wielkopolska kotki do adopcji ! pomóżmy!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro sie 24, 2011 19:46 Re: wielkopolska kotki do adopcji ! pomóżmy!

martaipieski pisze:ja mogłabym mamusie przetrzymać u siebie po sterylce ale mieszkam 80km od choszczna:( myśle że ciocie namówię by przetrzymała ją u siebie, kotka jest bardzo fajna może i jej uda sie znaleźć domek:) co do maluszków to nie widziałam ich , maja 6tyg. siedza w tej piwnicy chyba jeszcze nie potrafią z niej wyskoczyć, i raczej nie miały styczności z człowiekiem więc mogą być dzikie, jeśli teraz nie zabierze sie ich z tej piwnicy to jak z niej wyjdą może być spory problem z ich złapaniem:/ i późniejszą sterylką/kastracją, boję sie też czy dzieciaki nie będą ich męczyły

jak sobie pomyśle ile jest tego nieszczęścia psiego i kociego:(:( dziś miałam kolejny tel. wychudzona suczka sie oszczeniła u wieśniaka od którego zabieralismy 2 psy (w tym moją diane) przy okazji dowiedziałam sie ze w tej samej wsi u sołtysa okociły sie kotki i dzieci męcza te kociaki:(:(:(

z kolei na działce rodziców mojego chłopaka jest kotka ktora kilka razy sie kociła a teraz okociła sie chyba jej córka i ma chyba 4 małe kociaki troszke bojaźliwe dzikuski.............MAKABRA

pisałam o kotce z choszczna która miała kociaki, kociaki znalazły dom na wsi wzieła je matka właściciela piwnicy w której kotka sie okociła, a moja ciocia dzisiaj zabrała kotke na sterylizacje bo znowu była kotna, po kilku dniach zostanie wypuszczona i bedzie dokarmiana przez moją ciocie ale można mieć ja na uwadze że szuka domku bo jest bardzo sympatyczna kicia

martaipieski

Od: Pt wrz 17, 2010 10:26

Post » Wto wrz 20, 2011 21:03 Re: wielkopolska kotki do adopcji ! pomóżmy!

byłam w zeszłym tyg w schronie powiedziano mi, że jakaś kobieta chce niby pomagac.. a Wetka nawet nei dałą Jej mojego numeru nic... powiedziałą jej żeby szukała wysokiej blondynki no błagam... już widze jak alska po pile szuka i każdego pyta czy działą w schronie... zero zorganizowania ogólnie... już ręce opadają... poza tym niedługo w pile nie będzie chyba domu bez kota bo wciskam gdzie się da...:/
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

mj_liberian_girl

Od: Wto gru 28, 2010 22:04

Post » Śro wrz 21, 2011 18:12 Re: wielkopolska kotki do adopcji ! pomóżmy!

numer do mnie 668432511
ja dzisiaj ze koleżanką byłam w kociarni pozniej w schronisku w Jędrzejewie a na dniach chcemy sie do schronu w pile wybrac. obfociłam dzisiaj ponad 20kotów, nie bardzo miałam czas a jest ich tam ok 130
zaraz wrzuce zdjęcia opisy póżniej gdyż mam do przebrania łącznie psimi fotami ponad 100zdjęc musze to posegregować przebrać i dodać tutaj(koty) na dogomanie psy wraz z jakimis opisami

martaipieski

Post » Śro wrz 21, 2011 18:27 Re: wielkopolska kotki do adopcji ! pomóżmy!

http://imageshack.us/g/84/dsc08126b.jpg/
dzisiejsze fotki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!pozniej postaram sie je dodać i poopisywać

martaipieski

Post » Czw wrz 22, 2011 6:20 Re: wielkopolska kotki do adopcji ! pomóżmy!

martaipieski dzięki że się tam pojawiłaś... ja włąśnie zabieram w przyszlym tyg 2 kotki z tamtad bo sdostalam "zamowienie" od 2 osob ale co to sa 2...:/ jak perzedwczoraj znowu miot maluchów zostal oddany

mj_liberian_girl

Post » Czw wrz 22, 2011 6:22 Re: wielkopolska kotki do adopcji ! pomóżmy!

martaipieski pisze:http://imageshack.us/g/84/dsc08126b.jpg/
dzisiejsze fotki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!pozniej postaram sie je dodać i poopisywać

z opisami moge Ci pomoc bo po zdjeciach widze niektore kociaki poznaje i wiem co i jak ale dopiero w weekend mam czas niestety btw moglybysmy sie jakos spotkac i razem udac do Kociarni

mj_liberian_girl

Post » Pt wrz 23, 2011 19:48 Re: wielkopolska kotki do adopcji ! pomóżmy!

ja teraz będe tam częściej zagladała(zimą bedzie gorzej) kotów jest 130

martaipieski

Post » Pt wrz 23, 2011 20:01 Re: wielkopolska kotki do adopcji ! pomóżmy!

Obrazek
4 kociaki w miocie sa zdrowe ładnie wygladają wesołe chcą sie bawić. to jest kocurek ma dłuższą sierść możliwe że są pół persami

martaipieski

Post » Nie wrz 25, 2011 15:43 Re: wielkopolska kotki do adopcji ! pomóżmy!

Cisza, bo wszystkich zatkało na widok tego malucha :1luvu:

sisay

Od: Pon cze 18, 2007 12:18

Post » Nie wrz 25, 2011 17:53 Re: wielkopolska kotki do adopcji ! pomóżmy!

http://imageshack.us/g/42/dsc08195h.jpg/
mnie tez zatkało gdybym inaczej stała finansowo chetnie byk któregos z tych kotków przygarnęła sa piekne, chociaż wiem że sliczny kotem ka szanse na dom wolałabym jakiegos bidulka

martaipieski

Post » Wto wrz 27, 2011 2:49 Re: wielkopolska kotki do adopcji ! pomóżmy!

no właśnie, najładniejsze są jednak bidulki :D
MARGO

MARGO

Od: Pt lip 23, 2004 19:39

Post » Sob paź 01, 2011 15:20 Re: wielkopolska kotki do adopcji ! pomóżmy!

puchate kociaki chyba znalazły domki ale musze to spr. osobiście.

martaipieski

Post » Śro paź 05, 2011 10:08 Re: wielkopolska kotki do adopcji ! pomóżmy!

martaipieski pisze:numer do mnie 668432511
ja dzisiaj ze koleżanką byłam w kociarni pozniej w schronisku w Jędrzejewie a na dniach chcemy sie do schronu w pile wybrac. obfociłam dzisiaj ponad 20kotów, nie bardzo miałam czas a jest ich tam ok 130
zaraz wrzuce zdjęcia opisy póżniej gdyż mam do przebrania łącznie psimi fotami ponad 100zdjęc musze to posegregować przebrać i dodać tutaj(koty) na dogomanie psy wraz z jakimis opisami

najlepiej swój nr tel wstaw w podpisie
MARGO

MARGO

Od: Pt lip 23, 2004 19:39

[poprzednia][następna]