dorosłe:

maluchy i młodzież:

do MartynyP napiszę, żeby zamiast Sary i Loli ogłosiła np. Mambę i Pusię?
tylko bardzo proszę o teksty ogłoszeń, czy ktoś może krótko? kociamyszo...

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Hanulka pisze:maluchy po domki
andzelika1952 pisze:Nie wiem jak to nazwać, ale Hanulka dobrze to nazwała - TRAGEDIĄ . Niebawem będę zmuszona zrobić coś czego w najśmielszych myślach nawet nie pomyślałam , czyli oddać wszystkie koty do schroniska. Nie potrafię dłużej tak funkcjonować . Codziennie dostarczane są do mnie nowe kociaki a ja nie potrafię odmówić im schronienia. Adopcji praktycznie zero. Najbardziej martwią mnie kotki , które są w zamknięciu już pół roku a inne 3 miesiące. Z maleństw stały się podlotkami , czyli takimi , które nie są już chodliwe i ludzie wolą mniejsze. A jak są mniejsze to nie ten kolor , płeć.
Od ponad pół roku na domy czekają :
Wiki , Donia , Aleks , Lola.
Od 3-ch miesięcy : Kacperek , Lusia i Zenuś.
Pozostałe od 2-3 mieś. - Ala , Ada, Hania , Bella, Mamba i jej synowie - Gucio, Borys , Wacek.
Maluchy - Kubuś, Mikuś, Czaruś, Adaś , Puszek
Kolejne to : Muszka , Julek , Lolek , Tolek , Olek / trójka rudasków/ , Iga , Kaja , Gabi , Pusia , Perełka , Łatka ,Szarusia , Klara , Maciuś, Marko , Hektor, Samir, Moris , Mańka , Rysiek , Karolek, Amelka.
W izolatce od piątku jest bardzo chory kotek / bardzo podobny do Wacusia / o imieniu Franuś. Widywany był przez lato na cmentarzu , teraz kiedy jest z nim bardzo źle trafił do mnie.
Od Pani Iwony 6 maluchów 2 miesięcznych do adopcji.
Dzisiaj powiadomiono mnie ,że na jednym z osiedli w krzakach nocuje siedem kociąt / 3 w wieku bodajże 1 mieś. i 4 kocięta - 3 mieś. / oraz dwie matki . Czy mają zostać na dworze?
Z ostatniej chwili - łapana jest prawdopodobnie ciężarna kotka z dzieckiem na działkach. Została jeszcze kolejna z 3 maluchami. Nie mam już miejsc gdzie można je ulokować. Cieszę się jedynie z tego ,że dołączyło do pomocy kilka Pań.
Zapomniałam o 8 kociakach wykupionych ze schroniska , które są u wiceprezeski . Chyba ,że zostaną na stałe , bo kto je weźmie ?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości