Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ewar pisze:Nie mam pojęcia jak dogadałyście się z Duszek, bo to sprawa między Wami.Moja kotka znalazła kiedyś domek przez forum, na którym zalogowała się nowa forumowiczka. W którymś momencie interweniowałam, bo biednej dziewczynie obrywało się ze wszystkich stron, zupełnie nie zasłużenie.Kotka ma cudowny domek, jest kochana.To ja decydowałam, czy ją oddam.
Grażyna-kg, naprawdę załatwcie sprawę ewentualnej adopcji między sobą.Bardzo bym chciała, aby kotka miała dobry, ciepły dom, od początku bardzo jej kibicuję.Odniosłam wrażenie, że chcielibyście z mężem, aby była Wasza, więc...?
mamaGiny pisze:Młynarski kiedyś śpiewał : róbmy swoje ..
ewan pisze:Droga marto epletre z uwagą przeczytałam Twój post i w kilku kwestiach zgodzić się nie mogę, przede wszystkim nie było tutaj żadnej jatki, forum ma takie zasady - dyskutować. Poprzez forum miau udało się znaleźć domy tysiącom kotów, a udzielają sie tutaj ludzie, którzy mają doświadczenie, którzy (w 99% bo czasem trafi się jakiś wariat) kochają koty i pragną ich szczęścia.
Nie chodzi o to, aby jak w przypadku Mróweczki poprostu ją wydać ze schronu, dać obróżkę z numerkiem, wpuścić w stado 20 kotów i czekać aż pan w weekend znajdzie czas aby ją pogłaskać.
To specyficzna kotka, wymagająca uwagi, pieszczot. Bo tutaj nie chodzi o zwykłe zbieractwo, znamy takie domy i wiemy jak to się kończy.
Nie wiem jak zakończy sie sprawa z p.Grażyną, wiem jedno dziewczyny chcą dla niej NAJLEPSZEGO domu, a nie TYLKO domu.
Pozdrawiam
ewan pisze:
Może Ci się wydawać, że my tylko siedzimy przed kompem i tak sobie bazgrzemy bo nie mamy co robić, ale tak nie jest.
Nie wiem jak zakończy sie sprawa z p.Grażyną, wiem jedno dziewczyny chcą dla niej NAJLEPSZEGO domu, a nie TYLKO domu.
Pozdrawiam
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Majestic-12 [Bot], pibon i 17 gości