A Matwiejowi sierść odrasta. Co z tego wyjdzie to nie wiem, bo łebek ma czarny, ale dupka mu odrasta szpakowata

Ale dobrze, że wreszcie ruszyło, bo już sie bałam, ze taki łysy zostanie...
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Anielka, jakbyś chciała to szczelimy Harremu wątasa, co?
AnielkaG pisze:Anielka, jakbyś chciała to szczelimy Harremu wątasa, co?
Moja córka dopłaci każdemu kto zdecyduje się adoptować Harrego. Harry jest pięknym, ogniście rudym, gadającym i bardzo kontaktowym kotem. Uwielbia noszenie na rękach i leżenie na kolanach i na laptopie. Łazi za człowiekiem jak pies. Potrzebuje przestrzeni, to nie jest kot do kawalerki, ale też nie do domu wychodzącego. Uwielbia coś pokombinować koncepcyjnie, jak np. wyjąć włóczki z torebki albo długopisy z pojemnika. Lubi inne koty, dogaduje się zarówno z rówieśnikiem Maciejem jak i staruszką Krecią (wszystkie mają białaczkę i mieszkają w jednym pokoju). Gdyby ktoś się zdecydował na dokocenie do kota bez białaczki zasponsoruję szczepienie rezydenta.
Szalony Kot pisze:W zamian możecie polubić mojego pracodawcę na facebooku, bo toleruje moje fanaberie pt. "NIE wyrzucać gazet! Nie wyrzucać nic z niszczarki!"
Oraz ogłaszanie kotów na fejsie w trakcie pracy
Marlena1 pisze:Witam, kocurek Wojtek jest w moim domkuUwielbia się przytulać i nie opuszcza nas na krok. Nie lubi zostawać sam nawet w pokoju obok. W tej chwili rozwalił się na kanapie i rządzi
*anika* pisze:Szalony Kot pisze:W zamian możecie polubić mojego pracodawcę na facebooku, bo toleruje moje fanaberie pt. "NIE wyrzucać gazet! Nie wyrzucać nic z niszczarki!"
Oraz ogłaszanie kotów na fejsie w trakcie pracy
Gdzie się takich pracodawców znajduje?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 108 gości