bo Twoja nigdy Cię nie odda, bo Cię kocha.
Fasolka :1luvu:
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Wto paź 25, 2011 18:07 Re: Jak sypia gruby kot- Bolutek [*]

Miauuuuuuuuuuuuuuuuu, TygRyszardku, gdzie jesteś?
Inka

MaryLux

Post » Śro paź 26, 2011 5:28 Re: Jak sypia gruby kot- Bolutek [*]

Cześć, TygRych :D
Jak się macie? Wiesz, nie idziemy dzisiaj do gabinetu, pozwoliłam wczoraj dużej wysmarować maścią ranki. Duża mówiła, że zachowałam się, jakbym nie była Fasolką, tylko klonem Fasolki, bo rany mam w tych samych miejscach :roll:
Taka byłam spokojna.
Duża mówi, że znowu sąsiad ją zaatakował na podwórku. Sąsiadowi śmierdzą koty żyjące na wolnym powietrzu. Żeby nawet używały perfum i tak coś się znajdzie, że przeszkadzają. Duża strasznie smutna.
Fasolka
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Śro paź 26, 2011 7:27 Re: Jak sypia gruby kot- Bolutek [*]

No jestem z Ciebie dumny Fasolko!!! Byłaś równie dzielna jak ja :) Ja daję sobie zrobić wszystko i przy tej Szpilce Duża zaczęła na mnie mówić kot idealny :D
Trochę Duża w popłochu jest bo się zaczęliśmy wszyscy mocno drapać, a ona tyle pracuje, że wieczorem ledwo na oczy widzi i nie umie dojrzeć cóż to za drapiący problem.
A my też mamy takiego jednego gościa co mu koty przeszkadzają, Duże też się martwią o piwniczaki :(

TygRyszardek Kot Idealny

Rozmowa sąsiadki z panem, któremu koty przeszkadzają:
Pan: " wie pani te koty są okropne, włażą mi na świeżo umyty samochód i niszczą lakier. Czy one nie mogą leżeć gdzie indziej? Niech pani coś zrobi z tymi kotami!"
Pani Róża: " Widzi pan ale ja już kotom mówiłam, żeby na pana samochód nie wchodziły, co więcej mam zrobić?"

Ostatnia rada owego pana " NIech pani przestanie karmić te koty to sobie pójdą!" :evil: Nie przytoczę odpowiedzi pani Róży bo do publikacji się nie nadaje. Pan niestety jest z tych, któremu wszystko przeszkadza, nawet zapach pieczonego ciasta. Podejrzewamy go zresztą o zabicie jednego starszego kota, który był strasznie ufny. Te, które są w piwnicy są nieufne i na widok pana czmychają.
Obrazek

urwiniu

Post » Śro paź 26, 2011 19:16 Re: Jak sypia gruby kot- Bolutek [*]

Mówię Ci, TygRyniu, dziś to nawet nie pisnęłam, tylko dałam się złapać, wysmarować i już. Duża okropnie mnie podziwia.
Czemu się drapiecie? Duża się zmartwiła, ona pewną obsesję. No i ja też martwię się o Was :(
Fasolka

Pani Róża jest super :ok: :lol:
Z ludźmi niestety, nie dojdziesz do ładu. Panu i temu Waszemu sąsiadowi przeszkadza wszystko, tylko nie on sam (mój sąsiad). No i jego żona oraz samochód żony. Wasz sąsiad też chciałby być sam w rzeczywistości. Reszty najlepiej żeby nie było w kosmosie :evil:
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Czw paź 27, 2011 12:41 Re: Jak sypia gruby kot- Bolutek [*]

Cześć TygRysiu! Fasolka się jeszcze nie chwaliła więc ja ją pochwalę, dzisiaj też się dała wysmarować. Troszkę uciekała, ale w końcu się dała bez większych umizgów. Wieć możemy być z niej dumni. A my mamy z Amelką nowe kanapy!!! I się bardzo cieszymy.
A Ty jak tam? Twoja Duża nadal taka zapracowana?
Władzio
Obrazek

kokocha

Od: Pon maja 23, 2011 9:06

Post » Czw paź 27, 2011 21:19 Re: Jak sypia gruby kot- Bolutek [*]

Zobacz, TygRysiu, Władzio pisze Ci o mnie :oops:
Ten Władzio fajny jest, naprawdę. A co Ty porabiasz?
Fasolka
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

[poprzednia][następna]