Moderator: Estraven
vega013 pisze:Ineczko, jaki śliczny wierszyczek![]()
Przeczytałam wszystkim kotkom, żebyśmy się troszkę uspokoili. Jeszcze nie możemy otrząsnąć się po horrorze, jaki obejrzeliśmy. Mnie się łapki trzęsą. Wyobraź sobie, zobaczyliśmy w telewizji, że istnieją równoległe wszechświaty połączone tunelami czasoprzestrzennymi. Jeden tunel wciągnął Garfielda do świata równoległego, w którym ludzie wylegują się na kanapach i żądają pełnych miseczek, a koty muszą na nich pracować i im usługiwać. To było straszne!!! A jeżeli my się znajdziemy w takim świecie?
Oliwka przerażona
Ciepła pisze:witaj miło MaryLux i kociaste![]()
![]()
troszku długo nas nie było,ale już nadrobiliśmy zaległości wieszykowe![]()
jak zwykle wszystki zwilgotniały oczka![]()

Kociara82 pisze:Mrrrrrrrrr![]()
![]()
![]()

Lublu pisze:A ja też tu czasem zaglądam, tylko tak nic nie pisałam...Też muszę się przekopać przez pierwszy wątek, coby prozę sobie poczytać.
Śliczne te Twoje wierszyki, Ineczko. Takie cieplutkie, jak koc otulający kotka, gdy za oknem brzydka pogoda
"koc otulający kotka, gdy za oknem brzydka pogoda" normalnie poezja 

ula-misia pisze:Witajcie cioteczki otulone w ciepłe kocyki razem ze swoimi koteczkami![]()
![]()
MaryLux pisze:ula-misia pisze:Witajcie cioteczki otulone w ciepłe kocyki razem ze swoimi koteczkami![]()
![]()
To ja się nie czuję powitana, daleko mi do kocyka...

MaryLux pisze:ula-misia pisze:Witajcie cioteczki otulone w ciepłe kocyki razem ze swoimi koteczkami![]()
![]()
Kociara82 pisze:MaryLux pisze:ula-misia pisze:Witajcie cioteczki otulone w ciepłe kocyki razem ze swoimi koteczkami![]()
![]()
a ja nie mam za to swojego koteczka![]()
ula-misia pisze:MaryLux pisze:ula-misia pisze:Witajcie cioteczki otulone w ciepłe kocyki razem ze swoimi koteczkami![]()
![]()
Ciebie ciociu też powitałam
MaryLux pisze:ula-misia pisze:MaryLux pisze:ula-misia pisze:Witajcie cioteczki otulone w ciepłe kocyki razem ze swoimi koteczkami![]()
![]()
Ciebie ciociu też powitałam
<cmok>
Użytkownicy przeglądający ten dział: magnolia.bb i 73 gości